Старі домашні тварини

Мода серед Голлівудської лави для живих аксесуарів з'явилася порівняно недавно, хоча не вчора. Мініатюрний пухнастий (і не тільки) собаки покликані привернути додаткову увагу до своїх власників зірки, доповнивши образ невибагливою ніжністю і шармом. Ось тільки одне тематичне питання: чи годують знаменитостей ці милі істоти вірною любов'ю (включаючи підняття вихованця від віку цуценя, особистого годування і очищення після нього) або це чистий PR трюк?

Королева скандального шоу-бізнесу Міс Париж є ідеальним прикладом для цинічних коментарів, оскільки вона підходить для того, щоб бути номінована на звання «Дог Матері Тереса року». Правда, в щирості їх ставлення до домашньої упаковки, навряд чи хтось вірить.

Так, Париж Хілтон і Ноа, хоча це може бути новим членом сім'ї.
28233331

Я не знаю, якщо милий німий пухнаст допоможе змінити зубчасту (і на мій погляд, так повністю затоплену) репутацію Britney Spears, але можна тільки сподіватися, що це допоможе в довгостроковій реставрації її психологічного стану.
9513368

Amanda Seyfried є аргументом для навпаки. Її австралійська вівчарка не підходить в її кишенях, не має особистих фото пагонів і явно отримує догляду за собакою потреби.

Ніжки Лінсура Лохан завжди білі, здається, що він навіть не підозрює існування землі.

Миша Бартон надає всю свою увагу на папарази. Чи є він з громадського ока?

Трохи більше часу і пухнастий друг Mila Cyrus виросте його зірка господиня.

Ріанна, що має бездоганний смак, підібравши для неї вихованця.

Чарівність в руках Мар'ян-Дієй доповнює образ співачки. Я дивлю, якщо вона також має відповідні собаки під її кольоровими нарядами?

Фото Oprah Winfrey і її терорист повинен переконувати всіх шанувальників «солодкого» життя собаки найбільш популярних ведучих.

Добре, улюблені собаки є атрибутом не тільки жіночої частини зоряного світу шоу-бізнесу.
Джейк Гілленгаал чітко заплутує дітей з цуценят.
117425

Адам Сандлер

Елтон Джон і його фаворити є однією дружньою сім'єю.

Орландо Блум отримав собі заміський захисник.

Ілля Вуд вже давно занурився на тлі свого молодого (молодого віку) друга.
34536991

Хто зробив щасливий Голлівудський Маштон Кутчер перетягніть щось більше, як манти, ніж собака?!

Перез Хілтон на ранковому бігу з його не зовсім спортивною собакою.

Про легенду всіх часів, шокуючи Озій Осборн також запровадив громадськість до одного з чотириногих друзів, що підтверджують доведений: «Що таке майстер і вихованець. й
Я сподіваюсь, що предикція для прикусу голови тварин на стадії, а бульдог Оззі може добре спати.