Міранда Плаття Керр

Красива синьо-яскрава модель Міранда Керр відрізняється не тільки своїм тонованим малюнком і гарним обличчям, але і чудовими вечорами. На жаль, миранда входить до списку найвищих платних моделей, є дружиною актора Орландо Bloom і має досить хороший смак. Звичайно, іноді вона вдається до допомоги професійних стилістів, але за словами Керра, вона не так часто. Щоб повністю перевірити це, не варто вгадати на кавових майданчиках, так як повсякденні образи Миранди завжди стильні, красиві і підходять для неї.

Миранда не перший день в моделювальному бізнесі, тому для того, щоб ця 28-річна Австралійка навчалася відрізняти модні і стильні речі від смішних і смішних. Її вечірні сукні заслуговують увагу, адже практично жоден з жіночих моделей, відомий як і ангели Victoria's Secret, має той же стиль, як молода мама Керр.

Я пропоную вам подивитися на її сукні, які вдало підкреслюють фігуру і відрізняють Міранду від інших моделей.

р.

Р.

Я думаю, що наряд Miranda вибирає лише доповнювати її чудовий вигляд. Випромінювана посмішка, блискучі очі, красиві волосся і, найголовніше, здоровий погляд на модель, завжди були вірними супутниками Миранди Керр. Я думаю, що вона все ще порадує вас вечірніми сукнями, які стануть ще більш красивими і розкішними.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное