Прихильник модного режисера японського Vogue Anna Dello Russo стане чарівною навіть Kerry Bradshaw. Для дизайнерського одягу, взуття та аксесуарів Анна не має гардеробу або навіть кімнати, але вся квартира. Взуття є найбільшою слабкістю ексцентричної жінки. Найпопулярніші пари зберігаються на антикварних дизайнерських полицях.
Я божевільний про взуття. У мене є чотири тисячі пар взуття. Я знаю, що я рахував їх, коли я переїхав. Одягнення дизайнерського взуття недорогий для мене. Я готовий йти голий, якщо я красива взуття на ногах.
до 1 2 3 4 5+

р.

р.

Р
Необмежена любов до взуття була відображена в створенні особистого аромату Anna Dello Russo в пляшці у вигляді взуття.
На додаток до взуття Анна також має слабкість за фантазією, а це не просто капелюхи, але реальні твори сучасного мистецтва.
У гардеробі (або замість шаф) Dello Russo неймовірна кількість одягу. Речі, які модні в цьому сезоні досягають - в гардеробній квартири. Потім наряди, які обслуговували свій час, переміщуються як на наступну квартиру, так і на зберігання в підвалі - все залежить від їх актуальності в даний момент.
Я збираю одяг і на початку кожного сезону зробіть детальний список покупок. Я не хочу, якщо я коли-небудь зносила те, що я купив або ні, я отримую хвилювання, що я маю це.

р.
Однак це був одяг, який став яблуком змісту та кінцевою причиною розлучення Анни від чоловіка – бідна людина змушена дати ультиматум – або він або одяг. Як можна уявити, Анна обрала другий. З тих пір місце свого вірного друга і життєвого партнера було прийнято собакою Кручоліною, яка часто може бути побачена в модних фотосесіях за участю Анни або на соціальних заходах.
Звісно, за 47 років, Анна Dello Руссо дивиться, відверто, не дуже свіжі - але вона повинна дати кредит - навіть леді Гага заздрить таку мужність (і вона, за хвилину, стрибає на півголу, і суконь в яловичих шипках). А як для стилю, вам не потрібно думати - немає рівних рівних в цьому Dello Russo.

р.

р.

р.

р.