1383
Крістіан Діор
Крістіан Діор – це постійний пошук нових ідей. Це екстравагантність, яка має секрет, що ніхто ще не зумів розгадати: як це таке, що всі наряди від Christian Dior є екстравагантним, але при цьому відрізняється бездоганним смаком і жіночністю? У мене немає відповіді, але цікаво, що цей бренд обраний тими зірками, які хочуть підкреслити свою жіночність, але при цьому дивують громадськість новими нарядами. Так, серед великих шанувальників Christian Dior є Eva Mendes, Natalie Portman, Blake Lively і багато інших.
Наталі Портман.
вона королева в довгих сукнях і красива дівчина в коротких сукнях. Я не можу чекати, щоб побачити це ідеальне поєднання – Наталя Портман у християнському діорі.
3610Р. 4200Р.
Єва Менди
Eva часто вибирає цей бренд, щоб з'явитися на червоних килимах. І прямо так, тому що Єва є державною жінкою, з хорошою фігурою, і це на таких сукнях від Dior, які вони виглядають ідеально.
доб.
р.
Р
Лука Бресель
Визнання французької краси коштує дорого, вона не зносить нічого. Ще одна зірка, яка любить захопити уяву шанувальників, вибравши християнський діор.
р.
Джессіка Альба
Вона нескінченно мила навіть в важке взуття, і до речі, це знову підкреслить її оригінальність. Так з Christian Dior, Jessica дивує дивовижну.
Рахель Білсон
Рахель - одна з іконок стилю для мене. Так ви можете довірити свій смак.
р.
км
Емма Робертс
Мінімалістський шик. Ось плаття знову на краю: вона може здатися вульгаром, але замість неї виглядає дуже милий.
Париж Хілтон
І строгий бізнесмен, і хор дівчина - все правильно!
611592
Дженніфер Goodwin.
Строк жорсткості з боком простоти.
Емми Россум.
Крістіан Діор також відомий як поєднання зрізів і приголомшливих принтів. Привіт, це плаття не виділяється, але друк просто привертає увагу.
Лука Бресель
І шкіра і мереживо. Все добре виглядає.
Емілі Блан.
Я не знаю, що ловиться. Звісно, вони вирішили приготувати нас до краси без заказів.
Charlize Кольори
Здавалося б: звичайний casual-look, але виглядає так дивно, що принаймні до кулі.
Фріда Pinto.
Темна шкіра і небесно-блакитний колір - це незвичайність цього вибору.
р.
Ами Адамс.
Я не можу сказати ні на смак Ами - вона підібрала кілька вишуканих взуття.
Люв Тайлер.
Той, хто ще зробив для носіння Dior. Її загадкова краса і любов експерименту є найкращим варіантом для цього бренду.
Фото: fashiondesigners.instyle.com
Наталі Портман.
вона королева в довгих сукнях і красива дівчина в коротких сукнях. Я не можу чекати, щоб побачити це ідеальне поєднання – Наталя Портман у християнському діорі.

3610Р. 4200Р.

Єва Менди
Eva часто вибирає цей бренд, щоб з'явитися на червоних килимах. І прямо так, тому що Єва є державною жінкою, з хорошою фігурою, і це на таких сукнях від Dior, які вони виглядають ідеально.

Лука Бресель
Визнання французької краси коштує дорого, вона не зносить нічого. Ще одна зірка, яка любить захопити уяву шанувальників, вибравши християнський діор.

Джессіка Альба
Вона нескінченно мила навіть в важке взуття, і до речі, це знову підкреслить її оригінальність. Так з Christian Dior, Jessica дивує дивовижну.

Рахель Білсон
Рахель - одна з іконок стилю для мене. Так ви можете довірити свій смак.

Емма Робертс
Мінімалістський шик. Ось плаття знову на краю: вона може здатися вульгаром, але замість неї виглядає дуже милий.

Париж Хілтон
І строгий бізнесмен, і хор дівчина - все правильно!
611592

Дженніфер Goodwin.
Строк жорсткості з боком простоти.

Емми Россум.
Крістіан Діор також відомий як поєднання зрізів і приголомшливих принтів. Привіт, це плаття не виділяється, але друк просто привертає увагу.

Лука Бресель
І шкіра і мереживо. Все добре виглядає.

Емілі Блан.
Я не знаю, що ловиться. Звісно, вони вирішили приготувати нас до краси без заказів.

Charlize Кольори
Здавалося б: звичайний casual-look, але виглядає так дивно, що принаймні до кулі.

Фріда Pinto.
Темна шкіра і небесно-блакитний колір - це незвичайність цього вибору.

Ами Адамс.
Я не можу сказати ні на смак Ами - вона підібрала кілька вишуканих взуття.

Люв Тайлер.
Той, хто ще зробив для носіння Dior. Її загадкова краса і любов експерименту є найкращим варіантом для цього бренду.

Фото: fashiondesigners.instyle.com