Папарацци

Paparazzi спійманий jessica Simpson в аеропорту Лос-Анджелес. У одному інтерв'ю, 30-річний співак і дизайнер розповіли про її майбутній весілля до колишнього NFL-плеєра Eric Johnson: "Я хвилював весільну сукню Kate Middleton." Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що я нічого не носити, але я не буду шукати. й

р.

Дженніфер Коннеллі пішов на прогулянку в парку з чоловіком актором Павлоом Бетаним, їхніми дітьми і собакою. 40-річна актриса очікує її третьої дитини.

Р

Руссел Бренд і Алец Балдвін на основі нового фільму про музичну галузь 80-х «Рок для віків». Фільм також містить Tom Cruise, Diego Bonetha і Julianne Hough.

Габаритний зображення

Дженніфер Гарнер вирішив порадувати своїх дочок Violet і Serafina і купивши їх цілою сумкою нових іграшок, в тому числі погодою (народи – стрибки симулятора. Перед тим як виїхати на нові іграшки, Джен звернув тидну суму готівки з банкомату.

Габаритний зображення

Сара Джессі Джессі Паркер і Метью Бродерик залишають свою квартиру Нью-Йорк з двома дочками Табітха і Маріон та їхніми наннами. актриса Вона любить стиль Леді GaGee: Ми дуже різні і я хотів би одягнути її, але я люблю її стиль. Чудовий і неповторний. й

р.

3250Р. 3700Р.

805480р.

Р

684946

Enrique Iglesias і Anna Kournikova пропонують відпочити на яхті в Майамі. Нагадаємо, що восени 36-річної співачки йде на екскурсію з рапером Питбулем та Принцом Royce. Вперше в музичній історії, три латинські американські художники збираються разом.

р.

р.

р.

Вікторія Beckham прийшов на футбольну гру, щоб підтримати її син Римо. Для того, щоб не вразити її обличчя в бруді і не зіпсувати її образ, побудований протягом багатьох років, Вікторія, вагітна з її четвертою дитиною, покласти Крістіан Лоубутин черевики на 10-сантиметровому шпилькі в парку.

1990Р. 2199Р.