Не подобається.

У вас є актори, які ви дивитеся і усвідомлюєте, що їх зовнішній вигляд так відрізняється від тих, хто навколо вас. Я думаю, що це типово для людей, щоб викликати будь-які незвичайні потвори. Але деякі любителі нестандартної краси все ще існують. І так я дивлюся на тих, хто має таку красу, які з дещо різним виглядом і красою ви не можете назвати, і я запитую: як це те, що вони вважаються красивими? Отже, найбільш незвичайних акторів:

Тільда Свінтон

А феноменальна актриса. Але я не можу допомогти відчути, що вона чужий агент.

, Україна

р.

Баі Лінг

Бая Лінг проводить весь час, як вона бореться з циркулем. Крім того, вона постійно падає з неї суконь.

Бет-Пілер

Не менше, ви можете побачити, як був популярний. Завдяки дивовижному харизмі. Я люблю приклади людей, які досягають все не з очей і грудей, але з харизмою.

Bryce Dallas Якард

Це красива, але є щось про це ... відчуження. І неймовірно нагородив. Я також думаю, що вона, здається, торкнувшись весь час.

р.

Мері Лінн Рибкуб

Я знаю, що актриса не може часто спалахувати на екрані. Але ви повинні визнати, що є щось про її... незвичайне.

Маггі Gyllenhaal

На 34 вона керує дивитись 50! Чи не дивно? Я не знаю, що секрет є.

Кірстен Дунст

Я не розумію причини її популярності. Вона так мила звичайно, yeah. Але оберіть її як Марі Антоінетт?

Helena Boam Картер.

Миша і, навпаки, дружина і мати дітей мого улюбленого режисера. І Аліса в Wonderland, і Swinney Todd, і Гаррі Поттер. Я радий Тим Буртон побачив родзинку в ньому.

Ума Тюрман

Вона красива, це той факт, що універсально прийнято. Але іноді я хочу, щоб взяти мене на своє місце, до планети вона прийшла.

р.

Наташа Макеон

вона мила, але вона має дуже дивні кістки. І очі.

р.