Почула про скандальну гру «Еквус» за участю Данила Радкліффа у 2008 році. Тоді сотні публікацій з'явилися в Інтернеті заголовками, такими як «Гаррі Поттер стрибає голий на сцені!» На сцені, а також того, що Warner Brothers bosses хочуть розірвати контракт Radcliffe для своєї сережки.
Я не фанат цього актора, і я не маю на увазі кількість так званих «потеромансів», але зізнатися, що вистава зацікавлена мене. Я не мав можливості піти в Лондон або Broadway, і ніхто не розмістив гру в Інтернеті, звичайно, так що я зважився і в підсумку забули про театральне відчуття.
Зараз я пам'ятав про «Еквус» тому, що я дивився фільм на основі гри Петра Шефера, на якому, власне, скандальна гра була стадія. Звісно, не було Radcliffe в плівці, так як вона була знята в 1977 році, але я повинен визнати, що вона шокувала мене своїм змістом.
У розповіді, сьомий старик Alan Strang потрапляє в психіатричний лікар після страшного інциденту на стабільному. Алан висловив очі всіх коней, які він прокинув. психіатрист, доктор Дисерт, прагне дізнатися, що зробили чоловіка, який любив коней так жорстоким. Під час бесід з Аланом він відкриває шокуючі деталі з життя молодого чоловіка.
Побачити цей фільм (до речі, в ролі професора Дизерта зіркареда Ричарда Буртона) Я знову пам'ятав хутора, який зробив участь Радкліффа у грі. Алан Станг є найбільш психологічно складним у всій грі, і є дійсно багато неприємностей там. У останніх епізодах Алан має секс, а потім працює навколо стабільного голого. Як Радклаффе вдалося побити його на сцені, я все одно дивився. Щоб піти на сцені, в якій матері народилися, і навіть мати секс перед сотнями глядачів – це не чарівна хвиля.
528168
Багато шанувальників актора дивилися, чому Даниїл зробив це. Очевидно не через гроші – роль Гаррі Поттера приніс йому стільки дивідендів, що хлопець не може бути знятий для решти свого життя. Шокінг, провокатив? Ймовірно, хоча б ніхто не очікував, що від завжди правого Радклаффа. Імовірно, актор просто прагнув позбутися від нудної ролі майстра з келихами і зробив його в цьому провокативному вигляді.
499568 р.
Я хочу побачити це шоу знову. Не бере участь у виробництві: актор не має достатньо часу для театральних заходів.
Р