Мэрилин Монро

Найсвіжіші жінки XX століття – Марілін Монро (Norma Jean Baker), про життя і смерть якого є легенди, до цього дня – рольова модель серед багатьох голлівудських акторів. Вона була прекрасною співачкою, розкішною жінкою і унікальною прямим актрисою, але її життя не була як розі, так як вона може здатися на перший погляд.

Кар'єра Маріліна завжди була гарною, хоча для її роботи вона отримала не казкові гроші, але дуже скромні збори, але особисте життя до останнього дня було для Маріліна, що неприємно і без особливих зусиль говорити про. Вона була одружена тричі (перший раз шлюб зламався через те, що він був розрахований, другий раз чоловік не міг витримати її полум'я і, нарешті, третій раз чоловік вважається Маріліном занадто ступеним і назвав її нічого, але «литтячої дитини»), вона не мала дітей (у третьому шлюбі Марілін став вагітним, але вагітність була ектопічна) і вона завжди була єдиною.

Всім думав Марилін Монро (Marlyn Monroe) був «чарівний товар», щоб заробити гроші, тому Монро не був дуже щасливим. Крім того, вона відчайдушно захотіла дітям і повноцінною сім'єю, але всі спроби зробити мрії реальність завершилася невдачею. У своєму короткому житті (Марилін проживав 36 років і сказав про те, що вони чинили самогубство), вона давала досить кілька інтерв'ю, які вона не вважала серйозно. Але навіть сьогодні, багато років тому, слова, що вона сказала, мають набагато більше сенсу і більше розуміння в серцях людей.

Що ви думаєте про легендарний Марілін Монро?

Жіноча пам'ятка є тільки міцною, коли вона є природним і спонтанним. Все моє життя я належав лише глядачам. Не бо я був великий, але тому що ніхто не хотів мене.

Шукаю на нічному небі, я думав, що, мабуть, тисячі дівчат сидять поодинці і мріє бути зіркою. Але я не збираюся турбуватися про них. Моя мрія на відміну від інших.

Вони називають мене "секс блондинки", "секс бомба." Я знаю одне: краса і жіночність не мають віку, і ці якості не можуть бути створені. Жіноча чарівність не може бути виготовлена промислово, незалежно від того, як хтось хоче. Я маю на увазі справжню красу. Фемінність породжує її.

Не дуже добре знати себе, або думати, що ви робите, - ви повинні трохи розрівняти себе, щоб отримати через падати.

Чоловіки, через мій образ секс-символу, створеного ними і себе, очікують занадто багато мене - вони очікують дзвіночки до кільця і суєти до суєти. Але мій анатомія не відрізняється від іншої жінки. Я не живу до очікувань.

Я не відхилений, коли я сказав, що я знаю, що я не знаю.

18.06.18 _ Новини

Одягнена Жінкам і чоловіком!

Справжня жінка повинна бути гарною господинею на кухні, доглядаючи матері в сім'ї і справжньою, яка в ліжку!

Краса тіла - це природний подарунок, не можна знищити або освіжити.

У мене є почуття, теж. Я ще людина. Все, що я хочу бути коханим.

р.

У жінок є тільки дві зброї. Маскара і сльози, але ми не можемо використовувати одночасно.

Секс-символ це просто річ, і я не знаю, що це. Але якщо ви є символом, це краще символ сексу, ніж що-небудь інше.

Голлівуд - це місце, де ви оплачуєте тисячі доларів за поцілунок і п'ятдесят центів для вашої душі. Я знаю це, тому що я повернув перший раз і подовжив свою руку на п'ятдесят центів.

Р

Чоловіки, як правило, добре в ліжку, коли вони обманюють на своїх дружинах.

Чоловіки мають щиру повагу для будь-якого, що викликає терпіння.

123456Наступний

Я ніколи не тан - я люблю бути блондинкам.

Чоловік - хтось, хто завжди забуває свого народження і ніколи не пропускає можливість розповісти свій вік.

Хоча я з'явився на календарі, я не пунктуальний.

Р

Я, безумовно, жінка і що робить мене щасливими.

, м. Київ

Я не звикла бути щасливою, тому я не розумію щастя.

Я почав свою кар'єру в якості шпинделя. Я зустріюсь.

Якщо я трохи щасливий, то я дізнався, чому люди мають секс проблеми. Я не доглядаю більше про них, ніж миття взуття.

Я ніколи не мав шанс дізнатися нічого в Голлівуді. Я хотів постійно розвивати роль актора. Якщо я не можу бути себе, чому я повинен бути?

Р

Я завжди пізно. Люди думають, що це з родзинки. Насправді, досить навпаки. Я знаю багато людей, які можуть приїхати на час, але тільки робити нічого і сидіти назад і розповісти своє життя або щось приступне. Ви чекаєте на це?

У мене є звичаю, якби я був дзеркалом і не людиною. Вони не бачать мене, вони бачать своїх власних яскравих думок, а потім кладуть на білу маску і зателефонують мені lustful.

Я часто думав, що бути любим. Тепер я думаю, що бути коханим, щоб кинути інші до пилу, щоб мати повну владу над ним.

Зайдіть, якщо ви хочете бути коханим.

Я ніколи не зв'язався з кимось. Але дозвольте людям обдурити. Не хочу знати, що я був. Вони зробили мене легко. І я зустріюся з ними. Я ніколи не був. І коли вони з'ясуються, вони будуть любити мене зрада.

- відео

Кращі друзі дівчини є діамантами.

Дякую за фотографії marilyn-monroe.spb.ru.