Папараці

Paparazzi спійманий jessica Simpson в аеропорту Лос-Анджелес. У одному інтерв'ю, 30-річний співак і дизайнер розповіли про її майбутній весілля до колишнього NFL-плеєра Eric Johnson: "Я хвилював весільну сукню Kate Middleton." Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що я нічого не носити, але я не буду шукати. й

Папараці

Папараці р.

Папараці

Папараці

Папараці

Папараці

Дженніфер Коннеллі пішов на прогулянку в парку з чоловіком актором Павлоом Бетаним, їхніми дітьми і собакою. 40-річна актриса очікує її третьої дитини.

Папараці

Папараці Р

Папараці

Руссел Бренд і Алец Балдвін на основі нового фільму про музичну галузь 80-х «Рок для віків». Фільм також містить Tom Cruise, Diego Bonetha і Julianne Hough.

Папараці Габаритний зображення

Папараці

Папараці

Папараці

Папараці

Дженніфер Гарнер вирішив порадувати своїх дочок Violet і Serafina і купивши їх цілою сумкою нових іграшок, в тому числі погодою (народи – стрибки симулятора. Перед тим як виїхати на нові іграшки, Джен звернув тидну суму готівки з банкомату.

Папараці

Папараці

Папараці

Папараці Габаритний зображення

Папараці

Сара Джессі Джессі Паркер і Метью Бродерик залишають свою квартиру Нью-Йорк з двома дочками Табітха і Маріон та їхніми наннами. актриса Вона любить стиль Леді GaGee: Ми дуже різні і я хотів би одягнути її, але я люблю її стиль. Чудовий і неповторний. й

Папараці р.

Папараці

Папараці

3250Р. 3700Р.

Папараці

805480р.

Папараці Р

684946

Enrique Iglesias і Anna Kournikova пропонують відпочити на яхті в Майамі. Нагадаємо, що восени 36-річної співачки йде на екскурсію з рапером Питбулем та Принцом Royce. Вперше в музичній історії, три латинські американські художники збираються разом.

Папараці

Папараці

Папараці р.

Папараці р.

Папараці р.

Папараці

Вікторія Beckham прийшов на футбольну гру, щоб підтримати її син Римо. Для того, щоб не вразити її обличчя в бруді і не зіпсувати її образ, побудований протягом багатьох років, Вікторія, вагітна з її четвертою дитиною, покласти Крістіан Лоубутин черевики на 10-сантиметровому шпилькі в парку.

Папараці

Папараці

Папараці

Папараці

1990Р. 2199Р.

Папараці

Папараці

Папараці