Американська кіно і телевізійна актриса Katie Holmes, краще відомий як дружина Голлівудського актора Том Круїз і мати захоплюючої краси Suri Cruise, завжди був відомий своєю відмінною зовнішністю і талановитим актором. Тим не менш, не забувайте, що це 32-річна зірка досягла все на власній і для цього Каті можна поважати. Але сьогодні ми не будемо говорити про свої особисті якості і досягнення, але про її макіяж, який вдало підкреслить її природну ніжність, красу і таємничість.
Отже, який вид макіяжу найчастіше вибирається цим красивим, але, на жаль, не означає стильну юну актриса, дружина і мати, відвідує певні соціальні заходи?
1,1 км Природний і простий макіяж є те, що найбільш відрізняє красиву Каті з інших акторів, які намагаються привезти їх обличчя до невидимого ідеалу, застосовуючи неймовірну кількість косметики. Не одна з них.
2. Katie має дуже гарний вигляд і якщо вона була трохи більш самосвідомою, як деякі відомі дівчата роблять, як неординарний Леді Гага, вона буде однією з перших красунь Голлівуду. Мені здається, що макіяж, представлений на фото нижче, не барвник Katie a Drop.
3. У Ніжний макіяж, безумовно, підходить для Katie Holmes. Я пов'язую цю актрису з квіткою, на жаль, віддів. Я не знаю, що причина є, але останнім часом, поява Катея повністю знезадую мене. Але я зауважу, що більшість з них стосується тільки її звичайного життя, а не соціальних подій.
4. У Katie є дуже гарна дівчина і що макіяж вона вибирає, вона здатна залишатися милою і чарівною. Я не люблю цей макіяж, хоча я не можу сказати нічого поганого про це.
5. Умань Ідеальний макіяж і зачіска. Я дійсно люблю цю картину і зображення Katie в цілому.
6. Жнівень Я люблю Katie Holmes так багато більше, ніж Katie сьогодні. Я не маю уявлення, що волосся Katie вирощує коріння або особливий спосіб фарбування, але я явно не схожий на це. Що стосується макіяжу, я зауважив, що протягом багатьох років наркоманія Каті не змінилася. Я часто роблю в повсякденному житті, але Каті може бути обраний макіяж більш виразно.
р.
7. Про нас Я абсолютно не схожий на цей макіяж на Каті, зокрема, відштовхує колір помади. Я думаю, Холмс краще віддавати перевагу димному льоду і легкому тону глянцю губ.
8. У Хороший вигляд. Кучері і добре застосовані макіяж (на відміну від попередньої версії) 25% успіху практично кожної жінки.
9. Навігація Я не схожий на те, що ви наносите рум'яна, але все ідеально.
10. Я довго помітив, що зелений колір практично всіх відтінків дуже підходить для брюнеток і коричневих. Кіт не виняток (див. зелений колір сукні). На фото макіяж не видно, але здається, що це в кращих традиціях цієї акторки.
11. Очі Каті так формуються, що цей вид макіяжу просто руйнує все. Я не говорю, що глухі зовнішні кути очей погані, але на мій погляд, потрібно виправити якось за допомогою косметики.
12. Хороший вигляд і не зайва деталь. Макіяж дуже простий, але як ми вже навчилися, Katie не любить виділятися.
13.00 р. Це незвичайний вигляд для Katie. Я не бачив кіно з цією акторкою, тому для мене, погляд на цю фотографію досить дивний (в хорошому розумінні слова). Не змінився макіяж. Тексти пісень, а це означає: Я буду виділити гарний манікюр, дуже милий трохи рожевий на Katie:
14. Я завжди був на користь зміни в плані зовнішнього вигляду, тому я люблю цей експеримент. Зміна деяких змін. Очі макіяж ідеальний, але губи не в порядку.
(Багато)
15.00 р. макіяж красива, але волосся буде виглядати трохи довше. Як на попередній фото.
16. Щасливі (як правило) сім'ї Cruz Hills. Але особисто я думаю, що Том не купить Каті.
17.00 р. Великий зачіска і хороший макіяж (крім блакитних тіней неба). Я люблю цей образ Katie більше, ніж будь-який інший.
р.