Марина Лисчук.

Пам'ятайте, що дівчина в Міс Dior Chérie комерційна? Модель, яка зірвала в цьому відео, є неординарним Марина Линчук. Згідно з Vogue France, це одна з кращих моделей 2000-х. І почав свою кар'єру з тим, що Марина пішла на компанію з другом в модельному агентстві. Не було прийнято, і Ліньчук відкрив нові горизонти, які не думають про.

Марина 23. Входить до категорії слов’янських моделей (все з Natasha Poli, Sasha Pivovarova, Влада Розлякова та ін.). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І що статус говорить багато. Я забув, що мій портфоліо виглядав. Я маю бути там і завтра. Марина вважає, що це викликає деякі труднощі. Наприклад, на день зйомок відео для діора з Софія Кополою з фотосесією Стівена Мейсельа для Ваги вийшов. Природно, фотосесія повинна бути скасована.

Але Марина навряд чи сумна через скасування фотосесії. Уважаю, скільки вона мала в своїй кар'єрі і скільки вона буде мати.

Робота моделі – комплексна, часто доводиться працювати через біль, депривація досвіду. Линчук каже, що якщо модель відчуває себе себе, то вона може працювати максимум 2 сезонів. Але щоб останні 5 сезонів, потрібно реальний вплив. Марина не одна з тих, хто скаржаться. Спочатку вона працювала в Мінську, потім в Москві, переїхала в Японію і говорила японська. І тільки після фотосесії Майсель переїхав до Нью-Йорка, де вона помітила і запрошувала на різні шоу. Люблячі модні дизайнери та ще люблять.

Габаритний зображення

Я також люблю Марина Линчук, вона одна з моїх улюблених. Я особливо люблю фотографії моделі з підсвічуванням.

р.

Я люблю Марина для своєї здатності бути жіночним, чарівним і привабливим в будь-якому випадку. Для мене, Линчук - це ідеальне жінка.

Я не єдиний, хто вважає Марину - це досконала жінка. Знаменитий Нью-Йорк DJ Salvatore Морале також божевільне про Линучук. Саль і Марина взяли участь в декількох фотосесіях, як з яких чудово виглядають. Це право, тому що колишня модель.

Морале і Линьчук побували на рік. Невідомо про плани майбутнього.

Я люблю цю пару, і я впевнений, що Sal is anvied by багато чоловіків.

Один з ворожих, наприклад, турецький султан. Марина зірвала для турецького Vogue як дружини (або concubine) султана. При перегляді цих зображень він не є султаном, звичайно, але тільки президент) побажав себе такою ж дружиною.

Р

р.

Але це не просто турецький президент, який зважився на Марина. Чи знаєте ви, що Линчук є одним з "Ангелів Victoria's Secret" і обличчя колекції тварин?

Марина часто запросила на обличчя чогось, вона часто з'являється в рекламних оголошеннях. Наприклад, для Dior, Gap або H&M.

І Лисчук періодично прикрашає кришки популярних модних журналів.

фемінність Лінчука, яку я згадав вище, поширюється не тільки на фотографії, але й на життя. У повсякденному житті Марина не експериментує в одязі, вона завжди одягається просто і в моді.