Зірка Аудрі.

Я буду чесним. Я готую цю посаду протягом тривалого часу. Моя віра полягає в тому, щоб писати про такий розмір, як Audrey, потрібно ретельно зріли. І сьогодні всі зірки вгору. 4 травня 1929 р. Аудрі Хепберн народився. Вона була достойна, щоб стати однією з найбільших акторів Американського кіно і найкрасивіших жінок ХХ століття.

Зірка Аудрі.

Аудрі Гепберн – це те, що він не має сенсу змінити життя. Це було написано і продемонстровано багато разів. Я хочу писати про неї по-різному. Визначте ті моменти свого великого життя, які дійсно дивовижні і гідні захоплення.

Зірка Аудрі.

Виявляється, в сім'ї Адрі, на лінії своєї матері, були представники найвищої європейської безпліддя і навіть англійського монарха Едвард III. Тому не дивно, що з якою простотою і гідністю вона перевозила невидиму корону і популярну назву принцеси все її життя.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

Спочатку на пологах акторка отримала назву Аудрі Катлен Рустон. Пізніше батько додав другу половину до свого імені - Гепберн. Аудрі було надано подвійне прізвище Hepburn-Ruston.

Зірка Аудрі.

Актор провів свою дитячу і юнацьку молодь в Назі-наці. Український переклад І. Огієнка

Зірка Аудрі.

Одного разу Аудрі був буквально на межі смерті. Під час окупації вона змушена була приховати від нази в підвалі одного з будинків. Проживала майже місяць в компанії вихрових щурів. Вона мала лише лофа хліба і кілька яблук. Коли Аудрі вийшов з свого нещастяного притулку і повернулася додому, її сім'я не чекала побачити її живим. Аудрі Гепберн, щоб відмовитися від життя.

Зірка Аудрі.

Сама актриса під назвою смітреть її основне лікування для будь-якого образу. Я хочу посміхатися.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

Не вдалося протистояти їй. Сьогодні, 18 років після смерті, нові волонтери продовжують вступати в армію Audrey Hepburn.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

Про магнетизм Аудрі, режисер і сценарист Біллі Дайвер сказав: «Год поцікав її на щоці. й

Зірка Аудрі.

На екрані та театральному сцені її партнери були найяскравіші і найкрасивіші чоловіки Голлівуду: Cary Grant, Григорій Пек, Гумфрей Богарт, Вільям Холден, Фред Астер.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

Як Грегорський Пек сам прийняв, найкращий різдвяний подарунок для нього може стати ще одним фільмом з Одрі Хепберн.

Зірка Аудрі.

Аудрі був приголомшливо стильним і мав відмінний смак.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

У світі відомий виробник барбі-ляльок, Mattel навіть випустили ляльку на честь героїні Hepburn Holly Gollitely з фільму Сніданок в Тіффані.

Зірка Аудрі.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

Аудрі Гепберн провів багато свого життя, допомагаючи тим, хто потребує у Третьому світі. Знання 5 (!) мов (англійська, іспанська, французька, голландська, італійська) допомогли їй в соціальній роботі.

Зірка Аудрі.

Бангладеш, В'єтнам, Сомалі, Ефіопія, Гондурас – всі кути світу Одрі не відвідали для економії голодування дітей.

Зірка Аудрі. р.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

У венозному віці, поки її смерть, Hepburn вдалося залишитися однаково красивим.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

Мій син Сіна.

Зірка Аудрі.

Тут легенда знайшла свій вічний відпочинок.

Зірка Аудрі. Габаритний зображення

Нарешті, кілька фотографій без коментарів.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі. Р

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

682873

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.

Зірка Аудрі.