Ще одне повідомлення про те, як і в якому наряді зірки краще виглядають. Я рекомендую вам порівняти.
Eva Longoria: чарівність vs класика
І хоча це не дуже правильна композиція, вона все ще здається мені, що Єва так прийшла до обличчя приголомшливий сірий колір цієї сукні, яка має незвичайний розріз. Чорна сукня зліва також досить незвичайна, але це дивно стало більш недоліком, тому що вона викликає тільки бджолину.
Jessica alba: смуга проти клітка
Ще два чудові приклади випадково-look від дівчинки я завжди пов'язаний з милістю і витонченістю. Висновок простий: як смуга, так і клітка відмінно підходять для літніх прогулянок!
Діана Аргон: Червоний проти Чорний
Червоний Добре поєднується з помадом, тому що вона виглядає більш яскраво. І чорна сукня корсет виглядає як вушка Міккі Маус.
Лілі Evangeline: плаття проти комбінезон
Лілія дуже міцна, з образом міцної жінки, яка, на мій погляд, комбінезони виглядають більш адекватно. Лілія не одна з тих, хто потребує схильності бути ромашкою дівчиною, досить її тип - жирна жінка. Хоча я розумію, що спосіб, кожен хоче бути білим і мереживним часом.
24133
Келлі Осборн: Молодіжна молодь
Я не розумію, чому Келлі буде намагатися на образі сивої леді в строгому наряді, коли вона виглядає настільки чарівно в освіжаючих сукнях необрізного вишні.
Katy Perry: милість проти ударів
Я не думав, що я скажу це, але... Я за це! Шкіряна сукня з прапором виглядає яскраво, помітно. Що потрібно для Katie, щоб отримати її увагу.
Міла Куніс: Шорти проти джинси
Я не знаю, що вибрати. Mila виглядає як мила дівчина з наступного двору, і вона так надихає, щоб боротися з зайвим домінуванням чарівника, ви хочете бути як природний і свіжий, як її.
Хлое Кардашян: Світло проти темного
На фоні знака Chloe все інше бліда. Або вбити їх. У будь-якому випадку, така неспокійна і горілка жінка є більш чорним нарядом.
Jennifer Любов Hewitt: Футболка проти сорочки
Я думаю, що сорочка є великим замінником для літнього футболки. Він виглядає яскравіше.
Katy Perry: шовк проти мережива
Великі сукні, добре підібрані аксесуари. Але моє серце належить до строгої геометрії, хоча це все суб’єктивність.
Jessica Simpson: Чорний проти сірого
Я знову послав! По-перше, тому що сірий зазвичай підбирають дивовижні аксесуари, а по-друге, тому що поєднання мережива і леопардового друку не дуже.
Hilary Duff: Білий з чорним проти. Чорний з білим
Дві приклади монохромних суконь для всіх випадків. Для чорної та білої потрібно мінімум аксесуарів і широкого посмішки. Hilary Duff дуже добре з обох луків.
Jennifer Lopez: Матенес versus блиск
Дженніфер Лопес не заважав. На мій погляд, Лопес є одним з рідкісних прикладів дівчат, які можуть носити будь-яку кількість блискучого одягу і все ще виглядають красиво і не йдуть.
Jennifer Lopez: пухкі волосся проти зачіски
Шикарне волосся - це виклична карта Дженніфера. Але з дивними зачіски вона якось не працює, вони тільки підкреслюють її смішні вуха.
Джессіка Сімпсон: Джинси проти сукні
Jessica has a problem with джинси, так само як Париж Хілтон. Jessica є так сильно пов'язаний з чарівником, що це дивно, щоб побачити її в джинси. І думав creeps в: це все?
Мішель Вільямс: Міні проти Максі
Мішель не має нічого приховати на її фігурі і може дозволити будь-яку довжину сукні.
Nicole Richie: Міні проти Максі
Це час для іншого наряду з nicole. Я був так радий червоний шарф, що я думаю, що весь наряд краще виглядає на nicole, ніж плаття, яка пробачить її.
Фото: худий.com