сходження брів

Коли мова йде про компліменти, чоловіки знижують все, щоб банально «красиві очі», «розраховують чуттєві губи», добре, або в крайніх випадках, щоб «розрізати ніс». І ніхто не скажеш, «Що красиві брови!» І брови, до речі, відіграють дуже важливу роль у появі дівчини. При зміні форми брів можна змінити обличчя на гірше або для кращого. Я пропоную вибір фото знаменитостей з найбільш «красивими, запрошуючими, милими» бровами.

Камілла Belle є власником сильних брів. Ідеально підходить для форми обличчя і чорного кольору, відмінно підкреслюють очі.

Брови Бамбії Північно-Блита давно стали завісою моделі. Немає інших, як це.

Неат брів з невеликим згином змушує виглядати Емма Ватсон таємничо. У поєднанні з короткою стрижкою виходить приголомшливий образ.
3610Р. 4200Р.

Колір брів відмінно відповідає кольору волосся Hilary Swank. І форма дуже акуратна і натуральна.
409194

Я люблю бров Лілі Дональдсон. Це може виглядати трохи грубо, але дуже природно.
123456Наступна

Правильна форма брів Jennifr Aniston не потребує будь-якої корекції.

Дженніфер Коннеллі може бути праведно гордим з таких брів, але я б дати їм невеликий згин і вузькі трохи, щоб дати більше простору до чарівних очей актриса.

Широкі брови Keira Knightley ідеально підходять для форми обличчя з чіткою підборіддя.

Я повинен визнати, що її брови чудові. Найкраще на обличчі.

Руші Ріанни дуже красиві, а їх колір завжди ідеально підходить для кольору волосся, що це таке.

Витончена форма брів прекрасно підійде до форми обличчя Victoria Beckham, а її вишуканий мінімалістичний стиль.

Beyoncé має красиві брови, але вони настільки досконалі, що вони нудні.
р.

Я завжди дивую, "Чому не буває Фергі змінити цю жахливу форму брів?" Не тільки вони занадто тонкі для її обличчя, вони постійно піднімаються, так як якщо співак здивував чимось.
284561

Лара Камінь не має брів. У безпосередній близькості ви можете побачити деякі поголені підказки на них, але від афара він не виглядає дуже добре.

Тепер розглянемо, як брови можуть змінити загальний вигляд і вираз обличчя. Приклад зоряних красунь.

На щастя, нитки брів були лише невеликий період в житті Гвен Стефанії. Сьогодні співачка виглядає елегантно і вишукано, як і її брови.

Мадонна від «80-х років, як шутінг, «Звертаємо увагу на нас!» Товстий, безтурботний і занадто темний для платинової блондинки. Сьогодні брови поп-королеви добре загартовані і красиві, однак, привертають увагу.
р.

Це дійсно "будинок" речей. Відчувається, як Тіра Банки, поголені своїми рідними бровами і звернулися з олівцем, що вона була найбільш доречною в часі. Сьогодні брови супермоделей чудово виглядають – з натуральним вигином і нормальною шириною.
р.

Де бувають брови? Марія Каррі вирішив позбутися від них назавжди і захопити їх до смерті? Варіант з темними бровами мені подобається більше: вони все ще виглядають занадто тонкими на обличчі співачки, але принаймні вони є.

Натуральне зображення завжди виглядає добре, але брови Jada Pinkett Smith of theранніх 90s виглядає занадто натуральним. Нові брови з невеликим вигином і відсутністю зайвих волосся красиво обрамляють очі Jada.
р.

Наприкінці 80-х років Юля Робертс не знав, що бджоли були. Вирощування, актриса почала ретельно стежити за зовнішнім виглядом і коригувати форму брів, захопивши додаткові волоски. Дуже натуральний і красивий!

Широкі, прямі, темні брови в стилі 80-ті повинні бути річ з минулого. Натуральна форма брів набагато більше Сієнна Miller, а їх колір не контрастує з легким кольором її волосся.

Темно-чорні брови контрастують з Sarah Jessica Parker's золотий колір волосся і виглядають неприродно різко. Набагато вигідніше виглядають брови натурального відтінку з невеликим вигином.

Сальма Хайек переплетена з захопленням і перетворила брови на нитки, які не йдуть на жінку з схожим кольором волосся і типом обличчя. Більший природний вигляд широких брів (але не подобається Фріда виступала Hayek).

Я не скажу, що Brooke Shields виглядає гірше на фото "before", тому що розкішні брови завжди були прихожим знаком актриса. З віком вона трохи відрегулювала свою форму, щоб вони виглядали більш зануренням.

Розкішна форма, але все ще трохи рідко. Олівець заповнюється отворами, а тепер брови Америка Ферер вигідно підкреслить її очі.

Келіна Діона брови з '90-х див. занадто темний і товстий і зважує погляд. Десять років пройшли, а брови співачки стали більш добре загартованими і природними, але все ж недосконалими – вони занадто далеко один від одного.

Багато людей зазначають важливість брів. Що відбувається, якщо ви зробите їх? Зареєструватися!

815290р.

р.

Бррррр Шукаю! Деякі люди не знають.