PR - життя

Якщо ви не знаєте, як співати, і Станіславський, ймовірно, розповість вам «Я не вірю» – не проблема! У наш час, щоб стати зіркою, вам не потрібно мати голос 4 восьмий або бути генієм ліцею. Вистачить просто бути в потрібному місці в потрібний час і мати залізний бізнес-акумін. І не бути недобрим, я розповім вам про трьох таких леді з світовою славою. Що дивно (і, можливо, навпаки), всі три красуні від переселенців колишнього Радянського Союзу. Шукайте і подумайте себе, вирішили самі.

Анна Чапман.

Це шпигун ми любимо. Згідно офіційної редакції проекту «Анна Чапман – російський шпигун No1», рідний Волгоград Анни (не Кущенко, після шлюбу – Чапман) щасливо жив у Сполучених Штатах під обвинуваченням підприємця з Росії, а в цей час вона спійшла для російського уряду.

Габаритний зображення

батько Анни був дипломатом і працював в країнах третього світу. Ну, як запитати, з такими "генами" не потрапити в сої?

Сама Анна після закінчення навчання з Вищої школи вступила до університету RUDN, де зустрівся з майбутнім чоловіком, записуючи аудиторію студії Alex Chapman (або Chapman англійською мовою) Нова назва — другий PR-фактор. Він звучить занадто гучним і шпигунським.

Згідно з деякими версіями, Анна одружила англійську мову, щоб отримати британський паспорт. У 2003 році пара перейшла на життя у Великобританії.

У Великобританії Ганна та Алекс створили власний бізнес – компанія Південний Союз, яка займалася фінансовими операціями. У 2006 році Чапман і Чапман відокремлено. За словами Алекса, Анна зацікавила тільки матеріальним благополуччям і розкішним життям, яке не може забезпечити її.

Після цього, згідно з різними версіями, вона заповнюється бізнесом та іншими зв’язками з мільярдером Warren Buffett, іншими видатними бізнесменами та навіть Березовський. І це PR-фактор 3.

У 2006 році Чапман повернувся до Росії, де почала займатися веб-проектами. Тим не менш, вони не принесли очікуваний ефект, і вона вирішила переїхати до США. Ось де сталася її складна історія шпигуна.

р.

28 червня 2010 р. Ганна Чапман та 10 інших підозрювань на неправомірну співпрацю з службою розвідки Росії. Згідно з органами США, Чапманом та Ко. були зацікавлені в отриманні інформації про Американську ядерну зброю, політику щодо Ірану, керівництво КІА та конгресменів. Я не збираюся сперечатися про правду цієї історії. Але факт залишається. Недійсний шпигун був заарештований, позбавляючи всіх чесно придбаних американських майнових прав (і це два рекорди, випадок сигарети ...) і депортував з США в Росію.

р.

Ось де почалася її зірка. Російські ЗМІ звернулися до цієї історії та виховали Анна Чапман. За деякий час вона стала медіа обличчям No1 в Росії і перевершила популярність мастодонів Собчак і Ургананту.

Вона була запрошена на рейтинг російських телеканалів

На фотосесії у відомих глянцевих виданнях

Вона була присуджена звання «Майн російська шпигун», і не просто, але і sexiest.

Загубивши її фортуни на далеких американських берегах, в Росії Анна Чапман отримала все, що може мріяти. Слава, пост інвестиційного та інноваційного радника президента Фонду (!!!), кар’єра в телебаченні (REN-TV запросив її розмістити персональну програму «Секрети світу з Анною Чапманом») та величезну кількість грошей. Румор має це, що її збори на телевізорі перевищило збори найуспішніших присутніх Івана Ургананта. Ось простий російський шпигун.

І хоча я особисто не вірю, що Анна Чапман колись був особливим агентом, її здатність вичавити найбільш з того, що не можна, але милуватися.

Оксана Григорієва

Найбідніші вівчарки світу. Використовується, збитий і покинутий віллою Mel Gibson (уважно, 8 дітей).

Не знаю, що вона є. Що я можу сказати про це. Ця жінка, зовні виготовляючи враження від незліченої ляльки без мозку (і, безуспішно, непристойної), завжди на її розумі, і тому вона навіть більш небезпечна для багатих і простих людей, які не мають шкідливих звичок.

Історія Оксани Григорієва не тривіально. Народився у 1970 році. До речі, ім'я Оксани Чернуха. Чи не дуже символічно?

Як дитина і юнацтво Оксана отримала музичну освіту, яка вона продовжила в Лондоні, у Королівському коледжі музики (Григориєва переїхали в Англію у віці 20 років). У Лондоні Оксана працювала модель.

Після того, як Григор'єв переїхав до США, жив у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі, де навчає музику дітям. По дорозі Оксана не тільки володіє музикою, але є композитором і виконавцем власних пісень, деякі з яких були навіть співписані з Мелом Гібсоном.

Але Григорієва отримала свою світову популярність не в музичному полі. Першим старим чоловіком Оксани був Тимофій Далтон. Цей шлюб є третім в її біографія.

Тімоті Далтон, якщо хтось запам'ятовує, є одним з виконавців ролі Джеймса Бонда в кіно. У 1997 році пара мала сина Олександра.

Стара година Оксана Григорієва впала на недавнє минуле, коли вона пощастила зустрітися з Голлівудської зіркою Mel Gibson.

Я чесно не розумію. Може бути гарна людина або божевільна талановита. Звісно, Мел знає краще. Але один з своїх талантів Оксана, продемонстрував в повному обсязі. Зі свого причалу з Гібсоном Григорієвою взяв все, що вона могла.

По-перше, вона забрала його дитину і зруйнувала його довгий шлюб.

По-друге, Оксана Григорієва стала однією з найбільш медіа-ідей у світі.

А по-третє, варто подумати, що Оксана Григорієва зараз не потрібно турбуватися про комфортний вік.

Одне залишається незнімним. Багато хто може бути пробачена для краси або таланту. Але коли немає ні одного, ні іншого...

Гога Ашкеназі

Ні, це не історія Cinderella. Це історія заможної дівчини з Казахстану, яка зуміла стати однією з найбагатших жінок світу і ввести коло обраного.

Гога є свого роду PR речей. Короткий сонорний міжнародний ім'я, а після появи леді Гага стала ще більш соковитою. Реальне ім’я Гого - Гаухар Єркіновна Беркалиєва. "Гаухар" означає "діамонд". Народився у 1980 році. Її батько за фахом був гідролог-інженер, її мати був доктором технічних наук. Мати відіграла ключову роль у житті Гога. Вона діяла в якості каталізатора і керувала Gog на «праворуч».

У 80-ті роки родина Беркальєва перейшла з Казахстану в Москву, де батько почав працювати в складі Центрального комітету КПСУ. «Ми дуже добре проживали в Москві». Знаходилося мало грошей, але держава забезпечила нас автомобілями, водіями, нанесками, готелями, авіаперевезеннями. Ми проживали в чотирикімнатній квартирі. Зараз Гога і її молодий син живе в палаці, як це. Доброго дня.

Гога славиться легендами і казками. Тому я дуже бородавлю всіх своїх виступів. Але. У віці 13 років навчалася в Англії. У віці від 16 років вона була погоджена від елітної приватної школи Стове. «Я був з школи на 2 тижні тому, що я зловив поцілунок хлопчика в кімнаті», - сказав він. Після того, як таке іржаве ставлення, шлях вперед Гога, звичайно, змінила свою школу.

Також був Оксфордський період в житті. Але навчання в престижному університеті завершився вже в 3-му році. Гог був занадто зачарований світлом Лондона вночі. На англійському капіталі Гога зустрівся з Діно Лальвані, рідною з дуже заможливою індійською родиною. Він приніс її в високий суспільство в Лондоні. Наприклад, Гога зустрівся з відомим італійським мільйонером, президентом «Формула» 1 "Флавіо Браторе. На яхті Флавіо.

А нічні клуби.

Промова казок. Гога звернулася до Бога, що вона була дочкою Казахського президента Нарсултана Назарбаєва. При виявленні обману Гога була «нав’язливою» від суспільства мільйонера. Але вже в 2003 році було долісне знайомство Гого з ручним Стефаном Ашкеназі, багатим спадкоємцем власника готельного ланцюжка в США. Вони одружилися.

Габаритний зображення

Але живете з Стефаном в Лос-Анджелесі, Ґага раптом набридла. У 2006 р. їх шлюб зламав. Аристократичне ім'я, яке залишилося з нею. Ви б'ятаєте. Гога знає багато про PR.

499.00 Р

Після розлучення Ашкеназі активно займається бізнес-проектами, пов’язаними з олією та газом. Сьогодні вона має купу акцій в різних енергетичних компаніях, величезних банківських рахунках, палацовому будинку в Лондоні, ручної роботи Бентлі.

542568

Але, звичайно, ця супер-сумна бізнесмена не важко жити окремо. В даний час Гога підняла трирічний син Адам, народився Тимур Кулібаєв, син-в-право Президента Казахстану. Він не залишив матері своєї дитини і допоміг йому. Може бути не поганий.

І сам Гога може бути добре, теж. Як видно з цього фото, під час їх знайомства по появі Гоги були серйозні зміни. Для кращих. З казахської дівчини вона перетворилася (Я боїться цього слова, але я все одно скажу) в «Холлі Голло ХХІ століття», як Гога називається в пресі.

В цілому, Гога була дуже корисною в стані сина-в-прави Назарбаєва в 2,4 млрд дол. США. І навіть маючи її останню дружину і два дітей не турбували її. У результаті казах Шагеразад набув два мільйона особняків у Лондоні, персональний літак, автомобілі, охоронний охоронець і нескінченний рядок службовців. Румор має це, коли син був молодий, він був куплений виключно в плавленій воді "Ев'ян". Але це не все. Для посилення образно-ефектової Goga скрутили яскраву романтику з актором Gerard Butler.

А також з легкою рукою князя Андрія вводило коло царських близьких асоціатів.

Згідно з легендою, князя Андрія була дуже любляча познайомитись з Гогою, і вона пішла до нього на вечерю 72 години після народження дитини.

Сьогодні Гога - зірка і медіа обличчя Англії. Вона інтерв'ю і запрошена на гламурні фотосесії.

р.

Для шикарного свята 30-ї річниці зібрали найчисельніші гості: Наталія Водідова, князь Андрій, рапер Акон, Лондон мільярдери.

Звісно, сама Гога наполягає на тому, що вона заробила її багатомільйонно-долларову фортуню виключно своєю роботою і чудовим розумом. Важко сказати. Також працює мистецтво седукції.

1 999 р.