Рожеві губки

Рожевий помади є символом жіночності, невинності і одночасно сексуальності. Якщо відтінок рожевої помади вибирається правильно, він може перетворювати будь-яке зображення і надати йому фліртативність і задоволення. Рожева помада дарує обличчя свіжість і молодість.

Майже будь-яка дівчина або жінка використовується рожевий помада, зірки не є винятком. Давайте подивимося, що зірки виглядають як з рожевими губами.

10. Десяте місце займає Міла Євович. Не часто спостерігаються рожеві губи. У цьому випадку рожевий колір не схожий на її образ.

Габаритний зображення

9. Навігація Ми бачимо Софі Аліса Bextor. В цілому рожевий помада дуже добре підходить тому, що вона має світло шкіри і очей, але це цей відтінок, що робить зуби Софі жовтими.

8. У У восьмому місці в нашому рейтингу був Джессіка Зор. Чудовий відтінок освіжає обличчя Джессі.

7. Про нас Так, сьоме місце і ... Емма Камінь - один з улюблених акторів. Біле волосся, легка шкіра, сині очі – що ще потрібно зробити рожеву помади виглядати ідеально? Вимкніть потрібний відтінок. Фіолетові ноти в тіні її помади здаються зайвими для мене.

Р

6. Жнівень Шосте місце я дав Крістіну Риччі. З цим кольором губ Крістіна виглядає дуже добре, але може бути краще.

5. Умань Натуральний макіяж виглядає дуже добре з рожевою помадою, тому п'яте місце приймається Cameron Diaz.

4. У Ох, як красивий Леон Льюїс з тим, що чай троянда помада. Темна шкіра виглядає ідеально з легкими губами.

3. У Крістен Белл займає третє місце. Блондинки дуже рожеві, особливо в поєднанні з макіяжом очей в холодних тонах.

2,2 км У другому місці Келлі Роуланд. Я здивився, як вміло вона збігла її макіяж до її сукні. Вона чудово виглядає в яскраво-рожевому помаді.

1,1 км Переможцем стала Катерина Перрі. Ця дівчина дуже щаслива з її зовнішнім виглядом. Katie має дуже красиві риси обличчя, тому будь-який яскравий макіяж робить її ще більш красивим.