У Швеції.

Думаючи про те, що вступні лінії писати — я зацікавив слово «Швеція» на тривалий час, намагаючись провокувати асоціації. У стандартних концепціях стабільності, об'ємності, Карлсона, пиво (Я є гарне пиво в Швеції?) прийшов на розум – все, але красиві жінки. Зображення такої «фрау» дуже чітко з'являється перед очима: злегка маскулін, сильний тітка.

І все ж я трохи неправильно. У Швеції є красуні.

Грета Гарбо.

А актриса в цілому була дуже неординарною людиною - вона отримала Оскар, але живила як реклус, ніколи не був одружений, не мав дітей. Історики навіть запозичають її, маючи зв'язки до жінок. Хто б подумав, що за норськими холодними мастилами така пристрасть!

р.

Р

р.

Ingrid Бергман

Ця чарівна дівчина якось ближче і солодка, ніж холодні красуні. Ймовірно, тому що він показує деякі знайомі слов'янські особливості. Але Ingrid далеко від простого - вона має три Оскари і чотири золоті глобуси.

, м. Київ

195377 р.

Аніта Єкберг

Muse Federico Fellini, Золотий глобус лауреат і секс символ епохи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми знаємо про красу.

р.

Бретт Екленд

Bond дівчина відіграла Роджер Мур. Вона також виглядає як Charlize Theron, в мій суб'єктивний вигляд.

Математика Wicklund

Це Петро з Таксі! Я ніколи не сподобалося її поза, але фільм хороший і персонаж смішний.