Світові моделі

Lara Stone є супермодель, одна з найпопулярніших модних моделей в індустрії моди. Вона займає перше місце в 50 моделях і восьмому в Топ Sexiest Моделі. Її кар'єрний шлях був непросто, протягом декількох років Лара працювала для Elite Model Look без особливих успіхів, а потім переїжджає до IMG. І було правильне рішення. На зиму 2006 року вона взяла участь у скринінгу «Гейдж», після чого Камінь помітив, і модель стає на передньому плані, з якою вона мріяла.

Світові моделі

Як німецька жінка, камінь є блондинка. Дуже красива. Хоча краса в цілому є відносна концепція, і рік назад я не хотів це дуже багато. Камінь здавалося мені відверто страшно: Я був відлякуваний нею ламки, губи і підборіддя, хоча фізика була досить задоволена.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Зараз Лара приваблива для мене і я вважаю її видатною моделлю. Але я все-таки поширюююсь про конфліктні коментарі на зовнішній вигляд дівчини: від страшних і андроїдних до божественних і досконалих.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

3465232р.

Поява Лара варто дивитися. Тим не менш, камінь не без нього. Це дуже незвичайна для моделі (особливо для першої моделі у верхній версії авторських моделей.com). Наприклад, її груди є четвертим розміром або подрібненням між зубами. Камінь, досить відверто, багато для моделі.
Якщо ви не вписуєте, ви завжди будете різними. Я мав фотосесію минулого тижня. Стиліст попросив мене носити вузьку сукню з корсетом, до якого я вимушена відповісти, «Що ви придбаєте? й

Люди все ще розповідають мені жир. Але коли я шукаю себе в дзеркалі, я не думаю.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

6926762

Світові моделі

Я неодноразово сказав, що це важливо для моделі, щоб мати можливість приймати різні зображення. Її обличчя і тіло є по суті тим самим пластиліном, що фотографи і стилісти використовують для створення того, що вони хочуть. І Лара Камінь є одним з небагатьох, хто знає, як змінити і звикнути до ролі. Язики відвертають, що все це пов'язано тільки з стилістами, і шанувальниками стверджують, що камінь є дуже талановитою моделлю. Тим не менш, одне, зрозуміло, що для моделі немає серйозних перешкод в реінкарнації.
Це було весело провести один день, як Марілін Монро і грати в найвідоміші з її пострілів.
Світові моделі

Або її запам'ятовування роль у відео Calvin Klein Колекція Весна/Літо 2011 tvc by Patty Huntington. На жаль, це не за нічого, що вона була присуджена восьмому місці у верхній частині сексуальних моделей за моделями сайту.com.

Lara любить спробувати на різних зображеннях. Андрогінус, безневинний, «небезпечний» і жіночний.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

8885525р.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі Р

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі р.

Світові моделі

Світові моделі р.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі р.

Світові моделі

Світові моделі Р

94,782

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі р.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі р.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі р.

Світові моделі

Світові моделі

26816.

Крім того, Lara часто оголена голий. Камінь є одним з небагатьох моделей, що звичайний лежак, не знайомий з світом моди, може виглядати неозброєним без розривів і бажання годувати.

Світові моделі р.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

411268

Світові моделі

Після того, як на основі надмірного впливу Лара перед камерами заварився скандал, а точніше, випробування. Грег Лотос встановлює модельний пагон. Все буде чудово, але фотографії без попередньої угоди з Лара потрапила в Playboy.
Не допускається розміщення з цими фотографіями. Це не публікація, яку я хотів би з'явитися. Ви знаєте, що я не маю вибору, але для того, щоб захистити свою репутацію.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі доб.

Я люблю багато фотосесій Lara. Вона щаслива для цікавих ідей фотографів.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі р.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі р.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі р.

Світові моделі

Світові моделі р.

Світові моделі р.

3250Р. 3700Р.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

94424834

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі р.

Не можна визнати, що камінь має чарівність і чарівність. Він має деякий шарм, його зовнішній вигляд незвичайний і незабутній, і риси обличчя в омані: здається правильно, але щось неправильно в них.

Світові моделі

Світові моделі

1567 2004 р.

Світові моделі

2049972 Р

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Не дивно модні дизайнери люблять її.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі р.

Світові моделі р.

Світові моделі

Світові моделі р.

3610Р. 4200Р.

8250Р. 3700Р.

Світові моделі

Однак в житті Камені все не йде і на подіумі. Але знає, як впоратися з труднощами. Наприклад, з алкогольною залежність. Лара пройшла лікування і зараз цілком щиро припускає інтерв’ю про свою залежність, залишене в минулому.
Я був недавно повним алкоголем. У минулому я можу легко сказати комусь, «Для мене пляшки горілки!» І отримав він. Почати лікування було кращим рішенням, що я коли-небудь зробив. Останні шість місяців були кращими
І любов не зажадала Лара. У 2010 році одружився Давидом Гавайсом. Під час офіційної частини Камінь в одному наряді:

Світові моделі

А для Shoreditch Club, камінь вибрав сукню, вишиту паєтками з Ricardo Tisci.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Чи можна знайти Лара?

Світові моделі

Фотографії з задньої та скринінгів: Style.com