Хайді.

У мене є мій поворот і я отримав гак на Project Runway. Що показує американський реальність. Я переглядав і переглядаю кожного сезону. Природно, для мого захопленого інтересу, я не можу допомогти, але помітив його дуже гарним і, звичайно, дуже відомий хост - Heidi Klum. Але знаючи про неї, я раптом зрозумів, що я не знаю її взагалі, і тому вирішив компенсувати мій проміжок, особливо, оскільки це задоволення, щоб зустріти таку харизматичну красиву і дуже розумну жінку.

Що я не знаю про Heidi Klum.
Хайді.

1,1 км Що вона не блондинка. й
Хайді. р.

Вона чудово, хоча.
166354р.

2,2 км Що про кар’єру моделі вона не мріяла, заповнила анкету та надіслав на кваліфікаційний раунд конкурсу краси, для задоволення з другом. І в цілому, перед зростанням моделі, їй не вистачає 5 см, але вибрали його в будь-якому напрямку.
Хайді.

Хайді. доб. 399

3. У Після того, як вона була нудною в Майямі, перейшовши в Нью-Йорк-Сіті і стала Каталогом одягу.
Хайді.

Хайді. р.

4. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Хайді.

5. Умань Її кар’єра почала отримувати імпульс, коли її фотографія в купальнику з'явилася на чохлі спортивного ілюстрованого журналу.
Хайді.

Трохи пізніше вона повернулася до кришки, що дав їй хороший старт.
Хайді.

6. Жнівень Вона приєдналася до Секрету Вікторії, щоб стати її ангелом. І я зробив!
Хайді. р.

Хайді. Р

Хайді.

Хайді. Р

7. Про нас Вона була головним ініціатором проекту, а початок не було легко. У першому сезоні рейтинг був дуже низьким, тому що на відміну від інших шоу не було скандалів або «сексу». ) У наступних сезонах рейтинг засихає, слідуючи різними номінаціями та нагородами. Гейді стала не тільки хостом, але і одним з виробників шоу.
Хайді.

Хайді.

Хайді. Габаритний зображення

Хайді.

Хайді.

8. У Перший чоловік Хайді залишив її, не в змозі витримати її популярність. І її ex-boyfriend, Flavio Briatore, залишила свою вагітність без підтримки. Він з'явився. Він вийшов на роботу, для якого він був відданий від команди Renault і формули 1 накладок. Це право. Що вона бачить в ньому? й
Хайді.

Хайді.

Хайді.

9. Навігація Другим чоловіком і єдиною справжньою любов'ю - сила, знаменита співачка, зустрілася при вагітних, але вони відразу зламали ваффрі. Ущільнювач був на народження Хайді і став люблячим батьком до народженої дівчини.
Хайді.

Хайді.

Хайді.

Хайді.

10. Гейді подарував їй першу дочку 31 і її останню четверту на 36-му році. Були два сина.
Хайді.

Хайді.

Хайді. р.

Хайді.

11. Під час своєї вагітності Гайді продовжував працювати, а через кілька місяців після пологів вона з'явилася на прогулянці на секретних шоу Вікторія.
Хайді. Габаритний зображення

Гейді довели, що вагітна молода жінка може виглядати стильно і красиво.
Хайді.

Хайді. - відео

Хайді.

12. 15-20 кг після кожної вагітності вона втратила на пару місяців не за допомогою дивної дієти «лист салату на добу», але завдяки щоденній навчанню, йога і бігу. вона насправді спортивна дівчина. й
Хайді.

Хайді.

13.00 р. Гейді ніколи не належали когорту супермоделей, які беруть участь у великих шоу в Парижі та Мілані. І деякі співвласники і критики з моди боляче закликають її жир. Але вона все ще блискає на різних відомих подіях.
Хайді.

Хайді.

Хайді.

14. І Хайді все ще одна з найвищих моделей в світі, яка є обличчям багатьох рекламних компаній і періодично запускає свій одяг, косметика, ювелірні вироби.
Хайді.

Хайді.

Хайді.

У мене є те ж саме сумка. :
Хайді.

15.00 р. Ну, в першу чергу, так як не складно вгадати, Гейді має сім'ю.
Хайді.

Хайді.

Хайді.

Хайді.

Хайді.

Якщо все це вірно чи ні, то обов'язково - Гейді є одним з тих людей, які заражені своїм прикладом, щоб рухатися вперед і насолоджуватися кожним кроком прийняти.
Хайді.

Фото: знаменитості-gossip.net, щоденне повідомлення.co.uk