Сергій Бодров

«Весь час я хочу мріяти про людей, які я люблю і ніколи не побачить знову, і вони ніколи не сниться. . . ?
«Пісня Кавказу»
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Коли було оголошено 20 вересня 2002 року (майже 10 років тому!), що Сергій Бодров помер, я не вірю. Не можна звикати до цієї ідеї. Я волію думати, що він просто ховається від громадськості з будь-якої причини, але він живий. Смерть Сергія Бодрова, мабуть, єдиний раз, я бажаю її фантастики.

Ні, я не вболівальник брата і брата 2 (хоча я думаю, що ці фільми подрібнюють молодь 90-х років і зробили їх думають про більш глобальні речі, ніж гроші і нескінченні висить). Я просто великий фанат творчості і таланту, а не його актор. Його головний талант – це вміння бути людиною.

6063.

р.

8802295

р.

Не дивлячись на свій молодий вік, Сергій зумів спробувати себе у всьому: він похилий у фільмах, зроблених фільмах, написаних сценаріями, спробував себе як ведучий на телебаченні і займався журналістизмом. У той же час закінчив історичний факультет Ломоносова ММУ, після чого він продовжував навчання в аспірантурі. Після захисту дисертації на тему «Архітектура в венеціанському ренесансному живописі» він став кандидатом історичних наук. Його освіта дозволила йому побачити глибину речей.

«Ви приїжджаєте до міста. Що ви зазвичай знаєте про це місто? Що є центральна площа, деякі магазини ... І я знаю, що є живопис в музеї, який можна провести цілий день. І додано день до вашого життя.

Р

Р

Сергій був унікальною особою, яка порушила в десятки фільмів, але не вчинила навчання. Сергій ніколи не вважає себе актором:

«Я завжди кажу, «Я не митець, я не митець, я не художника». І сказав: "Не, ти художник." А мені подобається, «Ан художник відрізняється». Вони різні люди, різні конституції. Не професія для мене. Це акт, який ви робимо. й

Ймовірно, тому більшість своїх ролей є міцними особистостями з непристойним характером: «Кауказька в'язниця», «Брат», «Сестри», «Війна» – здається, що в цих фільмах Сергій відіграв себе.

(доб. 4)

Р

р.

р.

р.

р.

Дружина Світлана з вирощеними дітьми

Україна

591662 зображень

Сергій Бодров помер, коли він був 30-річний, його дочка – 4 роки, і його син був тільки народився. Ви напевно все пам'ятаєте історію Карла Горжа. Не знайдено тіло. Це дає мені сподіватися, що після всього, можливо, він просто ховається десь і, звичайно, він живий.

Бог бере героїв, щоб на День Всесвіту вони приходили і врятувати людей.
Цитувати з телевізійного шоу Сергія Бодрова