Хто вільні люди?

Хто говорить про щастя неминуче?
І це смішно конкурувати з млинцями Дестини?
Чи ми народилися сказати, O Winged One:
Ми вільні чоловіки. Немає рабів.
Семенова М.

Хто вільні люди? Люди, які живуть в правді і совісті, сповнені відваги і визначення, люди, які піднялися з колін, з головою, що проводяться високою. Люди, які живуть не побоюючись, але по правді і славі. Є багато таких людей, але не достатньо. Вони можуть бути славними або абсолютно невідомими, але вони є. Сьогодні Хочу розповісти про вільний чоловік Ернесто Че Гуевара, який в сучасній епоху став брендом. Нерідко люди надягають футболки з зображенням Че. Він символ свободи. Свобода модна. Нерідко бренди вибирають тему «безкоштовного чоловіка» для своїх рекламних кампаній і особи, яка неприпустимо потрапляє в модний тренд. У забігу за свободу людина стає рабом. Це парадокс. Але це повідомлення не про бренд, а про людину. Так, які ми одягаємо сорочки?

Ернесто був дуже хворою дитиною з благородної сім'ї, з двома роками астми. За деякий час він не міг відвідувати школу через хворобу і навчатися в домашніх умовах. Не дивлячись на (або навіть незважаючи на) його хворобу, Ернесто був надзвичайно активним. Він займався спортом, що вимагає витривалості і міцності: регбі і футбол. Він був зачарований психологією, літературою (читав і писав вірші по серці), математикою, медицини, шахами, живописом (і малював себе), ковзанням, велосипедом. З дитинства він не міг сидіти, відродився в житті, спробував прийняти все, що він міг від неї. Працює у книжковому магазині, вуличного фотографа, лікаря, миття посуду в ресторанах, діяв як ветеринарний, відремонтований радіо, працював вантажником, портером, вітрильником.

З раннього віку Ернесто показує характер: дух, сміливий, безболісний, безболісний характер поєднується з високим рівнем відповідальності і визначенням. Надзвичайно захоплений, вірний, справедливий чоловік. Але я не хочу накласти своє бачення як єдиний правильний, давайте читачеві сформувати своє бачення революційної за допомогою декількох лапок, листів, просто цікавих фактів.

«У віці п'ятнадцяти чоловік знає, що він буде дарувати своє життя, і він не боїться давати його, якщо, звичайно, є ідеальним у своєму серці, для якого він може жертвувати себе». Че Гувара

«Я не знаю, що я ніколи не відчував себе як іноземець, ні на Кубі, ні в іншій країні я побував; мій життя не був без пригод. Я відчував себе як Гватемала в Гватемала, Мексиканська в Мексиці, перуанський в Перу, сьогодні на Кубі я відчуваю себе як кубин, і природно я завжди аргентинці, тут і девер - це мій характер. Че Гувара

Лист батькам:

«Я відчуваю, що ребра Росинант знову з підборами, і знову, зношуючи броню, я опинився на дорозі.

... Багато людей зателефонують мені пригодника, і я. Але я єдиний пригодник особливого роду, один з порід, які ризикують їхню шкіру, щоб довести себе правильно.

Може бути, я намагаюся зробити це за останній раз. Я не шукаю такого кінця, але це можливо. І якщо це сталося, візьміть мій останній hug.

Я дуже люблю тебе, але я не можу висловити свою любов. Я занадто пряма в мої дії і я думаю, що іноді я не розумію. Не легко зрозуміти, але це час, вірити мене. Отже, визначення я вдосконалився з пристрастю художника, змусить джгути і втомлювати роботу легенів. Я буду мій шлях.
Пам'ятайте, що цей модний кондотиль XX століття.
Ваш продигал і невірний син Ернесто охопить вас.

Лист дітям:

«Дір Ільдіта, Алідіта, Каміло, Селя та Ернесто! Якщо ви коли-небудь прочитали цей лист, я не буде серед вас.
Ви не пам'ятаєте багато про мене, і діти не пам'ятають нічого.
Ваш батько був чоловіком, який діяв за його поглядами і безперечно жив за своїми переконаннями.

Виростити добро революціонерів. Дізнайтеся багато, щоб опанувати техніку, що дозволяє оволодіти природою. Пам'ятайте, що найголовніше - це революція і кожен з нас один

Ви завжди зможете відчути себе в найглибшому сенсі будь-якої несправедливості, яка проводиться в будь-якій точці світу. Це найкрасивіша особливість революційного.
Добрих дітей, я сподіваюся побачити вас знову.

Dad дасть вам великий поцілунок і дати вам великий hug. й

Ернесто Че Guevara був вистрілений в єдиноборстві Болівської армії, яка витяжила коротку солому в спорі між солдатами на честь вбивства Че. Звинувачення було замовлено ретельно знімати смерть в боротьбі. Це було зроблено, щоб уникнути заряду, який Че був виконаний без випробування.

Фідель Кастро попросила, «У вас є будь-який економіст?» Похід «комуналіста» замість «економіста» був першим, щоб підняти свою руку. Потім було занадто пізно, щоб відступати.

«Я не ліберта. Лібератори не існують. Люди визволюють себе. Че Гувара