Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Танці

Які компоненти грандіозного шоу? Звісно, чистий вокал, цікавий декор, розкішні костюми і... танець. Багато сучасних художників не будуть настільки популярними сьогодні, якщо вони не знали, як танцювати. А ті, хто не дуже сильний в співі, і це робить на запальних сексуальних танців і перемагає любов глядачів по всьому світу. Що таке танці королеви нашого часу?

У кінці 90-х років з дитиною Дестини почала кар’єра Бейонце. Навіть тоді дівчина продемонструвала не тільки вражаючі вокальні дані, але і дивовижне почуття ритму і пластичності. Сьогодні Бейонце можна назвати королевою танці: кожен з її виступів є справжніми феєрверками танцювальних па, в її рухах є стільки енергії і сексуальності, які гусячі забігають навколо тіла.

(доб. 3)

р.

р.

р.

46 40063 р.

Шановні друзі!

Р

990 р.

«Беонецке» отримав нагороду «Філленс» за внесок у музичну галузь. Перш ніж її, тільки Мар'ян Карді і несумісний Майкл Джексон отримав таку нагороду.

Я не великий фанат творчості Шакіри, але я не заперечую, що вона не має рівних танцю живота. майбутню співачку обіцяла кар’єру як балерина, але дівчина обрала різну шлях і сьогодні ми можемо захопити її захоплюючі танці і ... bleating голос.

666 грн.

Танцююча була важливою частиною ляльки PussyCat, яка принесла популярність в Nicole Scherzinger. Тоді дівчина залишила дівчинку, яка була спочатку задумана як лопецька група, і пішла на досить успішне безкоштовне плавання. Але це не було без танців.

р.

р.

Р

Нове відео ніколь для "Right There."

Її танцювальний талант Ніколь продемонстрував (і підтверджено!) перше місце в популярному американському шоу «Данці з зірками».
р.

419183

р.

Ще один талановитий танцюрист - Fergie. Її захворювальні рухи принесли сексуальність і жіночність до вистави Black Eyed Peas, де Фергі була єдиною дівчиною. Солом’яна кар’єра співачки теж не була без танців – практично кожен відео Фергі демонструє відмінну майстерність її тіла.

р.

У 2009 році Фергі відіграли одну з ролей в музиці «Ніне», де її партнери були такі Голлівудські діва, як Софія Лорен, Пенелоп Кріс, Ніколь Кідман, Маріон Котильард і Кате Худсон.

Дженніфер Лопес почав свою кар’єру як танцюрист з юнаком New Kids On The Block, Janet Jackson і майбутній чоловік Mark Anthony. Згодом «Основи з району» стала однією з найбільш затребуваних акторів і співаків, але не втратив свій приголомшливий танцювальний талант. Кожен виступ JLo супроводжується приголомшливими танцями, з десятками танцюристів і сліпим Дженніфером в центрі.

р.

3610Р. 4200Р.

592868р.

Р

12

На церемонії Американської музичної премії 2009 року, яка стала маленькою набережною – співачка втратила свій баланс і згорнула на найдорожчу частину свого тіла. Але Джен зумів швидко взяти контроль ситуації і зробити падіння елементу танцю. Він, професіоналізм!

Танцювальну Дженніфер можна побачити не тільки в кліпах і на сцені, але і в романтичній мелодрамі «Танці Лева», де партнер акторки став Річард Ґер. У зв'язку з фільмом, Джен виконує балонні папи і потрапляє в любов з основним характером.

р.

Я не скажу, що Ріанна є супер-таланцем, але вона має власний стиль і її рухи починаються!

р.

Незважаючи на те, що мій пост називається «Данці Королеви», я не можу допомогти, але виділити одну «куріння». І ні, це не Майкл Джексон, бо підтвердити талант цього дивовижного чоловіка, не потрібні рейтинги і переліки – він унікальний і немає іншого. На мій погляд, один з кращих танцюристів сьогодні є Усгер. Варто один з його хитрощів з медальйоном на ланцюжку, яка закручує навколо шиї.

189178

р.

990 Р

р.

р.