Я буду чесним. Я готую цю посаду протягом тривалого часу. Моя віра полягає в тому, щоб писати про такий розмір, як Audrey, потрібно ретельно зріли. І сьогодні всі зірки вгору. 4 травня 1929 р. Аудрі Хепберн народився. Вона була достойна, щоб стати однією з найбільших акторів Американського кіно і найкрасивіших жінок ХХ століття.
Аудрі Гепберн – це те, що він не має сенсу змінити життя. Це було написано і продемонстровано багато разів. Я хочу писати про неї по-різному. Визначте ті моменти свого великого життя, які дійсно дивовижні і гідні захоплення.
Виявляється, в сім'ї Адрі, на лінії своєї матері, були представники найвищої європейської безпліддя і навіть англійського монарха Едвард III. Тому не дивно, що з якою простотою і гідністю вона перевозила невидиму корону і популярну назву принцеси все її життя.
Спочатку на пологах акторка отримала назву Аудрі Катлен Рустон. Пізніше батько додав другу половину до свого імені - Гепберн. Аудрі було надано подвійне прізвище Hepburn-Ruston.
Актор провів свою дитячу і юнацьку молодь в Назі-наці. Український переклад І. Огієнка
Одного разу Аудрі був буквально на межі смерті. Під час окупації вона змушена була приховати від нази в підвалі одного з будинків. Проживала майже місяць в компанії вихрових щурів. Вона мала лише лофа хліба і кілька яблук. Коли Аудрі вийшов з свого нещастяного притулку і повернулася додому, її сім'я не чекала побачити її живим. Аудрі Гепберн, щоб відмовитися від життя.
Сама актриса під назвою смітреть її основне лікування для будь-якого образу. Я хочу посміхатися.
Не вдалося протистояти їй. Сьогодні, 18 років після смерті, нові волонтери продовжують вступати в армію Audrey Hepburn.
Про магнетизм Аудрі, режисер і сценарист Біллі Дайвер сказав: «Год поцікав її на щоці. й
На екрані та театральному сцені її партнери були найяскравіші і найкрасивіші чоловіки Голлівуду: Cary Grant, Григорій Пек, Гумфрей Богарт, Вільям Холден, Фред Астер.
Як Грегорський Пек сам прийняв, найкращий різдвяний подарунок для нього може стати ще одним фільмом з Одрі Хепберн.
Аудрі був приголомшливо стильним і мав відмінний смак.
У світі відомий виробник барбі-ляльок, Mattel навіть випустили ляльку на честь героїні Hepburn Holly Gollitely з фільму Сніданок в Тіффані.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Аудрі Гепберн провів багато свого життя, допомагаючи тим, хто потребує у Третьому світі. Знання 5 (!) мов (англійська, іспанська, французька, голландська, італійська) допомогли їй в соціальній роботі.
Бангладеш, В'єтнам, Сомалі, Ефіопія, Гондурас – всі кути світу Одрі не відвідали для економії голодування дітей.
р.
У венозному віці, поки її смерть, Hepburn вдалося залишитися однаково красивим.
Мій син Сіна.
Тут легенда знайшла свій вічний відпочинок.
Габаритний зображення
Нарешті, кілька фотографій без коментарів.
Р
682873