1121
Спам – ubiquitous.
Ну, нарешті. Я втомився і чекаю. Я завітав багато тренінгів і семінарів, але я відчув щось неправильно. Здавалося б, і не так. І тут! З ранку я відкрив спам з gmail і там ...
Зараз, оплачуючи лише шість сотень гривень, за чотири години дізнався великий секрет - як стати народним депутатом. Ознайомитися з оголошенням і ви отримаєте впевненість. Ви б'ятаєте. Кожен крок - це кроковий камінь для успіху.
1,1 км Де почати.
2. Довгострокова політика
3. У П’ять основних визначних пам’яток у кар’єрі Політиця
4. У Чому успіх у кар'єрі Політика не залежить від віку
І так докладно і незрозуміло.
Автор цієї винахідливої підготовки для всіх – Тарас Загородний, керуючий партнер національної антикризової групи. Я не маю уявлення про те, що вона є і яка криза вона зуміла вирішити, але в цій темі, тобто в політичному консалтингу вона була більш ніж п'ятнадцять років. Написати, що вони брали участь у всеукраїнських та всеукраїнських виборчих кампаніях. Я. Вислуховування стилю презентації. З тих пір, як це стало відомо, що він спеціалізується на методах впливу, прихованої мотивації та маніпулятивних технологій. Які інші речі можна використовувати? Також згадуються про загадкові високоповертальні політики, топ-менеджери та середні та не-соціальні компанії, які є клієнтами цієї групи. В цілому, смоктати отримує з одним списком.
Так, такі шедеври як «Кар’єра політика на прикладі мера Києва» просто привозять до хікотів.
Єдина проблема – вартість семінару. Для такого цінного матеріалу 600 грн не буде достатньо. Не існує серйозних кандидатів на такі суми. Тарас, $1,000 - мінімальний.