1355
Парафія
Я не можу писати без нас про французьке кінематограф. Жінки, чоловіки, імена режисерів звучать як музика, красуні, серфобії, актори, щось освічено схоже на один одного, чуттєвість і секс, кандидські розмови на підвіконні з видом на Ейфелеву вежу, каву і сигарети. Я думаю, що це те, що я думаю про французьке кіно.
І про них.
Джульєтт Біноче
Не досить, до смаку. Коли ви скажете її ім'я, хрусткий французьким буном смаки у роті. "Незламна легкість буття", "Три кольори: Синій", "Англійський пацієнт", "Шоколад" - відчувається як французи жінки не з'являються в поганих плівках.
Софі Марко
«Я маленький мавп». Так Софі нагадує мене з маленької мавпи. Але це мене, любляча.
Катерина Денев
Бунюель, Полянське, Труффаут - героїня «Умбеля Чербура» ніколи не зраджена Франція.
р.
3409773
Єва Грін
Ця дівчина з появою готичного князі зірвала в коханні «Dreamers» Bertolucci. Я не можу допомогти любити її для цього. вона була Бонд дівчина. Для цього вона не може бути коханою людиною.
Анук Емма
Жінка в «Мані і жінці» Клода Лелуша Дійсно, жінка з літерою столиці!
Лука Бресель
Відчувається, що Маріон має сьомий сенс, коли вона обирає роль, чи є це офіс Таксі, Джонні Д., Інцепція, або більше арт-хаусів “З любов’ю до мене, якщо ти Даре”, “Велика риба”, “Життя в рожевому кольорі”. й
Еммануель Ведмідь
Так само Наталі з фільму тієї ж назви є простановою, французькою Monica Bellucci.
р.
Isabelle Аджані
Актриса має рекордну кількість Cesars - стільки, скільки 5 штук!
03039, Україна
р.
Мішель Морган.
Незрівнянний Жан Маре мала роль «інгена».
Для десерту, найсолодша. Найкрасивіші і чарівні.
Містт Бардот
Audrey Tota.
Р
І про них.
Джульєтт Біноче
Не досить, до смаку. Коли ви скажете її ім'я, хрусткий французьким буном смаки у роті. "Незламна легкість буття", "Три кольори: Синій", "Англійський пацієнт", "Шоколад" - відчувається як французи жінки не з'являються в поганих плівках.
Софі Марко
«Я маленький мавп». Так Софі нагадує мене з маленької мавпи. Але це мене, любляча.
Катерина Денев
Бунюель, Полянське, Труффаут - героїня «Умбеля Чербура» ніколи не зраджена Франція.
р.
3409773
Єва Грін
Ця дівчина з появою готичного князі зірвала в коханні «Dreamers» Bertolucci. Я не можу допомогти любити її для цього. вона була Бонд дівчина. Для цього вона не може бути коханою людиною.
Анук Емма
Жінка в «Мані і жінці» Клода Лелуша Дійсно, жінка з літерою столиці!
Лука Бресель
Відчувається, що Маріон має сьомий сенс, коли вона обирає роль, чи є це офіс Таксі, Джонні Д., Інцепція, або більше арт-хаусів “З любов’ю до мене, якщо ти Даре”, “Велика риба”, “Життя в рожевому кольорі”. й
Еммануель Ведмідь
Так само Наталі з фільму тієї ж назви є простановою, французькою Monica Bellucci.
р.
Isabelle Аджані
Актриса має рекордну кількість Cesars - стільки, скільки 5 штук!
03039, Україна
р.
Мішель Морган.
Незрівнянний Жан Маре мала роль «інгена».
Для десерту, найсолодша. Найкрасивіші і чарівні.
Містт Бардот
Audrey Tota.
Р