Др. Ян.

Яна в своєму блозі цікава думка про ставлення актора Алека Балдвіна до пластичної операції і в той же час різко висловлює свою думку про його акт щодо своєї дочки.

Ну, все в порядку.

Алєк Балдвін розповідає про своє ставлення до штучних втручань у створенні батьків, а також коментарі Д. Ян на своєму блозі:

«У мене є дивовижна дупа, щоб говорити», - сказав актор Розваги Щотижнево. Не потрібна операція.

(доб. 3)

Однак, коли Балдвін необхідно виставити п'яту точку в плівку, він взяв допомогу трюку подвійний і заявив, що він не виправдав можливість косметичної хірургії.

Я не говорю, що я б не робив пластику. Ще більше, я хочу це зробити, Baldwin коментує. - Так, я, ймовірно, буду. Давайте просто скажемо, що я б не був правильним, бо... Ви не думаєте, що я прокинувся вранці і думаю, що я хотів би виглядати так, щоб і так? Я просто не даю мене. й

р.

Всі брати Балдвіна (з винятком Біллі, які я не бачив в довгий час) виглядали досить shabby в останні кілька років.

Степан Балдвін

Данило Балдвін.

р.

р.

р.

Вільям Балдвін

Я ніколи не забув Альека, зателефонувавши дочку "приступна маленька свиня" кілька років тому. У мене є маленька дочка, і я не можу уявити, хто сказав, що. В цілому я думаю, що Alec Baldwin є іржі і некупний jerk. Хоча його фільми дуже добре.

(Багато)

Про історію з ім'ям дочки я хотів би розповісти трохи більше деталей, щоб платити дану актору. Це був особистий виклик, який випадково витік у ЗМІ і став громадським. Коли Алєк почув голос, що нестримує речі про дочку, він був більш захоплений, ніж будь-який, апологізований і зловив, що сталося.

р.

Однак, що апологія не робить Алек великий батько.

У лютому 2010 року Альец Балдвін був госпіталізований після спроби самогубства, який використовувався для розмежування його 14-річною дочкою, Ірландія. Причина скандалу, звичайно, не відомо, але актор відмовляється від своєї дружини Кім Басінгер на все, тому дівчина, очевидно, була просто жертвою нестійкого батька.

р.

Після того, як Алец був випущений з лікарні, він став метою для папаразії.

р.

Незважаючи на все, Алека Балдвін вважає себе не тільки чудовим батьком, але і письменником, який об'єднався разом у своїй друкованій роботі, довідник для батьків «Доступ через батько і Боже».

р.

Він також оптимізм.