11 котирування від 100 фільмів

Я маю на увазі, зірки не виходять з синя. Першим був хороший фільм, де ви повинні були показати, що ви повинні були грати в частину, і все, що ви повинні були зробити це. Деякі фрази стають крилаті - вони повторюють весь час. Звісно, ми не маємо того, що вони мають: наші списки і буржуазні списки не збігаються трохи, але ще іноді вони викликають інтерес до предмету, і що подивитися. Перший 11 найбільших кінорейтингів AFI (хоча я підозрю, що це на основі більш зароблених грошей, ніж художній заслуги).

1,1 км Франклі, мій дорогий, я не даю дамну.
«Основи, мій дорогий, я не подбаю,» Кларк Гліб, гон з вітерцем, 1939.
Книга вважається великим національним естселлером, а фільм став найвищою грою в історії кінематографу і досі продовжує приносити гроші, вже в перевипускі. Фільм виграв 10 Оскарів - бар, який знімається таким чином один раз в 20-х роках. І звичайно є молодий, хитрий Vivien Leigh і все це красива Clark Gable - для чого все було насправді розпочато. "Я думаю, що це завтра" і "Що робити, щоб вийти на голову, ніж фольга в дружині" - звідти.

2. "Я збираюся зробити його пропозицією, він не може відмовитися."
«Я збираюся зробити його пропозицією, він не відмовляється». – Марлон Брендо, Godfather, 1972
Великий фільм і навіть більша фраза. Марлон Брендо, який любив говорити в акторський, буквально боровся за роль. Три Оскари, Софія Копкола дебют, гроші на студію (250 млн. на 6 млн. витрат), полум'я для режисера, марлона Марко, Аль Пакино і Роберта де Ніро, полум'я для Mario Puzo, який складав його все. фраза: рєрѕрѕсѓс‚с‹рμс‚рμс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рёрѕс‚р°с‚рёрѕсѓс‚р°с‚рёрѕ...

3. У "Для того, що я отримав відчуття, що ми більше не в Канзасі".
"Того, я відчуваю, що ми не довге в Канзасі" Юди Гарланд, Майстер Оз, 1939
Дитяча книга, дитячий фільм Пам'ятається тільки піснями «Подаруй дівчині» і тим, що Юди Гарланд поповнюється цією роллю.

4. У "Чи шукаєш ти, дитина."
Тут я шукаю тебе, Дитина Гуфрей Богарт, Касабланка, 1942
«Касабланка» - один з найбільших фільмів всього часу, хоча чистий мильний опера: любов-карота, обов'язок та нічне розміщення. Три Оскари, американці витирають сльози і дивитися їх улюблений фільм весь час. «Я думаю, що це початок красивого дружби». І слово про «справжливі підозри» стала поштовхом до створення абсолютно запаморочення фільму з Кевіном Космічною, яка говорить «І тоді – він зникне». Чудовий!

5. Умань "Попереду, зробіть свій день."
"Діти мій день" від Clint Eastwood, невибагливий удар, 1983
Або "Sudden Strike." Стрічка з хріном Східуд. фраза: рїсђрѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚рѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рѕс‚р°с‚рѕс‚рѕс‚р°с‚рѕс‚рμс‚рѕсѓс‚рѕсѓс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕсђрѕс‚рѕсѓрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсѓрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕсђрѕс‚рѕсђрѕсђрѕсђрѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђр американці сміхалися і пішли бачити фільм.

6. Жнівень Все правильно, пан ДеМиль, я готовий до мого найближчого.
Всі права, пан ДеМиль, я готовий до найближчого, Глорія Сувонсон, Sunset Boulevard, 1950.
Gloria Swanson є насправді німою акторкою фільму. Вона стала зіркою після участі в фільмах Mac Sennet і Cecil de Mill (таких, хто навчав Голлівуду, як зробити коробкові офісні фільми). З самого себе, дуже цікавий бізнесмен відкрив свою власну кіностудію, перший запустивши одяг під її ім'я, все її життя паралельно з зйомкам зробив бізнес. Побачила статус зірки - другий раз після фільму «Сонячний Бульвар», де вона відіграла як ніби сама - старе кінозірка забута всім. Хаха забутий. Вона також відома як одна з перших жінок в Голлівуді, які зацікавили йога.

7. "Тривати силу з вами."
Може сила бути з вами, Alec Guinness, Star Wars 1977
Я все ще не знаю, що фільм в серіалі є першим або останнім, як краще. Не можна пропустити Наталі Портман.

8. У «Особливості ваших сидінь. Це буде весела ніч.
«Збережіть свої ремені для сидіння. Це буде жорстке ніч. - Bette Davis, Все про Єву, 1950
драматична драма про сумне театральне життя, де кожен знайде зірку статусу. Не лише відмінним напрямком, і в цілому яскравість дії, але і головний характер - Бет Девіс разом з Катериною Гепберн не був визнаний кращою актрисою Голлівуду. 14 номінацій Оскар (кілька номінацій була тільки Титан, 6 Оскар.

9. Навігація "Ви мені сказали?"
"Дід ти каже мені, що?" Роберта Де Ніро, Таксі водій, 1976.
Як ви знаєте, це чистий імпровізація де Ніро. Прокоментовано багато разів в інших фільмах.

10. Що ми отримали тут невдачу для спілкування.
«Все, що ми досягнули, не вдається контакту». – Мартін Стразен, Холодний Лук, 1967
Я не бачив цього фільму, хоча він був також значним для свого часу, як деякі Люди вмирають, намагаючись розбити систему і все це. Це дуже надихає фільм. Ми хочемо бачити.

11. Я люблю запах напалу вранці.
Я люблю Smell Napalm в ранок Роберт Дувелл, Apocalypse зараз, 1979
У мене є вагові спогади цього фільму. Фільм заснований на серці темряви Джозефа Конрада. Серце темряви в В'єтнамі. Ще одна блискуча роль Марлона Brando, хоча фільм є режисерським. «Запобігання вбивства тут в цій війні, як штрафи за швидкість у формулі 1.»

Залишок списку можна переглянути на Вікіпедії.