Жінки в Мирополіції

Найтонша і стильна жінка в світі політики, перехоплюючий Карла Бруні, перша леді Франції і колишньої моделі верхнього одягу. Мішель Обама створила власний стиль, який органічно поєднує як дизайнерські речі, придбані в торгових центрах. Дружина американського президента демонструє вишуканий смак, тонке почуття моди і вміння одягатися просто красиво і недорого.

«Я не купую туалети з всесвітньо відомих дизайнерів. Деякі мої улюблені сукні я купив в Gap і H&M. «Я довго фанат Армані, його темний брючний костюм незвичайний для мене!» Її концепція стилю – класика з нотами екстравагантності, мінімалізму та вишуканості. Незважаючи на те, що головний секрет успішного стилю першої леді, ймовірно, є її стиліст - дизайнер і бізнесмен Ikram Goldman, який недавно отримав особливу премію в щорічній студентській благодійній церемонії Легенда Модної премії.

Жінки в Мирополіції

Під час виборчої кампанії американці, ймовірно, пам'ятають барвисті сукні Michelle, не менше, ніж промовні виступи Барака Обама.

Жінки в Мирополіції

Жінки в Мирополіції (Б)

Жінки в Мирополіції

Мішель Обама на секреті її стилю: Знайти власний бізнес Знайти своє місце. І носити те, що вам подобається. й

Жінки в Мирополіції

Сукня з бісеру дизайнером Jason Woo

Жінки в Мирополіції

Жінки в Мирополіції

537266

Мішель Обама одягає як вечірні сукні, так і формальні костюми.

Жінки в Мирополіції

Ще однією темою заздрості всіх жінок є фігура першої леді, а особливо милуватися її міцними руками.

Жінки в Мирополіції р.

Жінки в Мирополіції

Жінки в Мирополіції

Жінки в Мирополіції

Жінки в Мирополіції р.

За словами Michelle, яскраві сукні є її слабкістю.

6603045, Україна

Жінки в Мирополіції

Жінки в Мирополіції

Жінки в Мирополіції

Жінки в Мирополіції

Жінки в Мирополіції Габаритний зображення

Жінки в Мирополіції