Модна промисловість

Іноді ви подивитеся на нову рекламну кампанію від відомого модного будинку і думають, «Зберегти, що вони втратили їх сором’язливість?» Або подивитися шоу дизайнера, який поставить моделі на катанку в щось незламне, страшне і небезпечне, і ви думаєте, "Поор моделі!" Іноді атетика креативних режисерів, стилістів, фотографів просто тривожні. Це дуже непристойна, це просто занадто багато. Давайте подивимося на ці види атетики.

Українська газета дала можливість рекламувати свій журнал. Що таке підключення собаки і жінки? Не ті, які ви хочете відійти від і купити журнал. Зміст німецького журналу можна лише вгадати.

Tom Ford парфуми комерційні.

Відомий «гоофс» або «битки» Олександр Маквін зробив справжній хутор. Команда Vogue намагалася на цьому взутті тільки кілька кроків. Як ходять моделі? Деякі з них навіть відмовилися від шоу, такі як Наталя Паурей і Аббі Лі Кершав. Термін, ніжки дорожче.

Але Віктор і Рофт практично «засмічений» моделі з прожекторами.

Жан-Паул Глостер був офіційним дизайнером Блондинки Амбітур по 1990 році, де вона обурила конус латунь. Через два роки Мадонна з'явилася без бюстгальтера на виставці Gaultier.

Mario Testino один раз відобразив гру Gucci. Рекламний годинник був швидко затоплений зі скаргами. Причиною їх розкладання стала образ паб моделі Carmen Cass, на якому поголені листи G.

Charlie Le Mind, один з улюблених дизайнерів Lady Gaga, показав суперечливу колекцію. «Я така мода? Я не думаю, що це мода або мода.

Карл Лагерфельд під час недавнього показу колекції haute couture, замовленого для приведення величезного блоку льоду. До одягу з штучного хутра (до речі, це також шоковані критики: деякі люди розуміли колекцію) виглядають особливо ефектно. У Африці люди без води, і Карл засуджує 265 тонн свіжої води до такої ступеної смерті. Чи варто це мода? травень.

Культура шоку виготовила ще один дисплей того ж Lagerfeld на Великій стіні Китаю. Або П'єр Кардіна відображення у степу також залишило останнє враження. Але всі пам'ятають.

Олександр Маквін приніс відключений модель до котла з обох ніг ампутованими. Або в 1996 році він запровадив низькоміцні брюки.

На Дизельному шоу одяг був показаний не тільки живий, але і голографічні моделі, які походять по кішканці поруч з живими моделями.

Але всі перехоплені Avsh Alom Gur, які показали колекцію одягу з вибраного Лондонського сміття. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

І французи Vogue використовувався мало шестирічних дівчат за останні фотосесії. Низькі дівчата! І на мій погляд, дуже хороший, особливо, редактор-in-chief визнав, що фотосесія була задумана для того, щоб зупинити коли-небудь зростаючу схильність до вивільнення підкорення дівчат на кішках і стріляти в кандах фото пагонах.

І тут шокувало рішення агенції стандартів реклами, які заборонили рекламу Belle D'Opium від Yves Saint Laurent. Повідомляємо, що реклама сприяє лікарським засобом. Зверніть увагу, як модель з індексним пальцем проходить через вени. Крім того, її танець нагадує стан інтоксикації препарату. Аудиторія та співробітники агентства мають велику уяву. Ця оголошення була викликана нездатною і сказала, що таке відео не може транслюватися на телебачення. Тим не менш, компанія Yves Saint Laurent заявила, що відео було переглянути фокус-групу — ніхто з його членів побачили в рекламній темі. Крім того, лише 13 осіб скаржаться на АСА. Однак в Росії можна спокійно дивитися рекламу – ніхто навіть не замислюється про заборону її.

І нарешті мода відноситься непрямо, але все ще. Одна з найважчих рекламних кампаній я бачив. Я дивлю те, що Toyota була думка, коли він дав дозвіл на це оголошення. У трьох фотографіях на сцені вбивства, фортепіано та проституції представлено до нашої уваги. І всі вони під слоганом, "Нехай, принаймні він приводить до Приуса." Неповторний.