Російська пристрасть

Жінки слов’янського зовнішнього вигляду відомі своєю красою по всьому світу. Ми вважаємо найбільш чарівною і привабливою. І практично кожен третій «завдяки князі» хотів би бачити смарт-красу поруч з нею, який не курить в горілці хати, і справляється з конем на галобурі. Знаменитості всіх калібрів, починаючи від футболістів до важкої половинки Голлівудського кінематографу, охочі бачити біля них білі, довгі, невибагливі дівчата, спочатку з Росії.

Але не тільки чоловіки хочуть спробувати любов в Росії. Жінки Голлівуду також хочуть відчути, що російська людина означає.

Наприклад, Енріке Іглесіяс вже 10 років живе з Анною Круніковою. І було повністю забути, що пара почалася з безглуздого скандалу, коли лизати і чиста енрікка відмовилася поцілунати Аня через невеликий непорозуміння біля сливових губок. Але нічого, очевидно, не тільки використовується для прищів, але до чогось іншого.

Cristiano Ronaldo не має такого твердого досвіду з Ірини Шейк у відносинах. Але гарячий хлопець в Португалії знає, хто вибрати як супутник.
р.

Мель Гібсон також вирішив спробувати «гарячий» у віці. У різні часи з трьома різними російськими дівчатами назвали Оксана. Я вирішив зупинитися в Григорієві, який, до речі, відійшов від іншого досить відомого і Голлівудського актора Тимофія Далтон.

З Тимофієм Далтоном Оксана Григорієва проживала протягом 12 років і навіть мала сина. Я живу! Чому щітка?

Немає спільних фотографій. Попри те, що пара не зацікавила папаразию, аж до тих пір, поки ненавидна жінка почала роботу з Мад Максом. Але це окремий від мого сина.
р.

Mickey Rourke також любить російську суницю, і навіть більше, ніж всі інші. Він помітив довго в суспільстві російських моделей, які були всі блондинки. І тільки Настя Макаренко змогла полаштувати найгарячіший коханець синього екрану.
Р

Гітаріст легендарної групи «Ролінг Камінь» Ронні Вуд у своєму сьомому декаді переніс свою думку, залишила свою дружину і починав вафф з юним офіціантом Катерини Іванова. Відносини, звичайно, як вулкан. Але я здогадав, що гонні отримали достатню кількість гармат

Назва англійського лорда Джастін Портман не відомий як Мел Гібсон, і все ж це чоловік, вже на жаль, колишня, Наталя Водінова. Я хочу знати, що це було схоже на російську дружину. Я дивлюся, якщо вони були щасливими?

"Чорна кішка". Наомі Кембелл відрізнявся своєю оригінальністю і продемонстрував світові відносини з російським мільйонером Владиславом Дороніном. Посміхаючись від посмішки, яка не ковзає від її обличчя, Влад дуже, дуже намагається зберегти Наомі щасливі.
, Україна

Але короткі Хайден Панеєррі захопили найсильніший боксер України Володимир Кличко. Ви можете відчути себе за кам'яною стіною і не боятися нічого. Але це не означає. Відстань до Атлантичного океану загинув дружбу американсько-українського союзу.