Ми дивимося на них і не можемо подивитися - шкіри порцеляни, тонкі функції, виразні вирази обличчя. Кожен жест - це робота мистецтва, кожне слово продумане і ваговим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
І п'ють, копчені бур'яни, страждають від розладів харчування, лікуються при наркоманії і депресії. І гинуть молоді. У них є все для щастя, і вони обирають смерть.
Курт Кобайн.
Цей пригнічений молодий людина не може допомогти, але отримати на цьому списку - він є істинним втіленням руйнованої молоді. Героїн надоз, замітка, написана від імені явного дитинства, червона нитка філософії смерті. Половина світу була божевільна про нього, і він був божевільний про капелюхи себе.
Р
Сергій Єсенін
Билі, п'яниця і бульбашка. Хороший синьовидий хлопчик. У кімнаті готелю «Англітер», перед смертю написав:
Добрий, мій друг, добра.
Мед, ви в грудях.
Відчайдушне відділення
Промісити зустріч попереду.
Добрий, мій друг, без рук, без слова,
Не сумувати або сумувати.
Це не нове, щоб померти в цьому житті.
Але жити, звичайно, не нова.
Руслана Коршунова
Дівчина стрибала з вікна німого поверху. Вона мала все - полум'я, гроші, любов. Це не єдине, що ти живеш. Не був ще 21.
8999993
Мерлін Монро.
Кожен знає, як помер Мерлін, але все продовжує дивувати і будувати історії смерті (для неформованої: дівчина загинула передозування сну таблетки).
Підйомник.
Heath - сказав він, що він має жорсткий час розриву з Michelle Williams. В результаті - гостре отруєння, викликане болем, снодінням та седативами - все це актор взяв одночасно.
р.
р.
Луки Гордон.
Актриса, яка відігравала Джейн Біркін у фільмі «Гансбург». Люблю, повісили кілька днів до свого 29-го дня народження.
Еді Седгвік
Мило Анді Warhol дуже довго приймає препарати, і один ранок вона не прокинулася від звичного ліки, призначеного для неї лікарями.
159464
Р
Анна Редон.
Модель порушила до смерті.
р.