РІП

Скільки було написано, що зірки однакові люди з власними проблемами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Їхній frailty є невід’ємним як той, що не бункер Том Круїз будує, щоб тримати себе і сім’ї безпечно від ядерної війни врятує їх від випадкових

Джон Трапелла втратив сина Джетта у 2009 році. Різні джерела повідомляють про різну причину смерті: епілептичний суд, передозування лікарських засобів, деяких інших причин, але всі, безсумнівно, говорять одне - це велика трагедія в сім'ї актора.

Майк Тайсон чотирирічна дочка Виход був випадково заплутаний з довгим шнуром в домашніх умовах.

Motley Crue лідер Кошик Нейл, брутальні породи 'n' валика, продемонстрував свою слабкість, коли його дочка Skylar була діагностована раком. У віці 4. Нейл заснував Благодійний фонд Skylar Neil, який щорічно підвищує мільйони дітей з раком.

р.

р.

659,000.

Син раппера Дре Анре загинув у віці від 20 років від передозування героїні та морфіну.

Мисливець Тило 19-річний син Михаїл поїхав в басейн в результаті епілептичного захоплення.

У 1997 році після того, як він зупинився на шосе, щоб допомогти Михайлу Марказеву (Я точно не знаю, хто це, але прізвище досить російська).

р.

Ерік Клаптон 4-річної сина Коннор випав з вікна на 49 поверсі. Вікно було відкрито під час прання. Сім'я трагедії привели до пісні "Сходи в Небесі".

1990Р. 2199Р.

р.

чеська модель Петра Немцова втратила свій фотограф і fiancé Simon Atley в Таїланді в 2004 році під час цунамі. Його тіло не знайдено до 2005 року.

3428719

Мішель Вільямс втратив батько своєї дочки Matilda Heath Ledger: Будь ласка, поважайте наш гранат. Моє серце порушується. Я мама з самого початку, красива маленька дівчина, яка погляд її батька. Все, що я пішов зараз, є його присутність всередині її, що стає все більш і більш очевидним кожен день. Я бачу Матільду, що зволожує дерева, вигукуючи тварин і ходьбі широких кроків, і ми знаємо, що він все ще з нами. Вона зросте з кращими спогадами про нього.
Р

19582р.

Р

82

Втрата в сім'ях знаменитостей дуже багато: діти, чоловіки, наречені, батьки... Тільки це все без екрана. Ми бачимо яскраві сторони життя.