Троянди Мисливець Латинки

У 2003 році 16-річний Росес Мисливець-Білілі не подумав про модельну кар'єру, але долю вказував інакше. Намагатися отримати роботу в якості спеціаліста зі зв’язків з громадськістю в моделювальному агентстві, Росес отримав в дуже різну потужність - як модель.

У Нью-Йоркському тижні моди з'явився дебютний тиждень. Звісно, дівчина помітила (як ви не можете помітити!) і почала запрошувати до пагонів для молодіжних журналів.

878392

А потім щось відбулося, що змінено життя Росі назавжди: запрошення взяти участь у щорічній виставці Victoria's Secret. Це був неймовірний удачливий, адже на подіумі з її прийшло деякі з найбільш платних і затребуваних моделей світу – Gisele Bundchen, Heidi Klum і Adriana Lima.

77633660р.

Троянди Мисливець Латинки Р

5 999 р.

У 2010 році став ангелом Секрету Вікторія. Я б закликав власників кампанії завершити ідіоти, якщо вони не запрошують Росі на звання «добрих посолів VS», адже така сексуальна і приваблива дівчина все ще варто шукати. Коли вона ходить до котла, вона випромінює таку сексуальну енергію, що вона не схожа на чоловіків, навіть я відчував дихання. Як її колега Adriana Lima покласти її, "Всі Россі виглядає сексуально."

Троянди Мисливець Латинки р.

Як і будь-яка інша успішна модель, Rosie має занурення і сердитися голоси, які говорять день і ніч про її «немоделювати» висоту (175 см) і нібито силіконові губи. Зростання не завадило її від створення чудової кар'єри (який, однак, ще не закінчився), а сливові губи є заслугою Матері природи, тому що навіть у школі дівчина була запечена через цей недолік, який в подальшому перетворився в гідність.

856664

Що особливо приємно, що Росі не зупинилися на шоу і онбуках нижньої білизни і купальників (наприклад, Heidi Klma, який дуже багато моїх улюблених), але зламався в світ високої моди. На катанку дівчина показує Prada наряди, а список рекламних кампаній з Rosie досить великий - Томас Вілд, Бурарис, Ральф Лорен, DKNY, Tommy Hilfiger та інші.

Все, що я люблю фотографії Розі з книги Ten Times Rosie, який майстер чорно-білої фотографії Rankin присвячений їй. За словами Рангіна, створення фотоальбому надихнула Африка, порцелянові ляльки, Лондонська панк і чарівна краса Росесія. Про роботу з фотографом та командою.

Зйомка 10 Times Rosie була найяскравіша в моїй кар'єрі. Паула (стиглість проекту), Рангін і решта команди дали їм все, на встановленому зацарював дивовижну, творчу атмосферу. Я думаю, що нам вдалося створити дуже красиві, іконічні фотографії. Я дуже гордість цього проекту. Я думаю, що це доречно для кожного з нас, бо тільки через спільні зусилля, ми змогли донести його до життя.

Вибрати 42 _

60060 р.

Троянди Мисливець Латинки Габаритний зображення

735190

Цього року кар’єра Росі взяла її на новий рівень – вона отримала власний чохол для Vogue та двох чоловічих журналів – FHM та Maxim – назвала її сексуальною дівчиною на планеті. Вона зуміла бити такі визнані красуні, як Сарлетт Йогансон, Єва Мендес і Алесандра Амбросіо.

З особистим життям дівчини, крім того, все дрібно – за більш ніж рік Россі зустрічається з основною «механічною» і «кар'єром» планети Jason Statham. Пара розводять, щоб бути думкою про весілля.