Я хочу ніс / вдягнути / затискати так.

Дослідження міжнародного товариства естетичної пластичної хірургії показали, що пацієнти хочуть виглядати як Brad Pitt і Angelina Jolie частіше, ніж інші зірки Голлівуду. Тим не менш, інші зірки також є зразок певної частини тіла.

У 84 країнах пластикові хірурги попросили, що частина тіла знаменитостей запитала найбільшу. Дослідження 20 000 лікарів показали наступні результати:

1,1 км Анджеліна Джолі стала вибором величезної більшості тих, хто хотів зафіксувати свої губи і посміхатися.

р.

Займав Юлі Робертс.

2,2 км Очі Анджеліни і щоки також користуються великим попитом.

1932-47 рр.

р.

299122р.

3. У Найпопулярніші алетакси, звичайно, Jennifer Lopez. Пластикові хірурги часто чують це ім'я, коли мова йде про алети.

4. У Як для грудей, хворі просять «зробити їх груди, як Памела Андерсон».

77642534

5. Умань Николь Кідман (соррі, Ашлі Сімпсон!).

6. Жнівень Найчастіше запитаний живіт є черевними м'язами Brad Pitt (хоча б не було ефективніше запитати тренера для цього?)

(доб. 3)

Другий найпопулярніший пошук - Метью Макконагей.

7. Про нас Велика кількість пацієнтів «замовлення» решта тіла Brad Pitt – носа, очей, підборіддя, батук, щоки і чола.

198978

Габаритний зображення

8. У Значна кількість клієнтів пластичного хірурга просять виконувати операцію так, щоб вони не виглядали як Pamela Anderson (breast як Pam, але не люблять її?!), Dolly Parton або Victoria Beckham.

р.

р.

Д-р Ян коментарі про це дослідження в своєму блозі:

«Я згоден з більшістю результатів, крім:
Я ніколи не був хворим, як Pam Anderson's. Навпаки більшість з них бояться, що вони прокинуться після операції з кульками рятувальника Малібу.
Я ніколи не був хворим, щоб ніс Нікола Кідмана, але є так багато хто хоче ніс, як Ашлі Сімпсон.
Габаритний зображення

р.

Я вірю, що хворі, які серйозно хочуть виглядати так, чи є знаменитість проблем з головою, і вони повинні консультуватися з психіатристом, не пластичним хірургом.