Наш світ знову захопився хвилею ретро моди - збірна мода.

Наш світ знову захопився хвилею ретро моди - збірна мода. За даними Вікіпедії, вінтаж є сукню, яка більше 20 років, але менше 50 років. Або одяг, виготовлений за застарілою технологією, що відображає моду часу, до якого він належить. У цьому випадку вінтаж повинен бути “автентичний” – речі, які “помітують однаково, але технології не відповідають” або “старі, але не стильні” = не підходять.

Урожай не є винахідником сьогодні. До нас з Середньовіччя - не лежати, століття від дев'ятого і одинадцятого.

У середні віки, одяг аристократів була інвестиціям столиці. Сукня була розділена на верхню і дно. Дно пришивається м'яким білим матеріалом, він покриває тіло - в тому числі з верхнього плаття.
Верхня сукня виконана з дорогих матеріалів, часто брокад, золота або срібла. Бруска була тканиною, створеною з шовку і золота і срібних ниток. У середні віки брокад був чистим золотом і сріблом – фактично тканина виготовляється з дуже тонкого срібного або золота дроту. Надихаючі камені, перли та мережива пришивали на брокаді, які також успадкували.

Окремо були створені рукави: так як на рукаві було багато матеріалу, він був прикрашений золотом, дорогоцінними камінням і перлами і пришивається таким чином, щоб такий рукав міг носити з різними сукнями або подарувати кому-небудь. Один такий рукав коштує більше сучасного автомобіля.
Такі сукні можна побачити на полотнах Velázquez: це страшно уявити, скільки фунтів вони можуть бути.

Згодом сукні спрощені, стали дешевше, але традиція проходження речей на спадщині залишається. Що таке натуральне за принципом: навіть якщо сукня не виконана повністю з золота, але вона пришивається на 50-60 великих перлин, так як на сукні Елеонора Толедо - така річ просто не відкинути.

Так званий «ретро мода» здався з часу: Імперія імітує давнину, але Нова картина - ера Рокко.

А потім в 90-ті роки мода знову вибігла. «Бренд» втратив почесне звання трендів, прибув до епохи оригінальності, унікальності та ще раз оригінальності. Світ зачаровує автентичність, натуральні тканини, епоха 50-х, Америка 30-х та інших традиційних речей. Також приземлено традицію «з грудей бабуся»

Після Julia Roberts і Jennifer Lopez зірки почали спробувати на зображеннях минулих і флаунтових суконь пришивають 50 років тому на червоному килимі (на фото деякі, звичайно, молодші).

І дизайнери в цей час бездоганно згадували технології виробництва і знайшли старі візерунки. Нові бренди навіть були створені, повністю побудовані на технології «автентичний» або за допомогою дизайну «обзолете». Наприклад, джинси від Evisu або T-сорочки і сумки від Ed Hardy, хоча я особисто чесно бачити нічого в ньому, але бажання продати те ж саме ідею вдруге.

P.S. Strictly кажучи, все, що сучасні зірки, як Madonna почався з, як ці старі костюми, тепер збір винограду.

П.П.С. Єах, yeah, я знаю, що я читаю історію моди на ніч, і я не гона зали все більше. ;)