Від світанку

Шукаю хороший і стильний день і ніч два абсолютно різні речі. Під час дня, як правило, ви хочете підкреслити природну красу, бути легкими, повітряними і милими. Але ближче до вечора в курсі чорні тіні, червона помада, високі підбори і погляд жирної жінки. Це те, що він виглядає як в самому загальному вигляді. Однак не всі дотримуються необхідної відстані між днем і ввечері. Давайте подивимося, як зірки змінять свою форму вранці і ввечері.

бетмен

Рарелі показує папарезії протягом дня, без макіяжу або з мінімумом його. Акуратно, її обличчя без макіяжу виглядає трохи відрізняється, ніж ми звикли бачити зірку на червоних килимах. І це сумно.

Лука Бресель

На щастя, Blake не зловживає макіяж вдень або ввечері. Як мінімум це про очі. Невеликий відтінок і туш Єдине, що створює яскравий вечірній образ.

Єва Грін

Знімок Eva Green настільки міцно вкорінений в суспільну свідомість, що я не можу уявити її без димних чорних тіней і яскравої помади. Уранці жінка ніколи не змінює свій стиль, навіть вранці вона виглядає як таємнича жінка з очима з шапкою.

р.

Катерина Гудсон

Цікаво, що протягом дня Ката може дозволити собі темні тіні, які ще виглядають дуже органічно, але підкреслити урочистість ситуації, Кате вибирає помаду.

Кілі Мінголог

Я не можу сказати нічого про макіяж, тому що окуляри дуже зручний спосіб приховати відсутність макіяжу, якщо ви це робите, наприклад, лазінес і все ще залишаються стильними.

Гвен Стефані

Фото з Каннського фестивалю: під час дня Гвен відпочивав з дітьми на яхті, увечері вона вирушила на червоному килимі в Brilliance і славі. В цілому Gwen славиться яскравим макіяжом, стильними сукнями. І протягом дня вона не хвилюється про це і вибирає легкий комфортний одяг, але все ж приділяє увагу питанням стилю.

4636653

Хілярний лист.

Хіляр виглядає як просто і милий, як дівчина з наступного двору протягом дня, і бути чесним, голосую своїми руками і ніжками для такого природного образу.

Генуарі Джон

Вечірній макіяж Genoari - персиковий рум'яна і знову незамінна червона помада. Але навіть протягом дня Геніхуарі не обійтися без макіяжу.

р.

Дженніфер Гарнер

Увечері - строга, але стильна жінка, ввечері - рафінована леді, не довший бізнес.

Дженніфер Лопес.

Я дивився на стильних денних нарядах. І в той час як Дженніфер схожий на королева в костюмі, я ще люблю її повсякденні наряди, не менше, ніж її лавські сукні.

Katie Holmes.

Keti відомий, звичайно, для своєї природної краси. І всюди її стиль святкується і що навіть на червоних килимах її макіяж завжди дуже натуральний.

Keira Knightley.

Вечори стають більш складними, а очі стають яскравішими. Кіра чітко спостерігає відділення нарядів і макіяжу в день і ввечері.

Кім Кардашян

Вдень - джинси і волосся в пучку, ввечері - міні і шикарно блискуче волосся. Тільки те, що Кім не входить до числа з днем або нічними підборами.

Кірстен Дунст

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я щасливий носити правильний день сукні і ніч, як кожен

, Україна

Reese Witherspoon

Знову ж, окуляри та джинси незамінні атрибути денного вигляду у світі. А ввечері, це товста і більша посмішка.

Сальма Хайек

Я думаю, що чорні вії Сальма і волосся не потрібні ніяких спеціальних підборів. Однак Салома дуже правильно розподіляє акценти: вдень - легкі тканини, ввечері - яскраві блискітки.

Ванесса Гудгенс

І знову все дуже розумно - залиште джинсові шорти для походів на пляж, але в світлій сонці можна з'явитися ввечері.

Фото: сумка.com