Кожна людина має певний тип жінки.

Деякі психологи, які беруть участь у навчанні відносин, обов'язково, що кожна людина має певний тип жінок, які привертають його самим, і підсвідомо він приділить увагу перш за все жінкам власного типу. Вони говорять про жінок. Я не знаю, якщо ця теорія є вірною, але деякі знаменитості показують сильні кріплення до певних типів жінок.
Ось Леонардо DiCaprio. Його колишні пристрасті, супермоделі Gisele Bündchen і Bar Rafaeli яскраво схожі на зовнішній вигляд. Той факт, що вони високорослий коричнево-волосся – не так дивно, адже це стандарт практично всіх моделей. Але ті жекбони, сині очі, спосіб ви хінте, іноді я думаю, що вони зустрілися.
Лео останнім часом зламав Бар Рафалі, і він занурився, щоб бути ваффрі з Голлівудським зірковим Блейком. Наша теорія знову підтвердила – Blake є колишньою моделлю, і виглядає як попередні пристрасті DiCaprio.
Ми укладаємо: тип Леонардо DiCaprio - світле і синьо-іменеве молоде моделювання.
Метью Макконагей, навпаки, віддає перевагу кварті «спонгії». Зараз він одружений 29-річної моделі Camila Alves.
Він був раніше зустрівся з Penelope Cruz.

Джордж Клонею вважається одним з найбільш Голлівудських бакалаврів. Він сказав, що він скоро здивує свою подругу Elizabeth Canalis. Єлизавета точно нагадує екс-дружину Clooney, Talia Balsam. Ви навіть можете сказати, Єлизавета є молодшою версією Balsam. Клоні вірні своєму типу - всі дівчата з-поміж своїх колишніх пристрастей світлошкірі коричневі, а не єдиний блондинка або африкансько-американський.
Той факт, що поточна дружина Bruce Willis Emma Hemming яскраво схожа на його ex-дружина Demi Moore, не помітить тільки сліпих. Як кажуть, знайти десять відмінностей. Fragile коричневі брюнетки є типом нашого «твердого горіха».
Демі Мур.

р.

Після його розлучення з Reese Witherspoon, Ryan Philippe від Abby Cornish. Неприродно, він прагнув знайти жінку, як Reese - мініатюрний, світле волосся, з гострим підборіддям. Тепер Філіп шукає ідеального.

Аббі Кукурудза.

р.

Reese Witherspoon

Р

Роберт Де Ніро тип є африкансько-американським і мулаттосом. Всі його пристрасті - і перша дружина Diane Abbott, і модель Tookie Smith, і сучасна дружина - колишній рейс присутній Grace Hatower темний колір шкіри і кучеряве волосся.

Де Ніро і Грейс Хатауер

Діана Абботт

р.

Tookie Сміт.

Пол Уокер, як справжній джентльмен, воліє блондинки. Ясмин Пилхард-Госнелл, не має нічого спільного з світом кіно, як має його попередній коханець, Bliss Ellis. Ідеально підходить для віскі.

Павло і Ясмин

Павло і Bliss

(доб. 201)

І це Bliss Ellis крупним планом.

р.

Ian Somerhalder також любить блондинки, тільки яскравий, зовнішній вигляд моделі. Серед своїх пристрастей – дизайнер Sarah Maleitesta.

Сестра найвідомішої вечірки Paris Hilton Nikki

"Lost" co-star Maggie Grace.

... і модель Megan Old, з ким Somerhalder є знайомства в даний час.