1932
Зірка в Росії
На другий день, арт-директор караоке-клубу сказав мені: «Не треба нічого придумати, не доведеться вичавити ідеї самостійно, потрібно лише мати мінімальний мозок і стежити за інтернетом: всі комерційно успішні ідеї там.» Так виступили організатори шоу «Топ-модель російською мовою», чергового російського сейклі до західних проектів (запам'ятно популярне шоу з Tara Banks?) розпочалися на Muz-TV у лютому, а на символічному день Перемоги 9 травня відбудеться рішуча битва, де буде зрозуміло, що буде літати в Нью-Йорк, брати участь у Фіналі. Символічно тут не тільки слово "Victory": Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ведучий цього шоу був Та Beauty Ksyusha Sobchak.
Для журі:
Краса Ксюшина була затінена Інною Зобовою, знаменитою моделлю, яка спалахнула на чохлах всіх модних глянців.
Добре, шановний модний фотограф Михайло Корольов.
Модний дизайнер Elena Suprun.
6942097
Максим Рапопорт був арт-директором проекту. Для тих, хто не знає, відомий дизайнер, який виробляє модні рами під однаковою назвою.
Алгоритм шоу є оригінальним до точки неможливості: нові моделі занурюються в солодко-сучасне життя моделей, солодких, адже Філі Кіркоров та інші зірки приходять до відвідування, сметани, адже ряди дівчат періодично подрібнюються строгим журі.
Дівчата даються різними завданнями, знятими на фотосесії, потім бурхливо обговорюють свою модельну компетентність та професійну ненаряддя.
З більш ніж 30 моделей, тільки 6 залишаються.
р.
Габаритний зображення
На жаль, ніхто не звертається до мене.
Я знаю, що ідеальна модель нейтральна, тому ви можете зробити все, будь-який образ. Як Водіява.
Але я ще люблю яскравий вигляд, навіть з деякими особистостями.
Підводні зйомки для реклами "Пантен".
р.
Гороскоп фотосесія.
525750 р.
р.
р.
Мені дуже подобається Інна Зобова. Є, як кажуть, шик і вишуканість.
, Україна
р.
р.
Р
р.
р.
412607
133930
О, які жертви б ви могли б показати Cindy і Clava, що російська краса здатна?
Незважаючи на те, що я думаю в цьому бізнесі, загін рептилій не використовується.
Люди, які прагнуть брати участь у таких подіях, захоплюються своєю сміливістю. З іншого боку, потрібно бути обережним, щоб не перехрестити лінію, щоб не виглядати смішно, впадаючи в неконтрольовану позицію слави і грошей.
Хто не бере ризиків не пити шампанське. Я не люблю ризикувати, але я збираюся пити шампанське, бо це хороший субота вранці. :
Детальніше про ТОП-модель російською мовою 2
Відео: PureTrend.com
Ведучий цього шоу був Та Beauty Ksyusha Sobchak.
Для журі:
Краса Ксюшина була затінена Інною Зобовою, знаменитою моделлю, яка спалахнула на чохлах всіх модних глянців.
Добре, шановний модний фотограф Михайло Корольов.
Модний дизайнер Elena Suprun.
6942097
Максим Рапопорт був арт-директором проекту. Для тих, хто не знає, відомий дизайнер, який виробляє модні рами під однаковою назвою.
Алгоритм шоу є оригінальним до точки неможливості: нові моделі занурюються в солодко-сучасне життя моделей, солодких, адже Філі Кіркоров та інші зірки приходять до відвідування, сметани, адже ряди дівчат періодично подрібнюються строгим журі.
Дівчата даються різними завданнями, знятими на фотосесії, потім бурхливо обговорюють свою модельну компетентність та професійну ненаряддя.
З більш ніж 30 моделей, тільки 6 залишаються.
р.
Габаритний зображення
На жаль, ніхто не звертається до мене.
Я знаю, що ідеальна модель нейтральна, тому ви можете зробити все, будь-який образ. Як Водіява.
Але я ще люблю яскравий вигляд, навіть з деякими особистостями.
Підводні зйомки для реклами "Пантен".
р.
Гороскоп фотосесія.
525750 р.
р.
р.
Мені дуже подобається Інна Зобова. Є, як кажуть, шик і вишуканість.
, Україна
р.
р.
Р
р.
р.
412607
133930
О, які жертви б ви могли б показати Cindy і Clava, що російська краса здатна?
Незважаючи на те, що я думаю в цьому бізнесі, загін рептилій не використовується.
Люди, які прагнуть брати участь у таких подіях, захоплюються своєю сміливістю. З іншого боку, потрібно бути обережним, щоб не перехрестити лінію, щоб не виглядати смішно, впадаючи в неконтрольовану позицію слави і грошей.
Хто не бере ризиків не пити шампанське. Я не люблю ризикувати, але я збираюся пити шампанське, бо це хороший субота вранці. :
Детальніше про ТОП-модель російською мовою 2
Відео: PureTrend.com