Ногіни просто незамінні в бетонній джунглі

Практичні і нічні речі впевнено розміщують яскраві і вишукані наряди навіть від шафок знаменитостей. Ногіни є незамінною справою в бетонній джунглі, а зоряні модниці вже давно зрозумілі. Деякі з них вибирають легінси не тільки для повсякденних прогулянок, але і для аутінгів. Комбінація з багатьма нарядами – що відрізняє цей тип одягу від відпочинку. Головне, щоб показати в легінси дозволило фігурі!

Jessica alba поєднує легінси з сукнями і курткою. Не важливо робити помилки при виборі взуття, але Джессіка робить велику роботу.

2070834

Гірський манжет короткий, але не тонкий, тому вона протипоказана носити легінси з взуттям з низькими каблуками. Це добре, що в другому і третій фото, Hill скоригував цю помилку.

Чорний лосини Drew Barrymore добре виглядають разом з оригінальним вирізом шкіряної куртки. Але, oh мій Бог, Drew, де ви отримали ці кольорові легінси, які знаходяться в другій і третій фото? Зробіть їх зараз!

Kate Beckinsale любить чорний, тому вона воліє її в будь-якому одязі. Добре, легінси добре підкреслюють її ноги. Особливо з виготовленими черевики - шик, блиск, краса!

Lindsay Lohan завжди любила легінси. Я повинен визнати, що вони підходять її. Тільки зверху необхідно вибрати більш акуратно. Що таке топи бур'янів?

Прекрасний Nicole Багатий любить спорт. Прості і смачні. Єдине, що я люблю, коли вони зав'язують сорочку вниз. Бр-р

Mena Suvari любить довгі легінси. Ну, що я можу сказати, це так мені. У таких образах вона втратила всю індивідуальність.

, 229

Hmm. Jennifer Любов Hewitt, ймовірно, потрібно налаштувати нижню частину фігури трохи. Або не одягаючи одяг одне з двох речей.