Хайді.

У мене є мій поворот і я отримав гак на Project Runway. Що показує американський реальність. Я переглядав і переглядаю кожного сезону. Природно, для мого захопленого інтересу, я не можу допомогти, але помітив його дуже гарним і, звичайно, дуже відомий хост - Heidi Klum. Але знаючи про неї, я раптом зрозумів, що я не знаю її взагалі, і тому вирішив компенсувати мій проміжок, особливо, оскільки це задоволення, щоб зустріти таку харизматичну красиву і дуже розумну жінку.

Що я не знаю про Heidi Klum.

1,1 км Що вона не блондинка. й
р.

Вона чудово, хоча.
166354р.

2,2 км Що про кар’єру моделі вона не мріяла, заповнила анкету та надіслав на кваліфікаційний раунд конкурсу краси, для задоволення з другом. І в цілому, перед зростанням моделі, їй не вистачає 5 см, але вибрали його в будь-якому напрямку.

доб. 399

3. У Після того, як вона була нудною в Майямі, перейшовши в Нью-Йорк-Сіті і стала Каталогом одягу.

р.

4. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

5. Умань Її кар’єра почала отримувати імпульс, коли її фотографія в купальнику з'явилася на чохлі спортивного ілюстрованого журналу.

Трохи пізніше вона повернулася до кришки, що дав їй хороший старт.

6. Жнівень Вона приєдналася до Секрету Вікторії, щоб стати її ангелом. І я зробив!
р.

Р

Р

7. Про нас Вона була головним ініціатором проекту, а початок не було легко. У першому сезоні рейтинг був дуже низьким, тому що на відміну від інших шоу не було скандалів або «сексу». ) У наступних сезонах рейтинг засихає, слідуючи різними номінаціями та нагородами. Гейді стала не тільки хостом, але і одним з виробників шоу.

Габаритний зображення

8. У Перший чоловік Хайді залишив її, не в змозі витримати її популярність. І її ex-boyfriend, Flavio Briatore, залишила свою вагітність без підтримки. Він з'явився. Він вийшов на роботу, для якого він був відданий від команди Renault і формули 1 накладок. Це право. Що вона бачить в ньому? й

9. Навігація Другим чоловіком і єдиною справжньою любов'ю - сила, знаменита співачка, зустрілася при вагітних, але вони відразу зламали ваффрі. Ущільнювач був на народження Хайді і став люблячим батьком до народженої дівчини.

10. Гейді подарував їй першу дочку 31 і її останню четверту на 36-му році. Були два сина.

р.

11. Під час своєї вагітності Гайді продовжував працювати, а через кілька місяців після пологів вона з'явилася на прогулянці на секретних шоу Вікторія.
Габаритний зображення

Гейді довели, що вагітна молода жінка може виглядати стильно і красиво.

- відео

12. 15-20 кг після кожної вагітності вона втратила на пару місяців не за допомогою дивної дієти «лист салату на добу», але завдяки щоденній навчанню, йога і бігу. вона насправді спортивна дівчина. й

13.00 р. Гейді ніколи не належали когорту супермоделей, які беруть участь у великих шоу в Парижі та Мілані. І деякі співвласники і критики з моди боляче закликають її жир. Але вона все ще блискає на різних відомих подіях.

14. І Хайді все ще одна з найвищих моделей в світі, яка є обличчям багатьох рекламних компаній і періодично запускає свій одяг, косметика, ювелірні вироби.

У мене є те ж саме сумка. :

15.00 р. Ну, в першу чергу, так як не складно вгадати, Гейді має сім'ю.

Якщо все це вірно чи ні, то обов'язково - Гейді є одним з тих людей, які заражені своїм прикладом, щоб рухатися вперед і насолоджуватися кожним кроком прийняти.

Фото: знаменитості-gossip.net, щоденне повідомлення.co.uk

Категории

Смотрите также

Новое и интересное