1179
Не подобається.
У вас є актори, які ви дивитеся і усвідомлюєте, що їх зовнішній вигляд так відрізняється від тих, хто навколо вас. Я думаю, що це типово для людей, щоб викликати будь-які незвичайні потвори. Але деякі любителі нестандартної краси все ще існують. І так я дивлюся на тих, хто має таку красу, які з дещо різним виглядом і красою ви не можете назвати, і я запитую: як це те, що вони вважаються красивими? Отже, найбільш незвичайних акторів:
Тільда Свінтон
А феноменальна актриса. Але я не можу допомогти відчути, що вона чужий агент.
, Україна
р.
Баі Лінг
Бая Лінг проводить весь час, як вона бореться з циркулем. Крім того, вона постійно падає з неї суконь.
Бет-Пілер
Не менше, ви можете побачити, як був популярний. Завдяки дивовижному харизмі. Я люблю приклади людей, які досягають все не з очей і грудей, але з харизмою.
Bryce Dallas Якард
Це красива, але є щось про це ... відчуження. І неймовірно нагородив. Я також думаю, що вона, здається, торкнувшись весь час.
р.
Мері Лінн Рибкуб
Я знаю, що актриса не може часто спалахувати на екрані. Але ви повинні визнати, що є щось про її... незвичайне.
Маггі Gyllenhaal
На 34 вона керує дивитись 50! Чи не дивно? Я не знаю, що секрет є.
Кірстен Дунст
Я не розумію причини її популярності. Вона так мила звичайно, yeah. Але оберіть її як Марі Антоінетт?
Helena Boam Картер.
Миша і, навпаки, дружина і мати дітей мого улюбленого режисера. І Аліса в Wonderland, і Swinney Todd, і Гаррі Поттер. Я радий Тим Буртон побачив родзинку в ньому.
Ума Тюрман
Вона красива, це той факт, що універсально прийнято. Але іноді я хочу, щоб взяти мене на своє місце, до планети вона прийшла.
р.
Наташа Макеон
вона мила, але вона має дуже дивні кістки. І очі.
р.
Тільда Свінтон
А феноменальна актриса. Але я не можу допомогти відчути, що вона чужий агент.
, Україна
р.
Баі Лінг
Бая Лінг проводить весь час, як вона бореться з циркулем. Крім того, вона постійно падає з неї суконь.
Бет-Пілер
Не менше, ви можете побачити, як був популярний. Завдяки дивовижному харизмі. Я люблю приклади людей, які досягають все не з очей і грудей, але з харизмою.
Bryce Dallas Якард
Це красива, але є щось про це ... відчуження. І неймовірно нагородив. Я також думаю, що вона, здається, торкнувшись весь час.
р.
Мері Лінн Рибкуб
Я знаю, що актриса не може часто спалахувати на екрані. Але ви повинні визнати, що є щось про її... незвичайне.
Маггі Gyllenhaal
На 34 вона керує дивитись 50! Чи не дивно? Я не знаю, що секрет є.
Кірстен Дунст
Я не розумію причини її популярності. Вона так мила звичайно, yeah. Але оберіть її як Марі Антоінетт?
Helena Boam Картер.
Миша і, навпаки, дружина і мати дітей мого улюбленого режисера. І Аліса в Wonderland, і Swinney Todd, і Гаррі Поттер. Я радий Тим Буртон побачив родзинку в ньому.
Ума Тюрман
Вона красива, це той факт, що універсально прийнято. Але іноді я хочу, щоб взяти мене на своє місце, до планети вона прийшла.
р.
Наташа Макеон
вона мила, але вона має дуже дивні кістки. І очі.
р.