"Я не мене, і кінь не мій."

Як багато років зірки працювали в своїй назві, намагаючись зробити її популярними і зрозумілими! Іноді вони нудьгують звичайним зображенням, і вони змінюють не тільки зачіска, колір волосся і стиль, але і приймають псевдонім, пропонуючи нам грати в гру «Я не мене, і коня не шахта!» Давайте подивимося, які зірки люблять грати.

Зі свого альбому я Ам...Саша Фірса прийшла з зображенням Саші Фірс, «агресивний, чуттєвий і безболісний», як вона кладе її.

Мар'яна Кар'єра, яка символізує свою особисту сторону, і Мар'яни, які ми бачимо на сцені.

Britney Spears, здається, якось випадково блукнув в музей. З тих пір вона вибрала чергу-его «Мона Ліса», до якого вона виписала всі її ексцентричні антени, і які вона навіть записана в кредитах відео «До кого» як одного з режисерів.

Сонце Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У 2008 році вона прийшла з зображенням вишні Куку, і відіграла з ним до тих пір, поки вона втомилася – вона була образом «різаного Courtney», відповідно до неї. Що таке? й

Для провокативного альбому Stripped Christina Aguilera прийшов з зображенням XTina, сексуально визволена дівчина. Вирощування, Крістіна змінив цей характер до більш вишуканого Мадама X.

Miley Cyrus так спійманий в Hannah Montana зображень, що це дійсно важко відокремити їх.

Не тільки Eminem вже є псевдонімом, але Маршалл Матерс, необхідні для отримання псевдонімом для псевдоніма – добре відомий всім тонким шаді. «Слім мій поганий бік, всі ті погані думки, які іноді приходять до розуму», – пояснив Ємінем.

3610Р. 4200Р.

У 2009 році Дженніфер Лопец спробував запустити свою чергу, навіть налаштувати окремий сайт і обліковий запис Twitter. Однак вона скоро втомилася від цієї ідеї, і зараз це сайт не функціонує.

Відчувальна особа Девіда Лукі, Ziggy Stardust, також відома як реальна назва художника. Здається, що Давид вірив в нього в часі.

2776797

Один з найбільш скандальних образів Мадонни є Діта, еротичний тресс створений спеціально для альбому «Еротична» і книги «Sex». Під привидом Діти, Мадонна не була на всіх сором'ях, видавництво в книзі більше, ніж кандовані записи, що описують її секс.

Ashley Simpson винайдений Vicky Valentina, сердечка і божевільна дівчина, щоб бути більш визволений в її образі. "Ви не пропустите момент, коли ви будете прогулятися в приміщення!" говорить Ашлі.

Janet Jackson використовує частину свого реального імені, Damita Joe, коли вона хоче бути sexier, ніж смертність дозволяє.

Хто пам'ятає співачки і DJ Stephanie Germonatta тепер? Одного разу хосена леді Ґага стала не тільки сценічною назвою, але й новою особою, яка зробила Стефані живе в іншому житті.

Фото з Getty Images

Категории

Смотрите также

Новое и интересное