Мода Королева

Після того, як князь Вільям проголосував весілля, суб'єкт царської сім'ї занепаданий, і сьогодні я хочу, щоб платити дану королеву Єлизавету Англії. Я не претендував проаналізувати свою роль у світовій політиці або історії, якщо це історія моди, для того, щоб я уважно навчався гардеробу чарівної православної монархії.

Мода Королева

Мода Королева

Єлизавета підняла престол, коли вона була 27 років. Повернутися в 1952.
78829434

Спочатку вона навіть взяла участь у реальному управлінні державою, а згодом обмежила себе виконанням функцій представника.
Мода Королева

78829434

Королева завжди має елегантний англійський стиль.
78829434

Мода Королева

Вона любить рукавички і її головний фетиш є капелюхами. Єлизавета має цілу колекцію капелюхів всіх кольорів і костюмів.
Мода Королева

Мода Королева

Мода Королева

Мода Королева

Королева любить жіночність в одязі, вона рідко зустрічається в брюках або щось суворе.
Мода Королева

Мода Королева

Справжня англійська жінка, Єлизавета любить чай. Він робить це багато разів на день і з великим задоволенням. Це право, вона має роботу, як це: для підтримки традицій нації. Якщо у нас є королева, вона повинна пити на своїй роботі. :
Мода Королева

Нерідко одягається в жовтий колір, це один з її улюблених кольорів. І, як справжня жінка, вона любить квіти, незалежно від того, де вони: жити на шапці або надрукувати на сукні.
Мода Королева

Мода Королева

Королева Англії зареєстрована на Facebook. Я можу уявити своє сидіння на комп'ютері і прокоментувати фотографії Елтона Джона або пости свій власний на відпочинок.
78829434

Мода Королева

Мода Королева

Чи вигідно для вашого 85-х років? Багато хто скаже: грошові операції-нанотехнології! І я вірю, що ви не можете купити здоровий комплекс - він походить від внутрішньої, від серця, коли людина є доброю і радісною, він живе довго і добре виглядає.
Мода Королева

Мода Королева

Мода Королева

Мода Королева

Мода Королева р.

Мода Королева

Я маю фігуру!
Мода Королева

Мода Королева ,00 р.

Після того, як лінійка зустрілася з Юрієм Гагаріном, і на цьому незабутній вечерю зачарувала всіх, коли Гагарін, хто не знав, які з 150 пристроїв для захоплення, сказав: «Я не знаю, що пристрій для чого я послужу їм недоліки». Це дипломатія!
Мода Королева

Мода Королева

О, що таке комерційне! Якщо Бальтіка була на столі, це буде навіть весело.
Мода Королева

78829434

78829434

Мода Королева

Єлизавета не сором'язлива від fricozoids від шоу-бізнесу, ви повинні бути на хвилі! Так Ґага отримала шанс зустріти Королеву.
Мода Королева

Мода Королева

Це божевільний удар!
Мода Королева

Фото: newlife.com