Зірки, як і звичайні люди.

Зірки, як і звичайні люди, а іноді ще гірше. Хтось не схожий на номер 11, хтось завжди несе дерев'яний ключ і вибиває на ньому, як це потрібно, і хтось виконує на стадії тільки згинаючим цвяхом в кишені. Хто великий, як вони кажуть.

Катерина Zeta-Jones є приголомшливим:
Я ніколи не співати в моєму гардеробі, нехай єдиний фістольг. Якщо я роблю, то я побачу на плечі. Я ніколи не дам сіль будь-яким на столі, особливо мій чоловік. Це страшний омень - до сварки. Навіть іноді я дивлю, як я можу потрапити на стадію або встановити - Я повинен подолати так багато переговорів по дорозі!

Роберт Паттісон є жахливим параноїдом, відповідно до Крістен Стюарт. Вампір Кульлен боїться чорних котів, число 13 і вважає себе програшкою.
Я був народився, щоб збою і я звик до нього! Якщо чорний кіт перетинає мій шлях, я буду торкнутися або падають незабаром. Якщо я в номері 13, туалет буде ламатися, картина буде падати, ліжко нога буде тріщиною, або щось інше станеться. Одного разу, хто кинув яйце на мене з вікна, так що я не здивував, подрібнили плечі, думав, «Це доля!» і просто пішов шукати найближче сухе очищення.

Ніколь Кідман дуже хвилюється про її долю з кейтом.
Я почав вірити в ознаки після того, як я одружений Kate Urban. Я хочу, щоб бути чесною, навіть зараз я боївся, щоб зануритися в нашу шлюб. Тому, коли я думаю про щось погане, або скажеш щось неправильне, я відразу ж шукаю шматочок деревини, щоб збити. І в ситуації, де немає нічого дерев'яного поруч – наприклад, в машині – я почав нервувати. Я отримав собі особливий дерев'яний брелок - це завжди з мене, тому тепер я не хвилююсь про наше майбутнє з Kate!
562980

Стандарт лояльності серед зірок був Джеймс Стюарт. Протягом своєї акторської кар'єри він переніс тільки одну шапку і не складався з ним навіть коли він опущений і почав буквально розсипатися.

Чудове суперстування відомого оперного співака Люсіано Паваротті. Він не виконав без згину нігтя в кишені і монету в своєму взутті.

Сальма Хайек навчила себе перехрестити поріг з правої стопи. Якщо ви походите з лівого боку, буде катастрофа.

316466

Роббі Вільямс пристрасний до солі. Якщо він бачить сіль розсіяний на столі, він напевно займе щіпку і кине на ліву плечу. Роббі зробить це в будь-якому місці, навіть в ресторані. Персонал перетворить сліпу око до непарних обставин Вільяма. Це просто сіль!

Дерев'яний аллен часто навмисно одягає речі всередині, полегшуючи, що він приносить удачу. Якщо сорочка або футболка одягнена неправильно, Woody не змінить. Звичайно, тому що це проблема.

Мартін Скрсес є одним з найбільш авторитетних у Голлівуді. Він вірить в зло, духи, демони і не схожий на номер 11. У номері 11, і якщо є тільки один, доступний в парковці, Мартін просто скасує всі плани і залишає парковку.

Cate Blanchett несе дуже незвичайний талісман - elven вуха, які залишили за нею після зйомок фільму «Сад Кільця».

р.

Леді Gaga abstains від секс для деяких дивних причин. Але краще, ніж промісний секс.
Я маю власний надзірки про секс. Якщо ви не маєте сексу з тим, хто дійсно любить вас, то людина може зіпсувати вашу енергію.

І Крістіан Бальза, навпаки, переходить під всі сходи, які прийдуть до свого шляху.

Париж Хілтон робить побажання на 11:11 і збиває на дерево, намагаючись відступати від нещастя.

р.

До чоловіка, який вперше зустрічав Джеймса Макаву на перший день кожного місяця, він каже «білий кролик» за удачу. Ця традиція була передана йому своїм бабусям.

Тепер ми знаємо, що секрет цих зірок. Звичайно, в деревах і вушках, але не в своїх талантах, здібностях (і гроші батька).