М. Т.

Він свого роду чоловіка, який робить жінок стечними ногами. У той же час Джастін Тимберлей не має зовнішнього вигляду Аполлона або тіла чемпіона з бодібілдингу. Хмарний голос, вид несподіваної дитини, легка неголеність, звичаї заправки в безтурботному порядку є складовими образу Тимберюка, які не залишають жінок будь-які шанси залишитися байдужими до цієї романтики.

М. Т мав зв’язки з найвідомішими представниками шоу-бізнесу, і, слід зазначити, що жоден з них після розбиття не сказав, що вона погана з Джастіном.

Про те, що газета «Занзібар» суспільства післяалкогольних робіт «Занзібар». Взаємовідносини почалися як діти. Це роман, що вони кажуть, “любились від дружби”. На початку 00-х рр. на початку 00-х рр. прибули пік їх відносин. Тимберюк стала провідною співачкою гурту NSYNC. Поговорили, що її батьки порадували своєю коханою.

Списки не змогли знищити образ найбільш правильної дівчини в Америці, незаймана співачка, яка в цей час була її приміткою. У 2002 році Britney і Justin розщеплення.

Товсті ж переконані, що Джастін був найбільш підходящим кандидатом за роль свого дружця дочки.

Після закінчення з Britney, Джастін мав не занадто довгого ламуру з зіркою «Чарівного» Алісса Мілана. Мілан був першим на списку зіркових друзів, які старше художника. Їхній зв'язок тривав лише за рік.

790322, Україна

Після складання з Alyssa Milano, Justin shrugged трохи без дівчинки, дайвінг подовжньої роботи. І в 2004 році пан Т був забраний голлівудською акторкою Камерон Діазь. Кам, як друзі, назвали знаменитість, був вісім років старше Timberlake. Язики, які говорять про те, що цей роман є взаємовигідним для PR, і бути чесним, я погоджуюсь з ними в певній мірі. Я не вірю, що вони мали глибокі почуття. Більш того, у багатьох фотографіях, знятих на камері, Justin і Cameron виглядають якось з одного боку. Навіть на фото, де вони поцілунки, помітно, що якось повторюється.

У 2007 році Тимберюк і Дяц залишалися дружніми. У 2011 році зірки зустрілися з набором комедії «Бад вчителя».

Відразу після перерву з діазом Тимберлейкою почала знайомства іншої акторки, Джессіка Біле. На мій погляд, це була найбільш підходяща половина для пана Т, хоча цього року художник залишив Джессю. Побачити, коли відносини закінчилися. (Принаймні, що говорять західні вкладки.)

Незважаючи на розрив, Джессіка не відлякала колишнього в пресі, так як багато покинутих знаменитостей роблять. Може бути вона сподівається, що її коханець повернеться?

Жінка, яка в черговий раз опинилася в серці М.Т., є україномовною Голлівудською акторкою Mila Kunis. На сьогоднішній день Mila і Justin не офіційно оголошують свої стосунки, але, очевидно, це не далеко. Куніс все частіше супроводжує Тимберейк на соціальних заходах.

Красива пара! Але я любила Джессіка Біель краще, як Тимберюк друг.

Але зірки, з яким Тимберейк в різні часи приписали романтичні стосунки, але він заперечив ці чутки. Немає диму без вогню.

Stacey повені, колишній Pussycat Dolls

Olivia дикий.

Olivia Mann, актриса і модель.

Лука Бресель

І Alley-op! - Janet Jackson. Під час спільної поїздки в 2004 році пан Т був чутний, щоб мати коротку парафію з сестрам пізнього поп-королю. На початку цих роматорів виступили пікантна сцена на одному з концертів, коли Тимберюк випадково підібрав під вітром Джексона. Я не вірю в цей роман на всіх - PR чистої води.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное