У боротьбі зустрічають справжні монстри Голлівуду

У бою є справжні монстри Голлівуду – Брад Пітт і Джонні Депп.

р.

Кар'єра
Що я можу сказати про це? У кінотеатрі є високі досягнення, на основі величезної кількості фільмів та гарних зображень. Ми розглянемо найпрестижніші нагороди: Депп злегка згасив свою колегу в цьому: він має один Золотий глобус за свою роль в фільмі Sweeney Todd, демон-барбер від Fleet Street, + сім більше номінацій за однакову нагороду.

Пітт також має один глобус для 12 мавп, але тільки три номінації. Премія Nobel, тобто Оскар ще не завоював, але Джонні було номіновано в три рази і виповнилося двома.

р.

З комерційної точки зору Джонні більш успішним, звичайно, за рахунок Піратів. Про свою комісію за четверту плівку вже почали робити легенди. З 23 до 56 мільйонів доларів – рекорд у світовій кіноіндустрії. Румор має це, що Орландо Блум і Кеїра Лицарлі не в останньому фільмі точно тому, що було просто не достатньо бюджету, щоб платити за свою акторську роботу. Ймовірно, ромби фантастичних зборів Depp не безземні, так як він може дозволити собі купити острів Малих Залів Понд-Кей в Багамському архіпелаго.

р.

Підсумок: Depp має більш різноманітну роль, нагороди і є більш фінансово успішним, тому 3-1 на користь Джонні.

Популярність
Довірити чарівний світ статистики і дізнатися, які числа говорять. У Рунеті, в середньому, запит "Джонни Депп" 137062 разів на місяць, запит "Брад (Бред) Пітт - 41982 рази, з яких можна зробити висновок, що людина Джонні більше трьох разів зацікавлена у користувачів. Але ми повинні оплатити дану гру в Пітт: фільми за участю Go більш затребувані і вище за рейтингом. Наприклад, у верхній 250, Боротьба Клуб посідає 8-й і має 88,295 голосів, а найпопулярніший фільм з Depp є Піратами Карибського моря. Кріз Black Pearl займає лише 26 позицію, голоси - 78800, хоча в цілому Джонні не далеко за Brad в плані оцінок і кількості голосів.

р.

р.

Підсумок: Depp ще більш популярний з Pitt сьогодні – 3:2 відповідно.

Особисте життя
Одружена Laurie An Allison у віці від 20 років, але шлюб прослужив тільки два роки.

р.

р.

Наступний вибір Джонні був актриса Jennifer Grey. Новий був дуже флотований. Depp з Winona Ryder від 1989 до 1993 року. Все було очевидно досить серйозним, так як Вінона почала носити кільце, і її коханець отримав татуювання «Вінони назавжди». Але на весілля все ще не прийшли, а тату прийшла до опери в «Він назавжди».

р.

р.

р.

Після своєї пристрасті актора став Катом Мосом. Румор має це, що Кате було дуже важко йти через розрив з Depp.

р.

р.

р.

Нарешті, в 1998 році Джонні зустрів Ванесса Параді на множині фільму The Ninth Gate, з яким живе в цей день. У пара є два діти: дочка Лілі-Рос і син Джек Крістофер. Іванни став зразковою родиною.

р.

р.

р.

Брад не мав багато великих романів. Першим був актриса і співачка Juliette Lewis від 1990 до 1993 року.

р.

Тоді на весілля, пара зламала свої стосунки.

р.

р.

У 2000 році Пітт одружився Jennifer Aniston. Одруження шлюбу тривало до 2005 року. Але приїзд нового коханка не займе довго.

р.

р.

р.

У той же рік Брад голодував в пані і пансі. Сміт, і він почав ваффрі з Анжеліною Джолі, з яким він живе в цей день. Вони мають шість (!!!) Діти: три спільного: Shiloh Nouvel, близнюки Knox Leon і Vivienne Marcheline і приймає: Maddox Sivan, Pax Tien і Zahara Marley. Brad - це просто герой тато!

р.

74653734

Підсумок: У сім'ї з'явився більше одного вбрання, але ще й прийшла до сімейного життя. 2:2.

Краса.
Добре, що важко судити. Перш за все, тип грає роль у у уподобаннях, і ці два належать до абсолютно різних типів. Так за типом, я люблю Depp - брюнетка з дикою харизмою і девілі вогонь в очах. До речі, депп більш зрілий, тому що якщо ви пам'ятаєте його в юнацькій молоді, скажемо те ж «Нічмаре на вулиці Елм», то занадто багато сиропу в Джонні було очевидним!

Я розумію, чому він спробував позбутися від назви ідолу підлітків дівчаток. І я не можу зробити зовнішній вигляд від усього іншого: як я можу позбутися від ідеї, що Джонні є фантастично талановитим актором?

Як для бюстгальтера, факти є фактами: для Грецького типу краси, він отримав роль акул. Пітт – єдиний знаменитість, який буде названий «Sexiest Man Alive» двічі на журналі People.

Однак він не може позбутися від деяких літніх «солодкості» до кінця (хоча він спробував).

Підсумок: 3:3. Я думаю, що це ярмарок, щоб сказати, що вони дуже різні.

Зареєструватися
І є хорошими акторами, але мій симпатії з Джонні Депп. Його гра є більш виразним, різноманітним. Іванни зуміли позбутися від своєї солодкості, яка була властива йому в юнаці, тим самим стираючи всі стереотипи. Герой-любитель не його роль. Але Depp створив не тільки екцентричні і фантастичні образи. Наприклад, його перетворення за винятком визнання від звичайного безтурботного шавлії в англійському письменнику Джеймса Баррі в «Чарівній країні» вражає: Іванни підтверджує, що він є актором з літерою столиці.

р.

3610Р. 4200Р.

р.

Поява Бред Арян подає певному чилі, що не сприяє більшій виразності в акторській діяльності, хоча Пітт, безумовно, не другий актор. Але особисто мені не вистачає харизми актора, він більше «розмальовує» у своїй грі.

, Україна

Р

р.

р.

р.

р.

Підсумок: Johnny 3, Brad 2.

Загальний бал: 14:10 на користь Johnny Depp.

Згода, поточна популярність і успіх Depp важко не розпізнати. Зважаючи на свій талант, ще більше. Навіть ті, хто не схожий на Depp, не можуть підтвердити сферу його актора.