Гок ван

В даний час виробляються багато програм і книг про стиль і моду. Після читання та перегляду книг і програм на російській телебаченні я мав враження, що всі стилісти – хноби (незвісно Влад Лисовець виявився з маси російських модних критик). Коли я переїхав до Великобританії, я зустрів інший стиліст, який був значно відрізняється від того, що ми використовували для перегляду модних шоу, але більше про це пізніше.

Gok Wang є британською особою китайського спуску (мати англійською, батько китайський), народилася 1974 року. За останні 10 років він працював з багатьма зірками: Bryan Ferry, Всі Сенти, Damien Lewis, Erasure, Vanessa Mae, Wade Robson, Lauren Laverne, вологий вологий і Johnny Vaughan. Його робота була опублікована в різних глянцевих журналах: Tatler, Гламур, Marie Claire, Cosmopolitan, Люди та інші.

, Україна

565454

р.

229610

р.

808.57

Р

Gok Wan, улюблений з Лондона fashionistas, ведучий популярний шоу "Як виглядати добре голий". Не про те, що ви можете подумати (або принаймні не те, що я думав, коли я вперше бачив його на британській телепрограмі). У цій програмі він допомагає жінкам подолати свої комплекси і фізичні проблеми, допомагає їм підібрати правильний одяг, починаючи з нижньої білизни, закінчуючи аксесуарами.

64533616

Так що він відрізняється?

По-перше, героїні його програм не блондинки моделі зовнішнього вигляду і моделі. Найчастіше це зайві жінки після 35, з проблемним зовнішнім виглядом, комплексами і, звичайно, відсутністю знань про те, як одяг може змінити зовнішній вигляд.

254971

По-друге, він вибирає героїну для програм не на кастингах, але на вулиці, тому серед своїх моделей є бізнесмен, і стійки і ферми.

По-третє, завдання Гаука не тільки навчити жінок, як одягатися, але і навчити їх, як вони зараз, не після операції і кілька місяців в тренажерному залі. Він не заперечує жінок за свої помилки (як зробити господарів програм «Зробити його зараз» на російській телебаченні). Він звертається до них "Мій Дорогий," "Бути," "Знаючі жінки" - і не натягуючи їх нездатності до сукні. Чи не те, що ключ до слова? Він знає, що він робить - він не тільки хороший стиліст, він також психолог.

По-четверте, не розкіш, наприклад, Armani, Channel, Dolce & Gabanna, але бренди High Street, які можна купити в будь-якому торговому центрі за доступною ціною.

П'ятий, він не тільки навчить носити, але і показує, як можна відтворити старі і застарілі речі своїми руками і подарувати їм нове життя.

На полицях книжкових магазинів можна знайти п'ять своїх книг, які допомагають знайти свій стиль у світі моди, а деякі його програми транслюються на британському телебаченні, і всі вони високо оцінені. І це не дивно, Gok Wang є близьким до людей і знає, як розкрити свою красу (і не тільки внутрішні).

Р

Я рекомендую сайт для тих, хто цікавиться: простоgokwan.com