Сучасна популярна культура породжує молоді красуні і, що після 40 жінок нічого не зловживати, бо для жінок, молоді і краси більш важливі для чоловіків. Голлівудські красуні люблять довести, що це не так. Сальма Хайек одружився тільки на 43, а Сандра Буллок отримав свій перший Оскар на 45, не кажучи вже про Карл Бруні, який о 42 одружився з президентом Франції. Актриси, які тільки починаються від 40.
р.
1,1 км Monica Bellucci. 46 років.
Вона породжувала її другу дитину на рік тому і все ще діє в моделювальному бізнесі. Зробіть три фільми на рік. Один з її останніх фільмів, 2009-і Не подивися назад, вийшов досить гучним, і коли вона відіграла дівчину в знаменитій незворотній, вона була 38.
Визначте, що найважливіше для мене, і тепер я роблю лише це. Але навіть ці основні речі в моєму житті занадто багато. Я не можу жити в цьому ритмі назавжди. Ні, я думаю, що я маю щось, щоб відкрити, щось, щоб довести до себе, щось, щоб дізнатися. Але, ймовірно, прийде час, коли я не зупиняю себе, я просто не хочу. Тепер я тонкий, в життєвій гармонії, але я розумію, що це не буде назавжди. Час переходить, люди залишать з ним. Я не отримую молодше, тому я спробую жити якомога яскравіше.
2. Юлія Робертс. 43 роки.
Вона є улюбленою акторкою Америки. А також продовжує займатись брендом найвищої якості та найвищої якості. Один з останніх фільмів, Ет, Прей, Любов, був відроджений успіх в Сполучених Штатах, незважаючи на досить небанальний, недбалий сюжет. Він тепер грає Королеву Evil в кіно адаптації Snow White. Не відомо, що фільм буде, але роль несподівана.
Не плутайте щастя і завдання долі. Я мав багато щасливих моментів, як коли я був в кіно, і коли я стала матір'ю. Вони дві сторони однакової монети. Я, як я був на початку своєї кар'єри. Але якщо щось не виходить, то я зроблю щось інше. Якщо я дивлюсь на своє життя, кожен момент найкращий. Я щаслива жінка. У сорок-одному, моє життя наповнене радістю. Я ніколи не був щасливим, як я зараз. Я знайшов мій док.
3. Софійський Лорен. 76 років.
Ну, нічого не скажеш. Почесний Оскар на 57 нога, але Премія кінофестивалю Берліна на 60 – це щось. На 72, вона зірвала для календаря Pirelli (це відомий календар з голими молодими красунями). Це ще в кіно, до речі. У свою честь вулиця була названа – річ абсолютно неможливе в 20 років.
Я єдиний, хто отримує старше? Я не думаю багато про це, я люблю життя! Вона красива! Кожен день приносить щось дивне. Попереднє переглядайте. У мене є двигун всередині мене, що зберігає мене рух вперед всі мої життя. Це те, що зберігає мене.
4. Джоан Коллінс. 77 років.
Її найвідоміша роль – Алексіс в серіалі «Динамо». Вона була 52 в часі. Зайдіть в Золотий глобус на 50. У віці 64 років отримала звання офіцера Британської імперії. Натюрморт має шикарну фігуру, молоде обличчя, зношує декольте і не вагається. У своїй справі, звичайно, це не без пластичної операції, але можна пробачити її – принаймні за те, що вона була 49 Джоан голодним для Playboy. Прохолодний? Який скандал!
Я повинен сказати, що немає багато красивих акторів в ці дні. Є Анджеліна Джолі, і є Анджеліна Джолі. Jennifer Aniston є милий, але я б не назвати її досить. Безперечно не Ava Gardner або Lana Turner. Я думаю, Cheryl Cole настільки популярний, що вона настільки приваблива і аудиторія є голодним для краси. Коли я був молодий, всі актори на екрані були красивими.
5. Умань Sandra Bullock. 46 років.
Минулого року вона отримала Оскар і Золотий глобус для невидимої сторони. Її професія - фільми та комоди. У 42-му фільмі «Клаш», що приніс своїх творців 3 Оскар. Рік раніше, в кінофільмі «Будинок озерами». У 45 – в супер успішній комедії «Пропозиція». Кар'єра, як кажуть, на підйомі. У 45 році отримала зірку на прогулянці слави. Це просто початок.
Так, я дуже щасливий! У мене є все, що я мріяв. У мене є ще одна проблема: коли я хочу, я негайно запитую себе, «Що далі?» Я просто не можу зупинитися і продовжувати рухатися вперед. Я почав виробляти фільми, потім взяв участь у створенні телевізійного серіалу, вивчав ринок нерухомості і так далі. І бути чесною, я дійсно люблю це: активний бізнес жінка!
6. Жнівень Salma Hayek. 44 роки.
На 36 вона була номінована на Оскар для Фріди. Вона не виграла Оскар і ви думаєте про життя? У 40 році стала виконавчим продюсером телевізійного серіалу «Подвій Бетті» та зірвав у кінофільмі «Ганстери» разом з Пенелопним Cruz. Він також з'являється в двох фільмах на рік. Швидко.
У той же час я зрозумів, що я хотів запустити власну виробничу компанію. Для того, щоб не бути приниженням перед режисерами, які я не поважаю, не зірвати фільми з сценаріями монстроуса і, головне, створити ролі іспансько-мовних акторів з акцентом. Ви знаєте, що це як відносини між чоловіком і жінкою -- якщо це не виходить, ви повинні знайти сміливість, щоб залишити спочатку, щоб зламати цю людину. Я думаю, що це буде гарна ідея, щоб навчити це хлопчикам і дівчатам якомога раніше - від віку 12 принаймні. Тож я думаю, що найголовніше в житті, щоб зрозуміти себе і вміти приймати рішення, яке ви ніколи не пошкодуєте. Не можна переконувати мене з цього.
7. Про нас Чер. 65 років.
Це смішний. Легенда шоу-бізнесу, іконка поп-культури, лауреат Оскара, Граммі, Емми, Палме d'Or і 3 Golden Globes. Звичайно, він не збирається зупинитися. Оскар, до речі, отримав 41 - за ювілей, щоб говорити. Я завжди був. Коли вона була 43, одна з її музичних відео була заборонена, занадто вихідний для Америки. У віці 50 років я спробував бути директором. У 52 році отримала ще одну граматику на наступний світ над хітом. 50 років поспіль зберігає верхні лінії в діаграмах. Який вік, що ви йдете?
У нашому бізнесі ми не повинні забувати, що Ваше обличчя і тіло є товаром. Я в середині цього тепер - не старий достатньо, щоб грати когось бабуся, але не молодий достатньо для ліричної героїні. Але це не про вік, це про силу життя. Я впевнений, що є мільйони старших чоловіків, які мають неймовірну життєву силу. І так жінки. Моя бабуся 90 років і вона йде в тренажерний зал.
8. Барбра Streisand. 69 років.
Ну, природно, життя в шоу-бізнесі, два Оскари, Emmys, Grammys і Golden Globes. Що вона насправді робити після 40? Коли вона була 40, Нью-Йорк Таймс написав, що «Стрейсенд став найвпливовішим поп-художником, захоплюючий навіть Френк Сінатра». О, як! І о 43 вона випустила ще один ударний запис і отримала восьмий Грамій. У віці 51 років вона вирішила організувати концерт вперше 27 років своєї кар’єри, що стала «музичної події століття», а Барбра став «найвищим платним виконавцем в історії». На 62 роки вона закінчила свою кар’єру, але завжди продовжує виробляти щось.
У мене є сім'я, друзі, собака, що я люблю. Будівля будинку. Я не дуже працює, але я зайнятий. Я не починав новий альбом, який планується записувати. Але я дизайн мій будинок, дизайн меблів і одягу. Я також пишу політичні статті для мого сайту. Я купив новий живопис в інший день. І почав малювати. Це робить мене дуже щасливими, особливо після президентських виборів. Іноді я відчую про те, що лежачи, але тоді я кажу собі, подивіться, що ти був одинадцять. Ні, це нормально робити нічого, розслабитися, весело і піти на кіно. Я ніколи не відпочив, як це раніше! Ні. Я також відіграю фондовий ринок вранці. Не хочу жити в минулому. Я люблю жити в подарунок!
9. Навігація Мішель Pfeiffer. 53 роки.
І тепер о 53, він отримав 33 на списку 100 sexiest Hollywood зірок за версією журналу Імперія. На 41, вона почала грати в Шекспір. На 42 роки вона зірвала в черговому американський супер-колесному офісі «Що брехає». На 49 вона відіграла ще одну погану тітку в кіно "Харес" - не поганий. Два фільми на рік, як очікується. Вона відігравала в драмі Шері, суть якої полягає в тому, що хлопці 20 років молодшого погляду на неї. В даний час в кіно Dark Shadows.
Я зробив математичні розрахунки і зрозуміли, що це (мійна ювілею) відбуватиметься під час зйомок Шейра. Я думав, "Дуже, океї, я даю, що я буду в середині урагану тут." Життя дала мені такий подарунок з якоїсь причини. Але добрим було те, що мій день народження прийшов і нічого не сталося. Я перерахував половину чашки, і мій обличчя не покривається зморшками, і мої дупи залишилися на місці. Я знаходжу, що мої партнери стають молодшими, як я старша. Я не впевнений, що це означає.
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що тиск завжди був там, але зараз він стає сильнішим і сильнішим. Коли я вирощував, я ніколи не бачив журнал, як Vogue. Я не знаю, що він існував. На телебаченні не показало проект Runway. Дуже важко для молодих дівчат так багато зайвої інформації, щоб дізнатися, що таке. У всіх порадах: ТВ, журнали, вкладки. Ви починаєте вірити все, що ви сказали.
10. Я майже забув, що актриса. Що б бути пунктурою!
Мерил Стереп. 61 років.
Не можна сказати. 16 номінацій Оскар, в тому числі два Оскари в готівці. Я забув перший Оскар у жіночому номері після церемонії. Після 40 вона відіграла в пеклі фільмів, для кожного з яких вона була номінована на щось: Дика річка, madison County Bridges, Marvin's room, Адаптація, Годинники, Ангели в Америці, The Devil Wears Prada, Doubt (анотація Оскара) і Golden Globe за свою роль в Julie і Julia.
Я почав співати в гардеробній кімнаті, бо це єдине місце, що я дозволяв практикувати. Я не знаю, якщо Plácido Domingo має таку проблему, але мої діти підключають вуха і ял, «Мама, загорнути!» Ми почуємо вас!
11. Донна Каран. 62 роки.
У віці 43 років вона створила власний бренд одягу, приніс її на світовий ринок і зробила його відомим. Понад 40. Живе в США.
Вона стала однією з найуспішніших жінок світу. Серед своїх шанувальників є мільйонери і робочий клас. На сьогоднішній день дона отримала міжнародний успіх і визнання. Каран Мс. залишатися актуальним у глобальній моді і продовжить вражати нас неймовірно оригінальним і сучасним підходом.
Ах, Анна Вінтур, Грейс Кордінгтон і Шарон Камінь забути. :) Ну, це просто початок...