Зірка в Росії

На другий день, арт-директор караоке-клубу сказав мені: «Не треба нічого придумати, не доведеться вичавити ідеї самостійно, потрібно лише мати мінімальний мозок і стежити за інтернетом: всі комерційно успішні ідеї там.» Так виступили організатори шоу «Топ-модель російською мовою», чергового російського сейклі до західних проектів (запам'ятно популярне шоу з Tara Banks?) розпочалися на Muz-TV у лютому, а на символічному день Перемоги 9 травня відбудеться рішуча битва, де буде зрозуміло, що буде літати в Нью-Йорк, брати участь у Фіналі. Символічно тут не тільки слово "Victory": Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Зірка в Росії

Ведучий цього шоу був Та Beauty Ksyusha Sobchak.

Для журі:

Краса Ксюшина була затінена Інною Зобовою, знаменитою моделлю, яка спалахнула на чохлах всіх модних глянців.

Добре, шановний модний фотограф Михайло Корольов.

Зірка в Росії

Модний дизайнер Elena Suprun.

Зірка в Росії

6942097

Максим Рапопорт був арт-директором проекту. Для тих, хто не знає, відомий дизайнер, який виробляє модні рами під однаковою назвою.

Зірка в Росії

Алгоритм шоу є оригінальним до точки неможливості: нові моделі занурюються в солодко-сучасне життя моделей, солодких, адже Філі Кіркоров та інші зірки приходять до відвідування, сметани, адже ряди дівчат періодично подрібнюються строгим журі.

Зірка в Росії

Зірка в Росії

Зірка в Росії

Зірка в Росії

Зірка в Росії

Дівчата даються різними завданнями, знятими на фотосесії, потім бурхливо обговорюють свою модельну компетентність та професійну ненаряддя.

Зірка в Росії

З більш ніж 30 моделей, тільки 6 залишаються.

Зірка в Росії

Зірка в Росії р.

Зірка в Росії

Зірка в Росії

Зірка в Росії Габаритний зображення

Зірка в Росії

На жаль, ніхто не звертається до мене.

Зірка в Росії

Я знаю, що ідеальна модель нейтральна, тому ви можете зробити все, будь-який образ. Як Водіява.

Але я ще люблю яскравий вигляд, навіть з деякими особистостями.

Зірка в Росії

Зірка в Росії

Підводні зйомки для реклами "Пантен".

Зірка в Росії р.

Зірка в Росії

Гороскоп фотосесія.

Зірка в Росії

Зірка в Росії

525750 р.

Зірка в Росії

Зірка в Росії

Зірка в Росії

Зірка в Росії р.

Зірка в Росії

Зірка в Росії р.

Мені дуже подобається Інна Зобова. Є, як кажуть, шик і вишуканість.

Зірка в Росії , Україна

Зірка в Росії

Зірка в Росії

Зірка в Росії р.

Зірка в Росії

Зірка в Росії

Зірка в Росії р.

Зірка в Росії Р

Зірка в Росії

Зірка в Росії р.

Зірка в Росії р.

Зірка в Росії

Зірка в Росії

412607

133930

Зірка в Росії

Зірка в Росії

Зірка в Росії

О, які жертви б ви могли б показати Cindy і Clava, що російська краса здатна?

Незважаючи на те, що я думаю в цьому бізнесі, загін рептилій не використовується.

Люди, які прагнуть брати участь у таких подіях, захоплюються своєю сміливістю. З іншого боку, потрібно бути обережним, щоб не перехрестити лінію, щоб не виглядати смішно, впадаючи в неконтрольовану позицію слави і грошей.

Хто не бере ризиків не пити шампанське. Я не люблю ризикувати, але я збираюся пити шампанське, бо це хороший субота вранці. :

Детальніше про ТОП-модель російською мовою 2

Відео: PureTrend.com