Красуня Азіатська Актриси

Азійські актори в Голлівуді кіно з'явилися давно. Без них здаються фільми. Багато з них понад 40 (Я здивував). Але як чудово виглядають!

Отже, мій список найкрасивіших азіатських акторів. Я поставлю фотографії з них, починаючи з найменших талантів, так що ви можете оцінити свою незаймана красу. Серед популярних азіатських акторів у моєму особистому списку є не тільки ті красуні, які народилися і піднялися в Азії, але й актори з Америки, які мають азіатські коріння і успадкували привабливий азіатський вигляд.

Яаньін Wismitananda, 26 (Тайланд)

Як мені, відмінна акторка, яка зірвалась, проте, поки тільки в двох фільмах «Шоколад» і «Фенікс є лютий». Не існує зайвої сексуальності, її чарівність в вбивстві невинності. Хто бачив ці фільми

Девон Аокі, 28 (США)

Красуня Азіатська Актриси р.

У фільмах «Фаст і лютий», «Син-Сіті», «DOA: Alive або Dead» та «Мутантні літописи».

Maggie Q, 31 (США)

Молодий і гарячий - це про Maggie, зірка серії "Nikita". Я думаю, що кожен запам'ятовує свою місію Неможливий 3, де вона відіграла тільки жінку на Tom Cruise.

Чжан Зій, 32 (Китай)

Ця крихка жінка в даний час найбільш затребувана в усіх азіатських актрисах. Її творчість в фільмі «Кроучінг тигр, Прихований Дракон» була оцінена ( отримала кілька нагород). Чжан є наймолодшим членом журі фестивалю Cannes. Я люблю грати в цю талановиту і красиву акторку в кінометрах Geisha.

Луки Лю, 42 (США)

Багатофункціональний і красивий, відомий фільми Charlie's Angels і Kill Bill. Він приваблює мене і багато інших тим, що він керує не тільки зіркою в фільмах і голосних мультфільмах, але і зробити мистецтво. Право на те, щоб зробити таку красиву жінку!

Bai Ling, 44 (Китай)

Красуня Азіатська Актриси Р

У мене є конфліктні почуття про Bai Lin: Париж Хілтон є її, але без багатого батька. Я поважаю свою роль в Taxi 3 і Adrenaline 2. Вона отримала типові ролі.

Tia Carrere, 44 (США)

Під час своєї кар'єри 20 років, Tia вдалося зробити багато: зірка в багатьох фільмах, голосувати кілька мультфільмів, звільнити її альбом (became platinum in Mexico), взяти участь в зйомки для відео квесту, зірка для журналу Playboy (тобто питання журналу продано краще, ніж інші питання, що рік). У 1992 році Тая увійшла до 50 найкрасивіших людей.

Gong Li, 45 (Китай)

Херсон

Надзвичайно красива і дуже талановита актриса. Її майстерність визнана у всьому світі, з урахуванням її кількох серйозних нагород. Навігація Лі не дістався до Голлівуду, тому що вона не говорить досить англійською. «Мемоіри Геїші», «Міямська поліція», «Ганнібал: Сходження» – невеликий список найяскравіших Голлівудських робіт.

Maggie Chun, 46 (Гонконг)

На багатьох кінофестивалях вона налічує понад 70 фільмів. Цікаво, в 2006 році вперше в історії Каннського фестивалю було використано фото реальної акторки, яка була маггі Чунь. На даний момент ця красива актриса – «редагований»: пише музику, малює.

Мішель Єо, 48 (Malaysia)

Красуня Азіатська Актриси р.

Красуня Азіатська Актриси Р

Марди Гра Єго – це реальне явище, членом журі багатьох фестивалів, лауреатом декількох нагород, і єдиною акторкою, яку Джекі Чан дозволив на сцені своїх трюків. Вона має шикарний зовнішній вигляд, добре грає, знає кілька мов, вважається найбільшою платною акторкою, яка говорить Китаєм, і одночасно залишається дуже стриманим і скромним. Я особливо люблю фільми «Мемої Geisha», «Кроучер Тигр, Прихований Дракон», «Томорв ніколи не вмирає» і «Бабилон нашої ери».

Йоан Чен, 49 (Китай)

Відомий після виходу телевізійного серіалу «Твін Пахас», світова популярність приніс фільм «Останній імператор». За свою виставу в фільмі «Червона троянда, біла троянда» і за інші ролі отримали безліч нагород. Вона переїхала з акторів до виробників: фільм «Аутумн в Нью-Йорку» - її робота.