Крістіна Акілера макіяж

Ця жінка, яка змогла досягти блискучої кар'єри і стати однією з кращих співаків нашого часу, називається Дай, так як критики серйозно вірять, що Крістіна Аулера виросла статус зірки. Сама співачка завдяки всім своїм досягненням природна схильність приймати ризики і труднощі, які загартували її характер. Вона є уособленням змінної природи, яка постійно “заходить для себе”.

Крістіна не боїться змін, а її образ змінився протягом десятиріччя творчої діяльності. вона була блондинка, брюнетка, і її макіяж є абсолютно окрема і дуже цікава тема.

Давайте подивимося на експерименти, властиві персонажу беззвучного діви, які вражають її красивим обличчям. Сьогодні ми побачимо, як добре, так і погано.

1,1 км Проста, солодка і талановита дівчина Крістіна, з звичайною в часовому макіяжі, практично не відрізнялася від інших співаків в її зовнішній образі, але її голос був багато разів перевершив інших зірок, наприклад, ті ж Britney Spears.

2,2 км Гарний колір помади, який не поєднується з численними відтінками тіней Крістіна. Це життєздатність, що художники макіяжу вирішили так «маленькі» Агіллера, набагато краще виглядають стріли (які бездоганно застосовуються) і всі однакові палички кольору фуксія. Фіолетові тіні явно непотрібні.

3. У Хороший макіяж. Все наноситься з докладною точністю, і Крістіна любить цей образ діви 40-х років.

4. У Це брови ... Він був з серця. Нагадуємо героїні казки «Морозко» – Марфюша. Не зловживання до Христини, але без макіяжу її обличчя дуже непристойна і невидима.

5. Умань Я абсолютно не схожий на брюнетка Aguilera. Стандартний макіяж – червона помада і темні тіні – більш підходить для Крістіна, коли вона блондинка.

6. Жнівень Ви можете побачити, скільки макіяжу кладуть на обличчя митців. Ми також вражені, як багато зморшок знаменитості мають і як швидко їх віки шкіри. Я помітив, що нещодавно Крістін малює благородні брови.

7. Про нас Тонкі брови, тонна макіяжу і розписаний моль на лівій щоці - очевидно, в той час Крістіна була в шоку і захотілася шокувати аудиторію.

, Україна

8. У Ми можемо сказати, що все просто чудово! На публічних заходах такий макіяж буде вважатися безглуздо.

9. Навігація Знову ж, цей чорний мелений, який абсолютно з місця. Але макіяж дуже хороший, ніжний макіяж йде в Христину. Брови виглядають набагато краще, ніж в попередніх фотографіях.

10. Не схожа на сьогодні Крістіна Агилера, але це її. Макіяж погано, тому що губи занадто тонкі. Нагадуємо мене про кого-небудь на фото.

11. Макіяж наноситься безтурботно, тому враження від неї негативно. До речі, мило на лівій щоці Крістіна дійсно має, але я б не був би його так само, як і іноді макіяжистів співачки.

12. Такий макіяж доречний тільки в кліпах і виступах. Особисто я люблю його, але є чітка неточність. На лівому оці всі стрази скидаються, знизилися, побігли або що вони там, і губи недбалі.

13.00 р. Мені подобається такий молодий, досить, ексцентрична Ауелера. І навіть численні пірсинги не турбували мене в цей час. Макіяж для тих років хороший, підійде кольору очей Крістіна. Єдине, що я не схожа на брови.

р.

14. Крупний макіяж виглядає страшно, але якщо ви подивитеся на зображення в цілому, то цей ігровий макіяж костюмує Кріс.

15.00 р. Девіз - "Все чи ніщо!" явно знайомий з Aguilera і її образними творцями. По-справжньому, краще без брів і вій, ніж з цим... Будь-який нижче очей відмінно.

94396825

16.00 р. Смачний макіяж є рідкісним винятком для Крістіна. Це один з кращих винятків з точки зору макіяжу.

422294

17.00 р. Брови з ниткою, милом, пронизенням і незрозумілим кольором губного глянцю = зображення Крістіна з часів «Стріплих».

18 років У своїй молоді Крістіна любила сині тіні і її любов не знали меж.

19.00 р. Макіяж добре, але лущення вій і помади різних відтінків «нав'язлива касіра».

20. Тут немає коментарів. Я не знаю, що вона отримала, підроблені вії?

р.

21. Гарний макіяж, нічого зайвого.

22. Довга, що великі стріли (не менше одного з них)! Війна звичайно занадто довго, але Христина так солодка, що вона пробачається.

23. Крістіна експериментувала з зображеннями. Я не розумію, чому вони у порівнянні з Gaga, оскільки Aguilera з'явилася набагато раніше, ніж її, і вона мала експерименти довге до часу Gaga.

24. Гарний погляд Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Габаритний зображення

25. Ідеальний макіяж для Крістіна. Плюс, вона дуже добре з її волоссям.

р.

26. Змія, звичайно, краще виглядають. Але знову, все потребує заміру.

27. Ідеальний макіяж, але це фото набір. Ви не побачите Крістіна на червоному килимі, особливо зараз.

28. Травми дивляться, брови дуже широкі, але макіяж є великим. Я помітив, що губи Крістіну були пофарбовані трохи вище контуру, очевидно, щоб зробити їх більшими.

29. Я розумію, але це дійсно страшний погляд. Абсолютно немає.

30. Я можу сказати, що це чудовий макіяж! Я люблю Крістіна з світлим волоссям і очима (в ній одягається сині лінзи, оскільки вона має більш темний колір).

31. Я дивлюся, якщо Христина не мала брів на всіх?

32. Молодий, зелений... Крістин близько 20 років, але вона виглядала молодшою. Мінімальний макіяж хороший, але не в цьому обсязі.

33. Де роблять руки макіяжистів, які роблять такий макіяж? Якщо це «видалення макіяжу» був створений самим Христина, то де були професійні художники макіяжу? Я не отримую.

34. Що я розумію - хороша робота. Все підкреслено.

35. Ні. Все безтурботно і здається, що Кріс брудний.

36. "Креативні мези" на обличчі.