1751
Жінки в Мирополіції
Найтонша і стильна жінка в світі політики, перехоплюючий Карла Бруні, перша леді Франції і колишньої моделі верхнього одягу. Мішель Обама створила власний стиль, який органічно поєднує як дизайнерські речі, придбані в торгових центрах. Дружина американського президента демонструє вишуканий смак, тонке почуття моди і вміння одягатися просто красиво і недорого.
«Я не купую туалети з всесвітньо відомих дизайнерів. Деякі мої улюблені сукні я купив в Gap і H&M. «Я довго фанат Армані, його темний брючний костюм незвичайний для мене!» Її концепція стилю – класика з нотами екстравагантності, мінімалізму та вишуканості. Незважаючи на те, що головний секрет успішного стилю першої леді, ймовірно, є її стиліст - дизайнер і бізнесмен Ikram Goldman, який недавно отримав особливу премію в щорічній студентській благодійній церемонії Легенда Модної премії.
Під час виборчої кампанії американці, ймовірно, пам'ятають барвисті сукні Michelle, не менше, ніж промовні виступи Барака Обама.
(Б)
Мішель Обама на секреті її стилю: Знайти власний бізнес Знайти своє місце. І носити те, що вам подобається. й
Сукня з бісеру дизайнером Jason Woo
537266
Мішель Обама одягає як вечірні сукні, так і формальні костюми.
Ще однією темою заздрості всіх жінок є фігура першої леді, а особливо милуватися її міцними руками.
р.
р.
За словами Michelle, яскраві сукні є її слабкістю.
6603045, Україна
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Габаритний зображення
«Я не купую туалети з всесвітньо відомих дизайнерів. Деякі мої улюблені сукні я купив в Gap і H&M. «Я довго фанат Армані, його темний брючний костюм незвичайний для мене!» Її концепція стилю – класика з нотами екстравагантності, мінімалізму та вишуканості. Незважаючи на те, що головний секрет успішного стилю першої леді, ймовірно, є її стиліст - дизайнер і бізнесмен Ikram Goldman, який недавно отримав особливу премію в щорічній студентській благодійній церемонії Легенда Модної премії.
Під час виборчої кампанії американці, ймовірно, пам'ятають барвисті сукні Michelle, не менше, ніж промовні виступи Барака Обама.
(Б)
Мішель Обама на секреті її стилю: Знайти власний бізнес Знайти своє місце. І носити те, що вам подобається. й
Сукня з бісеру дизайнером Jason Woo
537266
Мішель Обама одягає як вечірні сукні, так і формальні костюми.
Ще однією темою заздрості всіх жінок є фігура першої леді, а особливо милуватися її міцними руками.
р.
р.
За словами Michelle, яскраві сукні є її слабкістю.
6603045, Україна
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Габаритний зображення