Ця дівчина називається основною ступеню Голлівуду і вона, здається, вона не поспішає розбити цю думку, оскільки Megan Fox говорить, і ми говоримо про неї, вона не хоче апологізувати для хто вона дійсно є. Сама Меган не познайомляє образу ступінчастої дівчини, але сильно підтримує його, даючи інтерв'ю «майстерня» і з'являються на червоному килимі з обличчям невибагливої леді.
Не можна сперечатися з тим, що на прем'єрах ця 24-річна акторка, яка, до речі, давно не була безкоштовною, вражає гарною, адже під світлом точкових світильників вона є шиком, блиском і красою в одній пляшці.
І хоча Меган називає себе брудними:
Неприпустимо жити з мною. Я брудний. Тексти пісень, а це означає: Я скоро, як я знімаю їх. Я забуваю в туалеті. Моя друзі завжди підкаже мені, Меган, ви пішли на ванну, і ви не мухали.
І татуювання коханець:
Люди не люблять мене, тому що у мене є татуювання. Не нормально, тому що це 2011, не 1950. Це не просто моряки отримувати татуювання. Художня форма і мені подобається.
На всіх подіях вона все ще виглядає розкішно, як велика Голлівудська зірка. Тож давайте подивимося на цей синонімний американський на деякі з її публічних виглядів, які я пам'ятаю більшість.
1,1 км Меган в бордовому одязі на прем'єрі «Трансформери». На малюнку цієї сукні відмінно підходять, ніжки Megan дивляться.
2. Меган в короткому чорному одязі. Він виглядає ідеально, до речі, це один з моїх улюблених вихідних на Meg. Варто відзначити прекрасний макіяж.
р.
3. У Фокс в "дівчина" рожеве плаття. Я не думав, що ця сукня підійде її, але колір якось акцентував свою красу. Адже брюнетки виглядають рожево!
4. У Це смішна стрижка, але плаття красива, це творчість мистецтва.
5. Умань Рожевий знову і знову вписується. Тільки тут фігура підкреслюється багато разів краще.
6. Жнівень Брюнетка в червоний. Що може бути краще? Напевно просто блондинка, але не факт.
739184
Р
7. Про нас Здається, що Меган не байдужий до червоної, тому що кілька нарядів, обраних її кольором.
, Україна
8. У Найяскравіший образ Мегана. Все виділяється - темний, як ніч, волосся, яскраві блакитні очі і, звичайно, жовта сукня.
9. «Золоті» Меган на церемонії Золотий глобус.
р.
10. О, що вирізати! Вона, ймовірно, поїхав всіх чоловіків на прем'єрі.
р.
11. Я люблю біле плаття, але не дуже. Я не думаю, що це для неї, хоча деякі люди думають, що вона виглядає як грецькі богиня. Думка цікава, але тут як макіяж, так і зачіска не дуже тягнеться за богиня, щоб мати їх. Але мені подобається картина автомобіля, вона неймовірно красива.
р.
12. Класичне плаття зі скручуванням. Вона врятувала весь наряд.
13.00 р. Прем'єра трансформаторів в Москві. Ось де вона неймовірна. Зауважте, що плаття Armani відіграли роль у цьому.
14. Прем'єра фільму «Женефера тіла», але тут вся увага до тіла Меган Фокса, виконавця однієї з головних ролей.
Фото: megan-fox.net