PR - життя

Якщо ви не знаєте, як співати, і Станіславський, ймовірно, розповість вам «Я не вірю» – не проблема! У наш час, щоб стати зіркою, вам не потрібно мати голос 4 восьмий або бути генієм ліцею. Вистачить просто бути в потрібному місці в потрібний час і мати залізний бізнес-акумін. І не бути недобрим, я розповім вам про трьох таких леді з світовою славою. Що дивно (і, можливо, навпаки), всі три красуні від переселенців колишнього Радянського Союзу. Шукайте і подумайте себе, вирішили самі.

Анна Чапман.

PR - життя

Це шпигун ми любимо. Згідно офіційної редакції проекту «Анна Чапман – російський шпигун No1», рідний Волгоград Анни (не Кущенко, після шлюбу – Чапман) щасливо жив у Сполучених Штатах під обвинуваченням підприємця з Росії, а в цей час вона спійшла для російського уряду.

PR - життя Габаритний зображення

батько Анни був дипломатом і працював в країнах третього світу. Ну, як запитати, з такими "генами" не потрапити в сої?

PR - життя

Сама Анна після закінчення навчання з Вищої школи вступила до університету RUDN, де зустрівся з майбутнім чоловіком, записуючи аудиторію студії Alex Chapman (або Chapman англійською мовою) Нова назва — другий PR-фактор. Він звучить занадто гучним і шпигунським.

PR - життя

Згідно з деякими версіями, Анна одружила англійську мову, щоб отримати британський паспорт. У 2003 році пара перейшла на життя у Великобританії.

PR - життя

У Великобританії Ганна та Алекс створили власний бізнес – компанія Південний Союз, яка займалася фінансовими операціями. У 2006 році Чапман і Чапман відокремлено. За словами Алекса, Анна зацікавила тільки матеріальним благополуччям і розкішним життям, яке не може забезпечити її.

PR - життя

Після цього, згідно з різними версіями, вона заповнюється бізнесом та іншими зв’язками з мільярдером Warren Buffett, іншими видатними бізнесменами та навіть Березовський. І це PR-фактор 3.

PR - життя

У 2006 році Чапман повернувся до Росії, де почала займатися веб-проектами. Тим не менш, вони не принесли очікуваний ефект, і вона вирішила переїхати до США. Ось де сталася її складна історія шпигуна.

PR - життя р.

28 червня 2010 р. Ганна Чапман та 10 інших підозрювань на неправомірну співпрацю з службою розвідки Росії. Згідно з органами США, Чапманом та Ко. були зацікавлені в отриманні інформації про Американську ядерну зброю, політику щодо Ірану, керівництво КІА та конгресменів. Я не збираюся сперечатися про правду цієї історії. Але факт залишається. Недійсний шпигун був заарештований, позбавляючи всіх чесно придбаних американських майнових прав (і це два рекорди, випадок сигарети ...) і депортував з США в Росію.

PR - життя р.

Ось де почалася її зірка. Російські ЗМІ звернулися до цієї історії та виховали Анна Чапман. За деякий час вона стала медіа обличчям No1 в Росії і перевершила популярність мастодонів Собчак і Ургананту.

Вона була запрошена на рейтинг російських телеканалів

PR - життя

На фотосесії у відомих глянцевих виданнях

PR - життя

Вона була присуджена звання «Майн російська шпигун», і не просто, але і sexiest.

PR - життя

Загубивши її фортуни на далеких американських берегах, в Росії Анна Чапман отримала все, що може мріяти. Слава, пост інвестиційного та інноваційного радника президента Фонду (!!!), кар’єра в телебаченні (REN-TV запросив її розмістити персональну програму «Секрети світу з Анною Чапманом») та величезну кількість грошей. Румор має це, що її збори на телевізорі перевищило збори найуспішніших присутніх Івана Ургананта. Ось простий російський шпигун.

PR - життя

І хоча я особисто не вірю, що Анна Чапман колись був особливим агентом, її здатність вичавити найбільш з того, що не можна, але милуватися.

Оксана Григорієва

PR - життя

Найбідніші вівчарки світу. Використовується, збитий і покинутий віллою Mel Gibson (уважно, 8 дітей).

PR - життя

Не знаю, що вона є. Що я можу сказати про це. Ця жінка, зовні виготовляючи враження від незліченої ляльки без мозку (і, безуспішно, непристойної), завжди на її розумі, і тому вона навіть більш небезпечна для багатих і простих людей, які не мають шкідливих звичок.

PR - життя

Історія Оксани Григорієва не тривіально. Народився у 1970 році. До речі, ім'я Оксани Чернуха. Чи не дуже символічно?

PR - життя

Як дитина і юнацтво Оксана отримала музичну освіту, яка вона продовжила в Лондоні, у Королівському коледжі музики (Григориєва переїхали в Англію у віці 20 років). У Лондоні Оксана працювала модель.

PR - життя

Після того, як Григор'єв переїхав до США, жив у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі, де навчає музику дітям. По дорозі Оксана не тільки володіє музикою, але є композитором і виконавцем власних пісень, деякі з яких були навіть співписані з Мелом Гібсоном.

PR - життя

Але Григорієва отримала свою світову популярність не в музичному полі. Першим старим чоловіком Оксани був Тимофій Далтон. Цей шлюб є третім в її біографія.

PR - життя

Тімоті Далтон, якщо хтось запам'ятовує, є одним з виконавців ролі Джеймса Бонда в кіно. У 1997 році пара мала сина Олександра.

PR - життя

Стара година Оксана Григорієва впала на недавнє минуле, коли вона пощастила зустрітися з Голлівудської зіркою Mel Gibson.

PR - життя

Я чесно не розумію. Може бути гарна людина або божевільна талановита. Звісно, Мел знає краще. Але один з своїх талантів Оксана, продемонстрував в повному обсязі. Зі свого причалу з Гібсоном Григорієвою взяв все, що вона могла.

По-перше, вона забрала його дитину і зруйнувала його довгий шлюб.

PR - життя

По-друге, Оксана Григорієва стала однією з найбільш медіа-ідей у світі.

PR - життя

PR - життя

А по-третє, варто подумати, що Оксана Григорієва зараз не потрібно турбуватися про комфортний вік.

PR - життя

Одне залишається незнімним. Багато хто може бути пробачена для краси або таланту. Але коли немає ні одного, ні іншого...

Гога Ашкеназі

PR - життя

Ні, це не історія Cinderella. Це історія заможної дівчини з Казахстану, яка зуміла стати однією з найбагатших жінок світу і ввести коло обраного.

PR - життя

Гога є свого роду PR речей. Короткий сонорний міжнародний ім'я, а після появи леді Гага стала ще більш соковитою. Реальне ім’я Гого - Гаухар Єркіновна Беркалиєва. "Гаухар" означає "діамонд". Народився у 1980 році. Її батько за фахом був гідролог-інженер, її мати був доктором технічних наук. Мати відіграла ключову роль у житті Гога. Вона діяла в якості каталізатора і керувала Gog на «праворуч».

PR - життя

У 80-ті роки родина Беркальєва перейшла з Казахстану в Москву, де батько почав працювати в складі Центрального комітету КПСУ. «Ми дуже добре проживали в Москві». Знаходилося мало грошей, але держава забезпечила нас автомобілями, водіями, нанесками, готелями, авіаперевезеннями. Ми проживали в чотирикімнатній квартирі. Зараз Гога і її молодий син живе в палаці, як це. Доброго дня.

PR - життя

Гога славиться легендами і казками. Тому я дуже бородавлю всіх своїх виступів. Але. У віці 13 років навчалася в Англії. У віці від 16 років вона була погоджена від елітної приватної школи Стове. «Я був з школи на 2 тижні тому, що я зловив поцілунок хлопчика в кімнаті», - сказав він. Після того, як таке іржаве ставлення, шлях вперед Гога, звичайно, змінила свою школу.

PR - життя

Також був Оксфордський період в житті. Але навчання в престижному університеті завершився вже в 3-му році. Гог був занадто зачарований світлом Лондона вночі. На англійському капіталі Гога зустрівся з Діно Лальвані, рідною з дуже заможливою індійською родиною. Він приніс її в високий суспільство в Лондоні. Наприклад, Гога зустрівся з відомим італійським мільйонером, президентом «Формула» 1 "Флавіо Браторе. На яхті Флавіо.

PR - життя

А нічні клуби.

PR - життя

Промова казок. Гога звернулася до Бога, що вона була дочкою Казахського президента Нарсултана Назарбаєва. При виявленні обману Гога була «нав’язливою» від суспільства мільйонера. Але вже в 2003 році було долісне знайомство Гого з ручним Стефаном Ашкеназі, багатим спадкоємцем власника готельного ланцюжка в США. Вони одружилися.

PR - життя Габаритний зображення

Але живете з Стефаном в Лос-Анджелесі, Ґага раптом набридла. У 2006 р. їх шлюб зламав. Аристократичне ім'я, яке залишилося з нею. Ви б'ятаєте. Гога знає багато про PR.

499.00 Р

Після розлучення Ашкеназі активно займається бізнес-проектами, пов’язаними з олією та газом. Сьогодні вона має купу акцій в різних енергетичних компаніях, величезних банківських рахунках, палацовому будинку в Лондоні, ручної роботи Бентлі.

542568

Але, звичайно, ця супер-сумна бізнесмена не важко жити окремо. В даний час Гога підняла трирічний син Адам, народився Тимур Кулібаєв, син-в-право Президента Казахстану. Він не залишив матері своєї дитини і допоміг йому. Може бути не поганий.

PR - життя

І сам Гога може бути добре, теж. Як видно з цього фото, під час їх знайомства по появі Гоги були серйозні зміни. Для кращих. З казахської дівчини вона перетворилася (Я боїться цього слова, але я все одно скажу) в «Холлі Голло ХХІ століття», як Гога називається в пресі.

PR - життя

В цілому, Гога була дуже корисною в стані сина-в-прави Назарбаєва в 2,4 млрд дол. США. І навіть маючи її останню дружину і два дітей не турбували її. У результаті казах Шагеразад набув два мільйона особняків у Лондоні, персональний літак, автомобілі, охоронний охоронець і нескінченний рядок службовців. Румор має це, коли син був молодий, він був куплений виключно в плавленій воді "Ев'ян". Але це не все. Для посилення образно-ефектової Goga скрутили яскраву романтику з актором Gerard Butler.

PR - життя

А також з легкою рукою князя Андрія вводило коло царських близьких асоціатів.

PR - життя

Згідно з легендою, князя Андрія була дуже любляча познайомитись з Гогою, і вона пішла до нього на вечерю 72 години після народження дитини.

PR - життя

Сьогодні Гога - зірка і медіа обличчя Англії. Вона інтерв'ю і запрошена на гламурні фотосесії.

PR - життя р.

PR - життя

PR - життя

Для шикарного свята 30-ї річниці зібрали найчисельніші гості: Наталія Водідова, князь Андрій, рапер Акон, Лондон мільярдери.

PR - життя

PR - життя

Звісно, сама Гога наполягає на тому, що вона заробила її багатомільйонно-долларову фортуню виключно своєю роботою і чудовим розумом. Важко сказати. Також працює мистецтво седукції.

1 999 р.