й Скло ♪

Очі дзеркала душі. Старовідома правда. Красиві очі говорять про красиву душу. І сексуальні очі, що вони говорять про? Що якщо красиві сексуальні очі відносяться до душі людини? Так, це хвилювання.

Що сказати, природа щедро нагороджена цими очним серцем - вони просто повинні один погляд на гарну секс заготовки про ідентифікацію душі і що за ним, але просто поросла в цьому морі чарівності і природної сексуальності.

Я думав, що гарячий десяток був занадто нудний для того, як це, і я пропоную мій улюблений гарячий демп.

13.00 р. Так, відкриває його Sean Connery, sexiest spy of all time, з пірсингом очей коричневих очей. Такий образ легко відвертий без секрету жінки.

І як гарне вино, з віком, що дивиться тільки глибоко.

12. Кожен улюблений лікар тут. Право, такі очі загоюються без операції.

11. Річард Гере. Пам'ятайте, коли Cinderella стала дамою і Юлії Робертс стала зіркою? Заради таких очей, будь-яка дівчина буде випускатися не тільки з коледжу, але і від докторантури, просто реальний стік не був видалений. й

8319886

10. Закон Юди. Погляд є перспективним. Хоча Sienna Miller зробив, це не вірно. Але ми не дбаємо! й

9. Навігація Завжди гарний вигляд. Ви не можете дістатися до цього. Джордж Клоні.

8. Джейк Гілленхал. чарівні очі хлопчика пі. Вони обіцяють допомогти з домашніми роботами і багато іншого.

7. Йош Хартнетт. Ось трохи сплітає через ті світло-коричневі очі. Випадковий. )
Р

р.

6. Жнівень Гаель Гарціа Бернал. Очі коричнево-зелені. Гакі! Що говорить це все. Він був єдиним, щоб грати в Чегвар, вигляд, який міг зробити його в будь-яку революцію.

5. Умань На мій погляд, цей чоловік повинен бути у всіх гарячих чоловіків топах. Я впевнений, що ці погляди належать не мільйонам жіночих сердець у найбільш грамотному розумінні слова.
581298

4. Павло Ньюман. Вони сказали, що навіть небо не має такого синього кольору. Таке чоловіче блакитне.
Р

р.

3. У Павло Уолкер. Я не бачив ніяких своїх фільмів. Немає необхідності. Потрібно дивитися в очах, бажано в ті. Ми мріємо, коротко. й

2. Джонні Депп. Бад, Пірат, Дон Юань, всі в одній особі. З цим поглядом, це не просто допустимо, з цим поглядом, що-небудь можливо.

Р.

1,1 км Ian Somerhalder. Я не знаю, що дівчата будуть робити без цього актора. На мій погляд, такі очі можуть принести будь-яку спину до життя, хоча ви можете дати їм все, до останнього падіння крові. Тепер ви знаєте, що секрет популярність вампіра.