Кращий спосіб боротьби з депресією, щоб змінити ваш образ.

Іноді мова йде про те, що для жінки найкращий спосіб боротьби з депресією полягає в зміні образу: вирізати волосся, зробити вгору, curl. Добре, зірки не використовуються для півзаходів. Якщо депресія повністю перемішується - так відразу привариться. Так, ви вгадали, що я маю на увазі. Звичайно Britney Spears. Цей інцидент, коли вона просто ходила в барберку, захопила машинку і поголені, шокувала громадськість так багато, що вона все ще говорить про.

У цій пошті я хочу переконувати вас, що зварена дівчина не означає божевільний або підхід до божевільності. Сінгери потілюють своїх голів, щоб створити унікальний стиль, актори потілюють голову, щоб краще звикнути до ролі. Давайте подивимося, що з зірок поголені головою і чому.

Наталі Портман.

Краса поголені за роль у фільмі «Вендета». Так, вона так підкорила громадськість з її поголені головою, що вона почала з'являтися в громадському просторі. Особисто я хвилююсь - Наталя має дуже правильні риси обличчя і її поголені голови тільки робить його приємним.

Янтарна троянда

Вона має такий зовнішній стиль. Я думаю, що він досить сексуальний. Непристойно, Наталі Портман поголені голова робить його більш ніжним і бурштиновим трояндом робить його сексієром.

Кілі Мінголог

Фото зварного Кілі не в Інтернеті, і зрозуміло. У такий непростий час не варто з'являтися в публічному режимі. У 2005 році Кайлі дізнався про рак грудей. На щастя, вона мала успішну операцію, а потім співак занурився хіміотерапією, після чого вона втратила своє волосся. Кайлі вдалося подолати страшну недугу, і це так чудово! Кайлі Мінгоги повернулися з нами, щасливими піснями.

Кассі.

РџРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμллРμллРμллРμРμллллллллллРμллллллллллллллллллллРμРμРμРμлллРμРμлллллллллллРμРμР» Чистий приклад того, що люди готові зробити для слави. Я не знаю, чому я повинен поголити одну сторону.

Камерон Діаз

Це макіяж, не паніка. Камерон відігравав роль у фільмі про хвору дівчину. Але вона відмовилася від погодження волосся, тому вона зносила гумову шапку, яку потім вкрита макіяжом. Звісно, Камерон був так використаний для ролі зварної дівчини, яка вона буде надаватися фотографам.

Тира Банки.

Для того, щоб дізнатися, що це означає малюнок, я провів багато часу. Я прийшов по версії, що Тира фактично має алопецію (для тих, хто в баку - це захворювання, в якому волосся не росте на всіх), що Тіра зношує вуги і затінки, що це Photoshop, що це той же макіяж, як Cameron Diaz. Удар мій мозок, я даю всі варіанти тільки в разі. Я думаю, що це макіяж.

р.

Sigourney Вейвер

А також поголені її голову за потребу - не за нічого, а заради ролі. Вона схожа на дитину.

Cate Бланкет

Земельна. () Я не хочу сказати нічого поганого, тому що вона повинна зробити це для роботи. Я не думаю, що це зробити.

Еллен сторінки

Змінює мене з дотику малюка. Вона має великі очі і смішні брови, так що я люблю бачити її звар.

Демі Мур.

Для ролі жіночого солдата вона не завантажила волосся. В цілому, я раджу ці сміливі жінки, які не зажадають собі у виконанні успіху. Так, досить. Це приємно.

р.

Міна Суварі

Її великі очі і здоровий комплекс дарують їй чарівність. Добре ви поголені.

Ну, де без неї...