1365
Крістіан Діор
Крістіан Діор – це постійний пошук нових ідей. Це екстравагантність, яка має секрет, що ніхто ще не зумів розгадати: як це таке, що всі наряди від Christian Dior є екстравагантним, але при цьому відрізняється бездоганним смаком і жіночністю? У мене немає відповіді, але цікаво, що цей бренд обраний тими зірками, які хочуть підкреслити свою жіночність, але при цьому дивують громадськість новими нарядами. Так, серед великих шанувальників Christian Dior є Eva Mendes, Natalie Portman, Blake Lively і багато інших.
Наталі Портман.
вона королева в довгих сукнях і красива дівчина в коротких сукнях. Я не можу чекати, щоб побачити це ідеальне поєднання – Наталя Портман у християнському діорі.
3610Р. 4200Р.
Єва Менди
Eva часто вибирає цей бренд, щоб з'явитися на червоних килимах. І прямо так, тому що Єва є державною жінкою, з хорошою фігурою, і це на таких сукнях від Dior, які вони виглядають ідеально.
доб.
р.
Р
Лука Бресель
Визнання французької краси коштує дорого, вона не зносить нічого. Ще одна зірка, яка любить захопити уяву шанувальників, вибравши християнський діор.
р.
Джессіка Альба
Вона нескінченно мила навіть в важке взуття, і до речі, це знову підкреслить її оригінальність. Так з Christian Dior, Jessica дивує дивовижну.
Рахель Білсон
Рахель - одна з іконок стилю для мене. Так ви можете довірити свій смак.
р.
км
Емма Робертс
Мінімалістський шик. Ось плаття знову на краю: вона може здатися вульгаром, але замість неї виглядає дуже милий.
Париж Хілтон
І строгий бізнесмен, і хор дівчина - все правильно!
611592
Дженніфер Goodwin.
Строк жорсткості з боком простоти.
Емми Россум.
Крістіан Діор також відомий як поєднання зрізів і приголомшливих принтів. Привіт, це плаття не виділяється, але друк просто привертає увагу.
Лука Бресель
І шкіра і мереживо. Все добре виглядає.
Емілі Блан.
Я не знаю, що ловиться. Звісно, вони вирішили приготувати нас до краси без заказів.
Charlize Кольори
Здавалося б: звичайний casual-look, але виглядає так дивно, що принаймні до кулі.
Фріда Pinto.
Темна шкіра і небесно-блакитний колір - це незвичайність цього вибору.
р.
Ами Адамс.
Я не можу сказати ні на смак Ами - вона підібрала кілька вишуканих взуття.
Люв Тайлер.
Той, хто ще зробив для носіння Dior. Її загадкова краса і любов експерименту є найкращим варіантом для цього бренду.
Фото: fashiondesigners.instyle.com
Наталі Портман.
вона королева в довгих сукнях і красива дівчина в коротких сукнях. Я не можу чекати, щоб побачити це ідеальне поєднання – Наталя Портман у християнському діорі.
3610Р. 4200Р.
Єва Менди
Eva часто вибирає цей бренд, щоб з'явитися на червоних килимах. І прямо так, тому що Єва є державною жінкою, з хорошою фігурою, і це на таких сукнях від Dior, які вони виглядають ідеально.
доб.
р.
Р
Лука Бресель
Визнання французької краси коштує дорого, вона не зносить нічого. Ще одна зірка, яка любить захопити уяву шанувальників, вибравши християнський діор.
р.
Джессіка Альба
Вона нескінченно мила навіть в важке взуття, і до речі, це знову підкреслить її оригінальність. Так з Christian Dior, Jessica дивує дивовижну.
Рахель Білсон
Рахель - одна з іконок стилю для мене. Так ви можете довірити свій смак.
р.
км
Емма Робертс
Мінімалістський шик. Ось плаття знову на краю: вона може здатися вульгаром, але замість неї виглядає дуже милий.
Париж Хілтон
І строгий бізнесмен, і хор дівчина - все правильно!
611592
Дженніфер Goodwin.
Строк жорсткості з боком простоти.
Емми Россум.
Крістіан Діор також відомий як поєднання зрізів і приголомшливих принтів. Привіт, це плаття не виділяється, але друк просто привертає увагу.
Лука Бресель
І шкіра і мереживо. Все добре виглядає.
Емілі Блан.
Я не знаю, що ловиться. Звісно, вони вирішили приготувати нас до краси без заказів.
Charlize Кольори
Здавалося б: звичайний casual-look, але виглядає так дивно, що принаймні до кулі.
Фріда Pinto.
Темна шкіра і небесно-блакитний колір - це незвичайність цього вибору.
р.
Ами Адамс.
Я не можу сказати ні на смак Ами - вона підібрала кілька вишуканих взуття.
Люв Тайлер.
Той, хто ще зробив для носіння Dior. Її загадкова краса і любов експерименту є найкращим варіантом для цього бренду.
Фото: fashiondesigners.instyle.com