Молоді

Ми дивимося на них і не можемо подивитися - шкіри порцеляни, тонкі функції, виразні вирази обличчя. Кожен жест - це робота мистецтва, кожне слово продумане і ваговим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

І п'ють, копчені бур'яни, страждають від розладів харчування, лікуються при наркоманії і депресії. І гинуть молоді. У них є все для щастя, і вони обирають смерть.

Курт Кобайн.

Цей пригнічений молодий людина не може допомогти, але отримати на цьому списку - він є істинним втіленням руйнованої молоді. Героїн надоз, замітка, написана від імені явного дитинства, червона нитка філософії смерті. Половина світу була божевільна про нього, і він був божевільний про капелюхи себе.

Р

Сергій Єсенін

Билі, п'яниця і бульбашка. Хороший синьовидий хлопчик. У кімнаті готелю «Англітер», перед смертю написав:

Добрий, мій друг, добра.

Мед, ви в грудях.

Відчайдушне відділення

Промісити зустріч попереду.

Добрий, мій друг, без рук, без слова,

Не сумувати або сумувати.

Це не нове, щоб померти в цьому житті.

Але жити, звичайно, не нова.

Руслана Коршунова

Дівчина стрибала з вікна німого поверху. Вона мала все - полум'я, гроші, любов. Це не єдине, що ти живеш. Не був ще 21.

8999993

Мерлін Монро.

Кожен знає, як помер Мерлін, але все продовжує дивувати і будувати історії смерті (для неформованої: дівчина загинула передозування сну таблетки).

Підйомник.

Heath - сказав він, що він має жорсткий час розриву з Michelle Williams. В результаті - гостре отруєння, викликане болем, снодінням та седативами - все це актор взяв одночасно.

р.

р.

Луки Гордон.

Актриса, яка відігравала Джейн Біркін у фільмі «Гансбург». Люблю, повісили кілька днів до свого 29-го дня народження.

Еді Седгвік

Мило Анді Warhol дуже довго приймає препарати, і один ранок вона не прокинулася від звичного ліки, призначеного для неї лікарями.

159464

Р

Анна Редон.

Модель порушила до смерті.

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное