Святковий настрій, і Канни, після того, як фестиваль кіно, варто бути не тільки урочистим і патологічним. Але також, звичайно, радісно, ігристе задоволення. І хто з зірок зустрілися з аудиторією, хтось, даючи радість, і не забув би весело. Досягнення радості та інфікування інших з цим настрою також є талантом. Тому я опинився в кращих п'яти найманих зірок на сонячному кінотеатрі Кота-д'Азур.
5 місце, однак, заслуговували вже заслуги "ветерану" шокуючого Courtney Love. Ви знайомі і нічого несподіваного? Але якщо вона не була для неї, це не сталося. При збудженні нанесіть свої «мари» на загальну картину з палітри яскравих особистостей – це було зроблено Courtney відмінно, навіть з деякими випалами.
р.
293419р.
4 місце Я даю чудовий Анжеліна Джолі. Це був довгий час, так як я бачив її так сяючий, тому багато посміхання, так що багато керма для події, вентилятори, панда і ведмеді Brad. Чи не вона дуже чарівна посмішка?
р.
3 і 2 місця йдуть в неймовірно запальні латиноси - прекрасний robber Salma Hayek і незамінний macho Antonio Banderas. Природно, південна кров не могла б грати під променями спекотного сонця і глядача.
р.
1 місце без найменших сумнівів заслуговує тільки дивовижна, незрівняна і просто фантастична Ума-Турман, яка є членом журі.
Вона органічно і красиво не тільки виконала серйозний обов'язок, призначене для неї, але і радо підкорила і інфікована всім з її райдужним і доброзичливим настрою. У вас є краса, інтелект, талант і почуття гумору є Uma Thurman. Фестиваль Cannes показав, що це ідеально, будучи гідним кадром її запального темпераменту. Скоріше, вони доповнюють один одного добре: Cote d'Azur і запальний розум.
Габаритний зображення
(доб. 2)
Р
р.
р.
р.